- 18 Mayıs 2022
- 385
- 237
- 18
- 24
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #3.701
evet şekerim var bir bebiş ama adetin gexiktiyse 2-3 gün kan ver bence gecikmeden kan verme tedbirli olYaaaaa hiç umudum yoktu ama dün gece göbeğimin altında keskin bir batma oldu nefesim kesildi resmen. Dedim noooluyoruz?
Ayyy herkes görüyor dimi çizgi? Kafaları yedim şu an.
O kadar belirtilerim var ki.. ama yok olsa kanda kesin çıkardıbence sen başka hastaneye git güzelim bu böyle olmaz kafayı yersin testte yap ama gene kan ver uzatma da arayı biran önce git ben hissediyorum o bebiş varrr
hımmm. o zaman senin canın ne istiyorsa onu yap :)Hamile olmadığıma ikna oldum. Sadece merak ediyorum o iki test mi hatalıydı yoksa yine aynısı mı olacak
Duruyomu cek atsanaYok canım yapmadım. Dün akşam yaptıklarimda sonradan çizgi çıkmış yine
Daha koyu çıkıyormuşhımmm. o zaman senin canın ne istiyorsa onu yap :)
Bence sende bebis varO kadar belirtilerim var ki.. ama yok olsa kanda kesin çıkardı
Aminn canim. Benimde bata son 3 günİnşallah canım ya allah herkesin gönlüne göre nasip etsin
Attim hepsini sinirlerimi bozuyolarDuruyomu cek atsana
Hayırlısı yavrum mübarek ezan vakti allah hepimize gönlümüze göre versin inşallahAminn canim. Benimde bata son 3 gün
Test yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hatta testim bile yokHayırlısı yavrum mübarek ezan vakti allah hepimize gönlümüze göre versin inşallah
Kuzum sen testmi yaptin evdeBat 5 haziran kızlar ama bilin bakalım ben napıyorummmm?? Kan vermeye gidiyorum yoldayım bile. Bende pıhtılaşma olduğu için doktor çizgi görünce hemen gel demişti evime yakın zaten 5 dk. Doktoruma gidiyorum inşallah vardır bakalım
Hayirli haberlerini bekliyoruuuuzBat 5 haziran kızlar ama bilin bakalım ben napıyorummmm?? Kan vermeye gidiyorum yoldayım bile. Bende pıhtılaşma olduğu için doktor çizgi görünce hemen gel demişti evime yakın zaten 5 dk. Doktoruma gidiyorum inşallah vardır bakalım
benim iki tane kedim var cins kedi. birini 4 aylık birini 1.5 aylık sahiplendim. Şimdi biri 1 yaşında diğeri 6 aylık onları evlat gibi belledim ben kendime çünkü kafayı kıracaktım artık hamile kalmak için. Kendimi onlara adadım ikisi de dibimden ayrılmıyor mesela kendimi onlarla iyileştirdim bana çok güzel motive oldular kendimi uzun zamandır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum mesela kendime böyle çözüm bulmuştum benAminn canim. Benimde bata son 3 gün
Geciktiysen git eczaneye yap en fazla ne olabilir ki diyorum ben hep kendime valla. Sende öyle düşün benceTest yapmamak icin kendimi zor tutuyorum hatta testim bile yok
Benimde bir oğlum var, çok küçük yaşta anne oldum. Beraber büyüdük diyebilirim. Pek birşey hatırlamıyorum bile hamileligime dair :) Şimdi 5 yaşında kardeş istiyor, bende 1 yıldır uğraşıyorum. Çok yoruldumbenim iki tane kedim var cins kedi. birini 4 aylık birini 1.5 aylık sahiplendim. Şimdi biri 1 yaşında diğeri 6 aylık onları evlat gibi belledim ben kendime çünkü kafayı kıracaktım artık hamile kalmak için. Kendimi onlara adadım ikisi de dibimden ayrılmıyor mesela kendimi onlarla iyileştirdim bana çok güzel motive oldular kendimi uzun zamandır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum mesela kendime böyle çözüm bulmuştum ben
ben düne kadar yaptığım testleri atmıştım hatta ilkindeki ultrason resmini bile yırtıp atmıştım evde sinirimden üzüntümden şimdi çok pişman oldum keşke hepsini saklasaydım diye. Keşke atmasaydın emin ol ilerde pişman olursun hepsi çünkü senin anlık hislerini barındırıyor bence ben öyle düşünüyorum ve artık atmamaya karar verdimAttim hepsini sinirlerimi bozuyolar
Haklısın yavrum en azından allah 1 tanede olsa evlat bahşetmiş sana. Bak bizde oda olmuyor akşam burdan testin birini paylaştım çok hafif bir çizgi var ama ona bile inanmıyorum umutsuzluk o kadar işlemiş artık. Sende onunla kafanı dağıt. Kedilerim olmasa ben kahrımdan verem olurdum herhaldeBenimde bir oğlum var, çok küçük yaşta anne oldum. Beraber büyüdük diyebilirim. Pek birşey hatırlamıyorum bile hamileligime dair :) Şimdi 5 yaşında kardeş istiyor, bende 1 yıldır uğraşıyorum. Çok yoruldum
Kuzum benim zaten 3. Cocuk olacak olursabenim iki tane kedim var cins kedi. birini 4 aylık birini 1.5 aylık sahiplendim. Şimdi biri 1 yaşında diğeri 6 aylık onları evlat gibi belledim ben kendime çünkü kafayı kıracaktım artık hamile kalmak için. Kendimi onlara adadım ikisi de dibimden ayrılmıyor mesela kendimi onlarla iyileştirdim bana çok güzel motive oldular kendimi uzun zamandır hissetmediğim kadar iyi hissediyorum mesela kendime böyle çözüm bulmuştum ben
Ben de seninle aynı durumdayım pko görüntüsü var dediler sadece. 11. Gün yumurtlama gördüm ama ertesi gün randevuda doktor yumurta yok dedi testlere inansam mı inanmasam mı bilemedimbende de pcos var 35-40 günde bir adet olurum. yumurtlamamı tam ayarlayamadığım için ben kullandım. iki kere hamile kadlım ikiinde de kullanmıştım. çok ağır bi pcoos yoksa arkadaşın ki gibi senede bir adet görülüyorsa ilaçsız belki işe yaramıyor ama ortalama bi düzen varsa bence işe yarıyor.
mesela ben geçen ay 42 gün üzerine adet oldum ama bu ay 10. gün yumurtlamayı gördüm. eğer kullanmasaydım bilemeyecekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?