- 4 Temmuz 2008
- 5.767
- 14.786
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.741
İnşallah çok teşekkürler nil. Yarın iyi haberlerle aranızda olmaya can atıyorum.Merhaba, umarım her şey istediğin gibi olur. Güzel haberlerle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah çok teşekkürler nil. Yarın iyi haberlerle aranızda olmaya can atıyorum.Merhaba, umarım her şey istediğin gibi olur. Güzel haberlerle...
Ee korkmanı gerektiricek bişey yok Rabbime emanet edelimYok kuzum kandan belli oluyor sanırım, progesteron da iyi çıktı 17ydi. Yarın gidecem bakalım inşallah kese görünür
Merhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallah Evet sizde çok erken öğrenmişsiniz güzel sonuçlar alın inşallahMerhabalar. Bebeğiniz hayırlı olsun.
Ben tam olarak bu durumdayım. 19 ile dün öğrendim. Yarın gene test yaptırcam.
Umarım inşallah sizinki gibi olur benim de.
Kuzu bekle doktor versin çünkü binbir çeşit folik asit varAma bana bi yol gösterin
Aslında hiç erken öğrenmedim. Reglim geçeli 2-3 gün olmuştu. Umarım sizinki gibi güzel sonuçlarla gelirim yarın.Merhaba teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun inşallah Evet sizde çok erken öğrenmişsiniz güzel sonuçlar alın inşallah
Canım bana hamile kalmadan önce inofolic diye folik asit vermişti geçen onlar bitsin geldiğinde değiştirelim dedi o yüzden birşey diyemiyorum. İstersen şuan için folik asit içeren gıdalar tüket doktora gittiğinde önerdiğini kullanmaya başlarsın.Ama bana bi yol gösterin
İnşallahAslında hiç erken öğrenmedim. Reglim geçeli 2-3 gün olmuştu. Umarım sizinki gibi güzel sonuçlarla gelirim yarın.
Aynen çok fazla çeşit var. 3 günden de bir şey olmaz zatenKuzu bekle doktor versin çünkü binbir çeşit folik asit var
Hmm ben almayım o zaman kendi verdiğini bile değiştiriyorsa vardır bi şeyiCanım bana hamile kalmadan önce inofolic diye folik asit vermişti geçen onlar bitsin geldiğinde değiştirelim dedi o yüzden birşey diyemiyorum. İstersen şuan için folik asit içeren gıdalar tüket doktora gittiğinde önerdiğini kullanmaya başlarsın.
bende sonunu bugün içtim canim. eczaneden yenisini alıcaktım vazgectim en iyisi kan değerlerime göre uygun olanı dr. yazması en son folidoce kulanıyordumAma bana bi yol gösterin
Aynen bende kan değerime baktırmak istiyorum çoğu doktor folat eksik olmasa bile içtiriyor ya Allah korusun fazlası otizme sebep oluyormuşbende sonunu bugün içtim canim. eczaneden yenisini alıcaktım vazgectim en iyisi kan değerlerime göre uygun olanı dr. yazması en son folidoce kulanıyordum
Ben de folidoce kullanıyorum. Haziran ayında doktor vermişti bunu kullan diyebende sonunu bugün içtim canim. eczaneden yenisini alıcaktım vazgectim en iyisi kan değerlerime göre uygun olanı dr. yazması en son folidoce kulanıyordum
Nasıl ya gerçekten mi ben bunu ilk defa duydum. Doktora gidince sorayım. Ben Haziran ayından beri kullanıyorum. Önerilen zaten hamile kalmadan 3 ay önce başlamak. Ama içime kurt düşürdünAynen bende kan değerime baktırmak istiyorum çoğu doktor folat eksik olmasa bile içtiriyor ya Allah korusun fazlası otizme sebep oluyormuş
Sonucu yaz mutlaka canım. Allah kucağına da almayı nasip etsinBende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Evet kuzum onu yumurtayı tetiklesin diye verdim onla devam etmeyiz dedi.Aynen çok fazla çeşit var. 3 günden de bir şey olmaz zaten
Hmm ben almayım o zaman kendi verdiğini bile değiştiriyorsa vardır bi şeyi
bende 4 aydır felan kullanıyorum 10 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar içmezsem bişey olmaz herhalde dimiBen de folidoce kullanıyorum. Haziran ayında doktor vermişti bunu kullan diye
Kurufasulye bezelye yemeği falan ye kuzu onlarda folik asit çok tamamlarsın endişe ediyosanAynen çok fazla çeşit var. 3 günden de bir şey olmaz zaten
Hmm ben almayım o zaman kendi verdiğini bile değiştiriyorsa vardır bi şeyi
Canım benim nasılsın haberle mutlakaKizlarrr cuma gunu yani yarin kontrolum var. İnsallah kalp sesini duyariz bebisin. Keseyi gormustuk gecen hafta smdi kalp atisinda sira.
Hayırlı olsun sağlıkla artsın değeriniz inşallahBende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahBende Haziran annelerine geldimm. Dün akşam Çatlatma iğnesinin 14.günü test yaptırdım. HCG 23 çıktı. Yarın tekrar test yaptıracağım dua edin yükselsin çok istiyorum bebeğime sağlıkla kavuşmayı