- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.161
Ayy inşallah kuzum yaMaşallah baya erken yatmışsın olur kuzu bi süre böyle sersemleşicez sonra bi bakmışız doğmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah kuzum yaMaşallah baya erken yatmışsın olur kuzu bi süre böyle sersemleşicez sonra bi bakmışız doğmuş
Benim progesteronum düşük çıkıyordu kullansam mı acabaBebek daha iyi tutunsun diye kimi doktor
Hemen başlatır önlem için kimisi kanama lekelenme vs olunca başlatır canım
Gayet iyi artmış maşallah 2 katından fazlaKızlar pazar günü 79 du HCG biraz önce tekrar baktırdım 200 olmuş olması gereken mi sizce yoksa artmamis mi?
Ne zaman gideceksin doktora? Bir danış istersenBenim progesteronum düşük çıkıyordu kullansam mı acaba
Maaşallah çok bile, sizinkini görünce benim artışlar az gelmeye başladı gözümeKızlar pazar günü 79 du HCG biraz önce tekrar baktırdım 200 olmuş olması gereken mi sizce yoksa artmamis mi?
Basit kuzu hiç tedirgin olma ben gece yatmadan koyuyorum bazen bi süre sonra afedersin wc de geri gelebiliyor haberin olsunEvet canım öyleymiş ben fitili yapamam diye istemedim de böylede çok kötü
Çok güzel artmış maşallahKızlar pazar günü 79 du HCG biraz önce tekrar baktırdım 200 olmuş olması gereken mi sizce yoksa artmamis mi?
Yarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallahevet yarın sabah randevum var bakalım erken ama inşallah keseyi görebilirim. seninde yarın randevun var
Cok teşekkür ederim canım bir an acaba 2 katı derken üstüne mi eklemem gerek diye düşündüm deGayet iyi artmış maşallah 2 katından fazla
Önemli olan sayı değil de 2 katı kadar artması diyorlar kuzum o yüzden sorun yoktur bence senin için deMaaşallah çok bile, sizinkini görünce benim artışlar az gelmeye başladı gözüme
Teşekkür ederim canımÇok güzel artmış maşallah
Tamam canım teşekkür ederim yatmak gerekiyor baya demekki ama şu yan etkileri yaşamaktansa hergün bi değişik oluyorum ebe tavsiye etti yoksa almazdım elimde kalan tabletleride çiçeklerime vitamin diye veriyim bariBasit kuzu hiç tedirgin olma ben gece yatmadan koyuyorum bazen bi süre sonra afedersin wc de geri gelebiliyor haberin olsun
Pazartesi ye kadar beklemeyi düşünüyorumNe zaman gideceksin doktora? Bir danış istersen
Doktoruna sor kuzum benim lekelenmem bitti çok şükür yine sorucam devam ediyimmi diye … hahaha dikkat et ölmesinlerTamam canım teşekkür ederim yatmak gerekiyor baya demekki ama şu yan etkileri yaşamaktansa hergün bi değişik oluyorum ebe tavsiye etti yoksa almazdım elimde kalan tabletleride çiçeklerime vitamin diye veriyim bari
Ben kan tahlilleri yaptırdım toksoplazma bağışıklığım yok evde kedi vardı artık ondan uzak kalmam lazım. Eve almıcaz:)Anladım diğer kontrol sonrasındaki haberlerinizi de bekliyoruz. Ben henüz gitmedim doktora hiç
Hepiniz hayırlı güzel haberle dönün inşallah bizide haberdar edinYarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallah
Ayyy bende aranıza geldim çok heyecanlıyım ☺ bat 3 gün geçince sabah test yaptım pozitif çıktı yarın betama baktıracağım hayırlısıyla Herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorumYarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallah
Evet inşallah görürüz kuzuları. Benim pazar 3548 çıkmıştı bir umut görürüm kalp atışını da belki benim 14.20 randevu yaaevet yarın sabah randevum var bakalım erken ama inşallah keseyi görebilirim. seninde yarın randevun var
Amin kuzum hepimizin inşaallahHadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallah
Evett amiin inşaallah hepimiz güzel haberlerle gelelim burayaYarın hastaneye gidecek 4 kişi olduk sanırım güzel haberler alalım inşallah