- 5 Mart 2021
- 5.812
- 8.705
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.881
Yaaaaaaa sormaaaa bacımYAAAAAAAAAAAAAA
Saoalsın kuzum inşallahhh hayırlısıyla bakalımKolay gelsin canım ikincide sağlıkla gelsin inşallah bi bebe kokusu daha geliyor off ne güzel
Evet ona da zor tabiSeneyi plan kreşti sonra anane evine dönecekti kış gibi kadında çok bunaldı. Doğduğundan beri o ilgileniyor.
İşler karıştı bakalım ne yapacağızEvet ona da zor tabi
Sağlıkla al inşallah kucağına hayırlı olsunSanırım 2.ciye hamileyim ben
hayırlısı olsunn bebegiimmmm saglıkla al kucagina inşaallahhh rahata ermeden arkadan bebiş yapman iyi olduYaaaaaaa sormaaaa bacım
Amin inşallahhhSağlıkla al inşallah kucağına hayırlı olsun
Saoalsın kuzum rahata ermeden iyi mi oldu kötü mü bilemedimhayırlısı olsunn bebegiimmmm saglıkla al kucagina inşaallahhh rahata ermeden arkadan bebiş yapman iyi oldu
Aaaaa neden kesmedinki belki şuan emzirirken bırakır ekşi gelirr kızımda ôyle olduSaoalsın kuzum rahata ermeden iyi mi oldu kötü mü bilemedimMide bulantısı mahvediyor beni yaaa nasıl geçecek Ben daha ilk bebişi sütten kesmedim
Buradaki doktor 3 yaşa kadar emzir dedi. Bende acelem yok emsin dedimAaaaa neden kesmedinki belki şuan emzirirken bırakır ekşi gelirr kızımda ôyle oldu
oo maşaallahh iyi bıkmadınBuradaki doktor 3 yaşa kadar emzir dedi. Bende acelem yok emsin dedim
aaayyyyy doggrruuuuuuuu hahahHaahah çokniyiKızlar doktordan geliyorum 9 haftalık bir haziran bebesi yolda
Yaa gözün aydın yine geliyor bi haziran bebesiKızlar doktordan geliyorum 9 haftalık bir haziran bebesi yolda
Çok hayırlı olsun. Bende 2. Bebiş istiyorum. Haziranı çok istemiştim ama hala nasip olmadı. Sağlıkla afiyetle kavuşun inşallah.Kızlar doktordan geliyorum 9 haftalık bir haziran bebesi yolda
Kızzz dedimki tek çocuğum emsin bir daha nerde emecekoo maşaallahh iyi bıkmadın
Ay maşallahKızlar doktordan geliyorum 9 haftalık bir haziran bebesi yolda
Senin 2. Bebişte hazirandı dimiaaayyyyy doggrruuuuuuuu hahahHaahah çokniyi
Saoalsın sweetcim en başa döndük hayırlısıyla heyecanlı bekleyişYaa gözün aydın yine geliyor bi haziran bebesi
Çok teşekkür ederim. İnşallah en yakın zamanda gönlüne göre istediğin gibi olurÇok hayırlı olsun. Bende 2. Bebiş istiyorum. Haziranı çok istemiştim ama hala nasip olmadı. Sağlıkla afiyetle kavuşun inşallah.