- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.181
Benim de perşembe randevum var vakit geçmek bilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha aynen benim yarın 14.20de randevu sabahtan bulamadımBenim de perşembe randevum var vakit geçmek bilmiyor
İlk defa görecem bebişimi inşallah sağlıklı ve olması gereken yerdedir ama dış gebelik vs olsa şimdiye kadar bir belirti verirdi, hafif ağrılarım var ama aşırı değil yaniHahaha aynen benim yarın 14.20de randevu sabahtan bulamadım
Bat günü geçti mi hepinizin acaba benim daha 4 gün var da gitsem mi bilemedimYarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallah
Devam dedi canım fitile geçelim dedi oda benimde çok şükür cumartesiden beri yok yerleşme kanaması oluyordu büyük ihtimal de insan yinede tedirgin oluyorDoktoruna sor kuzum benim lekelenmem bitti çok şükür yine sorucam devam ediyimmi diye … hahaha dikkat et ölmesinler
Hayırlı olsunnnMerhaba kızlar.
2 yıldır çocuk istiyorduk çok şükür bugün güzel haberi aldım, değerim 451.2 çıkmış
Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim
Ben pkoslu olduğum için 46. Günde test yapmıştım 39 günde adet oluyordum daha gecikmenin bebişten olduğunu bilemedim benBat günü geçti mi hepinizin acaba benim daha 4 gün var da gitsem mi bilemedim
Ben video izliyorum kuzumda Allah korusun öyle bi ihtimal olsa büyüdükçe tüpte baskı yaparmış ağrı da dolayısıyla çok olurmuş benim doktorum da dedi bana dış gebelik olabilir diye kötüyü düşünmeyelim sağlıklı bebişlerimiz olması gereken yerde büyüyor lar inşallahİlk defa görecem bebişimi inşallah sağlıklı ve olması gereken yerdedir ama dış gebelik vs olsa şimdiye kadar bir belirti verirdi, hafif ağrılarım var ama aşırı değil yani
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahAyyy bende aranıza geldim çok heyecanlıyım ☺ bat 3 gün geçince sabah test yaptım pozitif çıktı yarın betama baktıracağım hayırlısıyla Herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum
Yaaaaaaa çok mutlu olduuuuuumMerhaba kızlar.
2 yıldır çocuk istiyorduk çok şükür bugün güzel haberi aldım, değerim 451.2 çıkmış
inşAllah canımYarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallah
maşAllah canım ya değerin cok güzel yükselmiş hadi güzel haberlerle gelelim yarınEvet inşallah görürüz kuzuları. Benim pazar 3548 çıkmıştı bir umut görürüm kalp atışını da belki benim 14.20 randevu yaa
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaaaaaa çok mutlu olduuuuuum
Yaş 27 2. Çocuk eklersin tabloyaKızlar tabloya eklemedim unuttuğum varsa etiketlesin beni mutlaka iş yoğunluğuyla unutabiliyorum
Kuzum ben de polikistik over var o nedenle düzenli değil regli günlerim 35-40-50-60 degisiyor.Bat günü geçti mi hepinizin acaba benim daha 4 gün var da gitsem mi bilemedim
Hayırlı olsun canım hoş geldin inşallah sıkıntısız sağlıkli bir hamilelik geçirip sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaAyyy bende aranıza geldim çok heyecanlıyım ☺ bat 3 gün geçince sabah test yaptım pozitif çıktı yarın betama baktıracağım hayırlısıyla Herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum
Amiin inşaallah canim ben adete 1 hafta kala öğrendim erken döllenme sanırım ondan ilk kan 15.20di. Kızımda2 gün kala 29du bu erken bebe ondan sanıyoruminşAllah canım
maşAllah canım ya değerin cok güzel yükselmiş hadi güzel haberlerle gelelim yarın
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba kızlar.
Çok teşekkür ederim., hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımızaHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben sorucam yarın yani gerek yoksa öyle çok ilaç almanın anlamıda yok inşallah bi daha yaşamayız tabi :) coştururmu soldururmu bilinmezDevam dedi canım fitile geçelim dedi oda benimde çok şükür cumartesiden beri yok yerleşme kanaması oluyordu büyük ihtimal de insan yinede tedirgin oluyor
Bitkisel içerikli ya çoşturur diye düşündüm