- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.741
Direk doktora gidicem canım.Bir hafta bekle bakalım regl gelmezse tekrar kan ver sanki geç döllenme gibime geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direk doktora gidicem canım.Bir hafta bekle bakalım regl gelmezse tekrar kan ver sanki geç döllenme gibime geldi
Canımmm inşallah sende tez zamanda alacaksın haberi. Çok üzüldüm dün yaşadıklarına. Birinden hamiş haberi gelsin moralimiz düzelsin diyordum kendimi katmamıştım hiç. Bakalım sonuç gelene kadar sevinemiyorum daha. Hepimiz tez zamanda kavuşalım inşallahCanim bu haber beni cok sevindirdi, moralim yerine geldi
Benim öyle geldi aklıma canım inşallah geç döllenmedirPardon 25 Mayıs'ta ovulasyon testim böyleydi daha da yapamadım. 26 Mayısta da ilişki olmuştu
Hala ordalarBenim öyle geldi aklıma canım inşallah geç döllenmedir
yani şöyle bence değerlendir muhakkak. ben dış gebeliğimde karı-koca kadın doğumcu olan bi kliniğe gitmiştim birisi bana kese görüyorum dış gebelik değil derken diğeri dış gebelik diyordu. doktorlar da yanılabilir bazen.Ben de seninle aynı durumdayım pko görüntüsü var dediler sadece. 11. Gün yumurtlama gördüm ama ertesi gün randevuda doktor yumurta yok dedi testlere inansam mı inanmasam mı bilemedim
Teşekkürler canım inşallahMaşallah hayırlı olsun
Hayırlısı canım ne diyeyim.. buralardayım sizlerden güzel haberler bekliyorumBenim öyle geldi aklıma canım inşallah geç döllenmedir
o testi yarın ilk çişle yapın :) koyuysa seviniriz beta yükseliyor diye :)Evet kızlarrrrrrr kan verildi hatta muayene bile olundu.(vajinal) Rahim hazırlanıyor, gayet kalın sağlam yumurtlamışsın bu ay dedi. Kan sonucu akşam 18.30 gibi çıkacak. Sabahki kanları göndermişler benimki acil statüsünde sonradan gidecek akşama öğreneceğiz. Progestan yazdı hemen, coraspin ve foliğe devam. İnşallah güzel haber alırım bana dua edin varsa da sanırım çok yeni daha. Evde bir test daha var onu da yapıcm şimdi.
keşke acile gidip kan verseydiniz ya. özeller çok geç çıkartıyorEvdeki 2.testi de yaptım. Akşam 18.30 nasıl beklenir şimdi ya.. Üfffff. Kanı görmeden rahatlamicam.
Gayette belli yaniHala ordalar
Özel de hemen çıkıyordu ama ben öğlen gittiğim için yetişemedim. Devlet Acil bana çok uzak oraya kadar taksi parası vereceğime özele gideyim dedim hem zaten benim kendi doktorum da özelde. Direk ona gittim. Daha iyi oldu.keşke acile gidip kan verseydiniz ya. özeller çok geç çıkartıyor
ayy kıyamam yaaYa masallah kuzum ozaman bizimki eve girer 1 saate tıkanmaya hapsirmaya baslar
Aaa var orda biseylerEvdeki 2.testi de yaptım. Akşam 18.30 nasıl beklenir şimdi ya.. Üfffff. Kanı görmeden rahatlamicam.
Tamam kuzum benım benı dınlediğin için sagol
Aaa var orda biseyler
Kac dkka icinde ciktiEvdeki 2.testi de yaptım. Akşam 18.30 nasıl beklenir şimdi ya.. Üfffff. Kanı görmeden rahatlamicam.
Lutfen guzel sonuclar ver bize bide keske erken gebelik testi yapsaydin dahami belli olurdu acabaVar gibi eveeeeett..yine de kan sonucunu bekleyeceğim canım.
Lutfen guzel sonuclar ver bize bide keske erken gebelik testi yapsaydin dahami belli olurdu acaba
Böyle cikmasi normal zaten bat a daha var o yuzden silik benceCanım 5 dk içinde çıktı 2 tane yaptım. Koşa koşa kan vermeye gittim doktoruma kan verdim direk. Erken gebelikte daha koyu çıkardı muhtemelen. Vajinal muayene falan da oldum.
Dış gebelik ihtimaline baktı doktorum herşey güzel görünüyor dedi bakalım kanı bekliyorum. Akşam 18.30 da öğreneceğim.