- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.272
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.841
Boy için ne dediler peki umarım hiç bir sorun çıkmaz canım
Cidden bizdede yok bu belirtiler
Evet aynen Yekta yapmadan önce diyor ama wc ye gitmek veya lazımlığa oturmak istemiyor böyle oyunlar yaptım oyuncak ayılarını falan tuvalet yaptırır gibi gösterdim hani heves etsin diye yok onları yaptırıyor sonra bana sen de yap diyor tamam sıra sende diyorum nooo anne diyo
Boyu ortalamanın altında dediler. 94 falan olması gerekiyormuş galibaBoy için ne dediler peki umarım hiç bir sorun çıkmaz canım
Cidden bizdede yok bu belirtiler
Evet aynen Yekta yapmadan önce diyor ama wc ye gitmek veya lazımlığa oturmak istemiyor böyle oyunlar yaptım oyuncak ayılarını falan tuvalet yaptırır gibi gösterdim hani heves etsin diye yok onları yaptırıyor sonra bana sen de yap diyor tamam sıra sende diyorum nooo anne diyo
94uzun değil mi bizim çocuklar için net bilmiyorum ama bizimki de 94 yokturBoyu ortalamanın altında dediler. 94 falan olması gerekiyormuş galiba
bu aylarda kaç olması gerekiyor acaba hiç bilmiyorumBoyu ortalamanın altında dediler. 94 falan olması gerekiyormuş galiba
bu aylarda kaç olması gerekiyor acaba hiç bilmiyorum
Ortalama öyle galiba kuzum bir aralık var tabi94uzun değil mi bizim çocuklar için net bilmiyorum ama bizimki de 94 yoktur
Ben de baktım farklı farklı yazıyor internette ama 85-97 arası olması gerekiyormuş. Ebe de ortalama 94 civarı dedi o yüzden sanırım. Kız erkek için farklı oluyormuş tabibu aylarda kaç olması gerekiyor acaba hiç bilmiyorum
Valla Yektanın da boyu şuan kaç bilmiyorum en son mayıs ayında gittiğimizde 94 cm demişti sanırım sağlık ocağındaki hemşire çok iyi dedi panodan bi istatistik gösterip bak bu normali seninki onun 2 tık üstünde demişti hattabelis şuan tam 94 cm google amcadan sor erkek bebek persentil diye orada bakıyorum ben genelde
Bazı çocuklar sonradan uzuyor bence bir de babanın genini alıyorlarmış boyda eşin nasılBen de baktım farklı farklı yazıyor internette ama 85-97 arası olması gerekiyormuş. Ebe de ortalama 94 civarı dedi o yüzden sanırım. Kız erkek için farklı oluyormuş tabi
Eşim de pek uzun değil 175 ben 160ım. Aslında boy konusu değil de şu hala cıvık kaka yapması ve diğer belirtiler de birleşince şüphelenmeye başladım acaba başka şeyler mü var diyeBazı çocuklar sonradan uzuyor bence bir de babanın genini alıyorlarmış boyda eşin nasıl
Canım doktorlar ne diyo peki bu yaşlarda olabiliyormu ben hiç duymadımEşim de pek uzun değil 175 ben 160ım. Aslında boy konusu değil de şu hala cıvık kaka yapması ve diğer belirtiler de birleşince şüphelenmeye başladım acaba başka şeyler mü var diye
Ben 1 seneye yakın zamandır söylüyorum ama kendi doktorumuz normal olabilir, metabolizma hızlı falan dedi doğru düzgün araştırmadı. Araştırma hastanesinde ferritin ve buna bağlı değerler takviye almamıza rağmen düşük çıkınca ferro sanol diye bir şuruba başlattılar. 1 ay sonra tekrar tahlil yapılacak yine dolmazsa depoları endokrine sevk edecek aynı zamanda da özel labararuvardan çölyak testi yaptıracağız.Canım doktorlar ne diyo peki bu yaşlarda olabiliyormu ben hiç duymadım
Umarım güzel sonuçlar alırsınız inşallah şurup çok iyi gelir de içiniz rahatlar anne olmak zor herşeyden şüpheleniyor insanBen 1 seneye yakın zamandır söylüyorum ama kendi doktorumuz normal olabilir, metabolizma hızlı falan dedi doğru düzgün araştırmadı. Araştırma hastanesinde ferritin ve buna bağlı değerler takviye almamıza rağmen düşük çıkınca ferro sanol diye bir şuruba başlattılar. 1 ay sonra tekrar tahlil yapılacak yine dolmazsa depoları endokrine sevk edecek aynı zamanda da özel labararuvardan çölyak testi yaptıracağız.
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için beniö de umudum bu yönde. Ahh hep bir yürek çarpıntısıUmarım güzel sonuçlar alırsınız inşallah şurup çok iyi gelir de içiniz rahatlar anne olmak zor herşeyden şüpheleniyor insan
Benimkisi de öyle. Birlikte oynadigimiz zamanda elimdekini alıyor, kafasina gore baska bir şey tutuşturuyor elime. Adam akıllı ne boyama yapabiliyoruz ne de başka bir şey. Bu aralar oyuncaklarinin ve kitaplarinin yüzüne hic bakmiyor zaten.
Aynı. Bazen dalıyor 5 dk max kendi oynuyorKızlar sizin minnoklar tek başına oynuyor mu. Cildiricam ya her şeyi benle yapmak istiyor, yani istiyor ki sabahtan akşama kadar oturup onunla oynayayım. Ne zaman artık beni salacak
Aynı. Bazen dalıyor 5 dk max kendi oynuyor
Valla benim kuzenlerin çocuklarından sadece 1 tanesi kendi oynarO zaman normal demekki, ben mi bir yerde hata ediyorum diye düşünmeye başlamıştım. Arkadaşımın oğlu 2 yaşına girecek kendi başına oynuyor ne güzel çok imrendim be