- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.381
Ayy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalımAyy günümün en pozitifi sensin şuan çok mutluyum senin adına. İnşallah sağlıklı alırsın kucağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalımAyy günümün en pozitifi sensin şuan çok mutluyum senin adına. İnşallah sağlıklı alırsın kucağına
Heyecanla bekliyoruz lütfen olsun bize de dua etAyy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalım
Benimde sürekli basim dönüyor Yorgunluktanmi oluyor bilmiyorum ama İnsallah bebektendir seninİnşallah bakalım ya. Aşırı istahlandim kızlar gerçekten çok anormal şekilde. Ayrıca böyle sürekli sanki basım dönüyormus gibi hissediyorum bu belirti olabilir mi
zorla yaptırdı başımdan salayım diye bir test yaptım ama sillik çıktı kamerada tam belli olmuyorDhshdhdjdjdk ayyy kahkaha attım. Bunlar bizden daha fena ya.. Biz kendimizi mi dinliyoruz acaba falan diyoruz ya hep. Erkekler hamile kalabilseymiş hiç düşünemiyorum hallerini cidden. Akşam yapsan mı acaba ya? Bak, bende şimdi heyecanlandım.
bence bekle bir iki gün sonra test yap ne zarar gelebilirkiKızlar yumurtlamadan sonra 14.gün negatif testim var tekrarlamamın anlamı yok değilmi yarın adet olmam gerekiyor ama sürekli adetim gecikir zaten bu bi belirti değil
Beta bence 80-90 gibi cikacakAyy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalım
Ümitlenmemek için soruyorum bilimsel olarak 14 günde varsa çıkar diye biliyordum doğru mu diyebence bekle bir iki gün sonra test yap ne zarar gelebilirki
evet doğru canımÜmitlenmemek için soruyorum bilimsel olarak 14 günde varsa çıkar diye biliyordum doğru mu diye
Ayy pozitifleri gördün mü hayırlı olsun. Darısı bize inşallahAyy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalım
Ay canım benim inşallah çok çok amin ya ama resmen hiçbir şey yapmıyorim böyle basım zonkluyor gibi yani ağrı gibi de değil baş dönmesi gibiBenimde sürekli basim dönüyor Yorgunluktanmi oluyor bilmiyorum ama İnsallah bebektendir senin
Ay hadi bakalım yaa ben de bekliyorum heyecanlandımAyy kuzum inşallah az önce kan verdim 1.5 saate alicam sonucu bakalım
Etmem mi kuzum hepinize ediyorumHeyecanla bekliyoruz lütfen olsun bize de dua et
1 saat sonra öğrenicezBeta bence 80-90 gibi cikacak
Gördüm canim kan verdim şimdi bekliyorumAyy pozitifleri gördün mü hayırlı olsun. Darısı bize inşallah
1 saat sonra alicam sonucuAy hadi bakalım yaa ben de bekliyorum heyecanlandım
Ya benimde sanki biranda ortalik dönüyor gibi oluyorAy canım benim inşallah çok çok amin ya ama resmen hiçbir şey yapmıyorim böyle basım zonkluyor gibi yani ağrı gibi de değil baş dönmesi gibi
Heyecanliyizkeee1 saat sonra öğrenicez
Kiz sende ne güzelsin maşallahHeyecanliyizkeee
Valla benim deeee. Ve çok acikiyorum baktım şimdi vücut tehlike olarak görüp yağ depoluyormusYa benimde sanki biranda ortalik dönüyor gibi oluyor