- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 18
- 26
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.401
Arada kontrol et siteden çıkıyor çünkü bir buçuk deseler deee1 saat sonra alicam sonucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada kontrol et siteden çıkıyor çünkü bir buçuk deseler deee1 saat sonra alicam sonucu
Yok kiz gidip almamiz lazimmis telefondan goremiyormusumArada kontrol et siteden çıkıyor çünkü bir buçuk deseler deee
E nabizdan bakabilirsin butun bilgilerinin dusmesi lazim orayaYok kiz gidip almamiz lazimmis telefondan goremiyormusum
Allah Allah özele mi gittin yoksa devlete miYok kiz gidip almamiz lazimmis telefondan goremiyormusum
Değerlendirdim fakat sonra doktora gittiğimde yumurtanın 11 mm olduğunu söyledi. Kendiliğinden çatlamadığı için iğne yapılacaktı küçük olduğu için yapılamadı. Pik görünen tarihte yumurta yokmuş malesef. Pazartesi tekrar kontrol edecek Dr. Umarım büyümüş olur30.05 pik olmuş gözüküyor. değerlendirdiniz inşallah
Sagol kuzum sen guzel baktin güzel gordunKiz sende ne güzelsin maşallah
Alerji ilaci icmedigim sürece acikmiyorum uzun suredir hep ayni kilodayim 59Valla benim deeee. Ve çok acikiyorum baktım şimdi vücut tehlike olarak görüp yağ depoluyormus
E neden pik görünüyor ki o zaman benim de pikten bir gün sonra gittiğimde yumurtalar çok küçük demişti doktorDeğerlendirdim fakat sonra doktora gittiğimde yumurtanın 11 mm olduğunu söyledi. Kendiliğinden çatlamadığı için iğne yapılacaktı küçük olduğu için yapılamadı. Pik görünen tarihte yumurta yokmuş malesef. Pazartesi tekrar kontrol edecek Dr. Umarım büyümüş olur
Ayy çok heyecanlı ya. Böyle durumlarda kendi sonucumu bekliyomuşum gibi heyecanlanıyom. Hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçlarla gel bekliyoruzGördüm canim kan verdim şimdi bekliyorum
İnşallahHadi inşallah olacak bu sefer
Aynen ben de bir gün sonra gittim birkaç tane var ama çok küçük dedi. Pik nasıl görünüyor ben de anlamadım.E neden pik görünüyor ki o zaman benim de pikten bir gün sonra gittiğimde yumurtalar çok küçük demişti doktor
Testi bi çekip atsana bakalım. Merak ettim. Ay, topic çok aksiyonlu. Maşallah.zorla yaptırdı başımdan salayım diye bir test yaptım ama sillik çıktı kamerada tam belli olmuyor
Canım senin yumurtlama testinde yumurtlama göründü de aslında yumurtlama yok muymus?Aynen ben de bir gün sonra gittim birkaç tane var ama çok küçük dedi. Pik nasıl görünüyor ben de anlamadım.
Ay hiç sorma çok büyük heyecanla okuyorum hiç sormaTesti bi çekip atsana bakalım. Merak ettim. Ay, topic çok aksiyonlu. Maşallah.
O konuyu ben de merak ediyorum. Pik her durumda görünüyor mudurAynen ben de bir gün sonra gittim birkaç tane var ama çok küçük dedi. Pik nasıl görünüyor ben de anlamadım.
Atiyim ama çok belki olmuyor bileTesti bi çekip atsana bakalım. Merak ettim. Ay, topic çok aksiyonlu. Maşallah.
At at bakalimmmAtiyim ama çok belki olmuyor bile
1 saat sonra öğrenicez
Canım naptın test yapabildin miÖyle duymuştum ilk sıvı alımında çıkma olasılığı düşüyor diye neyse bu akşam eve gidince yapacağım hemen inşallah adet gecikmesi değildir.