- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.761
Bugün doktora gidecek varmıydı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duymadım 6. Haftadayım önümüzde ki salı gidicem inşallah duyarımKızlar bebeğinin kalp atışını duyan var mı acaba 5+3um ama kalp atışını duyamadik
Sağlıkla artsın inşallah değerinizBende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Evet canım. Öncesinde içilmesi gerekiyor ama hamileyken değer iyiyse içilmemesi gerekiyormuș ama çoğu doktor kabul etmiyor bunu kurt düşmesin ayNasıl ya gerçekten mi ben bunu ilk defa duydum. Doktora gidince sorayım. Ben Haziran ayından beri kullanıyorum. Önerilen zaten hamile kalmadan 3 ay önce başlamak. Ama içime kurt düşürdün
6+1 de duymadık,hemde Altan muayene oldu ama gördümBende duymadım 6. Haftadayım önümüzde ki salı gidicem inşallah duyarım
Sıkıntı olacağını sanmıyorum belki 15 gün sonra kalp atışı da duyulurKızlar doktor 10 gün sonra gel dedi kese görmeye. Ama ben 15 gün sonrasına randevu bulabildim. Bisey olurmu sizce ya? Özel hastane 1bucuk saat uzakta
Bende 2 gündür işe gitmiyorum 3-5 arası kestiriyorum bi ama öyle çok yok bende uyku haliAy elimden gelse her 3-4 saatte bir yatip uyuyucam. Hamile oldugumu ogrendigim gun kafein’i de kestim. Bunyem iyice sok oldu
Ay inşallah ya 4+0 ken kese görmedi normal değil mi. Suan 4+4Sıkıntı olacağını sanmıyorum belki 15 gün sonra kalp atışı da duyulur
merhaba arkadaşlar,bende dün öğrendim hamile olduğumu..
kızım 4 yaş olmak üzere
36 yaşındayım.
aslında birkaç ay sonra düşünüyorduk çünkü geçen martta kürtaj olmak zorunda kaldım.mol gebelik şüphesi vardı.betahcg çok zor düştü.mayısta anca sıfırlandı.aradan 5 ay geçti.
şimdi hamile olduğumu öğrendim,umarım hepimiz gibi sağlıkla alırım kucağıma bende
keyifli,güzel bir süreç diliyorum herkes için
Merhaba hoş geldiniz hayırlı olsun. Sağlıkla ilerlesin inşallahbu arada beni de ekler misiniz listeye?
2.çocuk
yaş 36
kilo 68
boy 177
muhtemel doğum 13 haziran
bugün betahcg 54 çıktı.henüz çok yeni doktor haftaya tekrar bakalım artışa dedi.kese zaten görünmedi.sanırım 4+3 oluyorum emin değilim
Karından mı baktı? 4+0 vajinal kese görüldü burdan birinde. Ama beta değeri önemli tabi karından 3000 lerde görülüyormușAy inşallah ya 4+0 ken kese görmedi normal değil mi. Suan 4+4
3000 şuan bana uzak dün 202 çıktı beta vajinal baksaydı keske doktorumKarından mı baktı? 4+0 vajinal kese görüldü burdan birinde. Ama beta değeri önemli tabi karından 3000 lerde görülüyormuș
Yine çıkmazdı vajinalde 1500 lerde görünüyormuș3000 şuan bana uzak dün 202 çıktı beta vajinal baksaydı keske doktorum
Gündüzleri uyumayan ben şimdi yarım saat kestirmezsem kendime gelemiyorumBende 2 gündür işe gitmiyorum 3-5 arası kestiriyorum bi ama öyle çok yok bende uyku hali
22 sinde randevum var iste umarım görürüm hem keseyi hem kalp atışınıYine çıkmazdı vajinalde 1500 lerde görünüyormuș
1500lerde vajinal görünüyo canım . Benim 181ken doktor karnımdan bakmıştı rahim kalınlaşmaya başlıyor iyi 1 hafta sonra gel kese görürüz demişti nitekim 1 hafta sonra kese gördüm bebe içinde şimdi 15 gün sonra dedi 22 ekim bekliyoreKarından mı baktı? 4+0 vajinal kese görüldü burdan birinde. Ama beta değeri önemli tabi karından 3000 lerde görülüyormuș