• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yumurtlamadan sonra 14.gün negatif testim var tekrarlamamın anlamı yok değilmi yarın adet olmam gerekiyor ama sürekli adetim gecikir zaten bu bi belirti değil

İnşallah bakalım ya. Aşırı istahlandim kızlar gerçekten çok anormal şekilde. Ayrıca böyle sürekli sanki basım dönüyormus gibi hissediyorum bu belirti olabilir mi
Benimde sürekli basim dönüyor🤦🏼‍♀️ Yorgunluktanmi oluyor bilmiyorum ama🤷🏼‍♀️ İnsallah bebektendir senin

Dhshdhdjdjdk 🤣🤣🤣 ayyy kahkaha attım. Bunlar bizden daha fena ya.. Biz kendimizi mi dinliyoruz acaba falan diyoruz ya hep. Erkekler hamile kalabilseymiş hiç düşünemiyorum hallerini cidden. 🤣 Akşam yapsan mı acaba ya? Bak, bende şimdi heyecanlandım. 🤭🤭
zorla yaptırdı başımdan salayım diye bir test yaptım ama sillik çıktı kamerada tam belli olmuyor :D

Benimde sürekli basim dönüyor🤦🏼‍♀️ Yorgunluktanmi oluyor bilmiyorum ama🤷🏼‍♀️ İnsallah bebektendir senin
Ay canım benim inşallah çok çok amin ya ama resmen hiçbir şey yapmıyorim böyle basım zonkluyor gibi yani ağrı gibi de değil baş dönmesi gibi

Back