- 25 Ağustos 2019
- 60.491
- 110.954
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.381
Hahahahah annem diyo kendiliğinden bırakır falann hakkat ben çok sey etmedim gündüz hiç istemiyorum sadece uyumaya gidecekken dandini açıyorum hemen yapışıyo o ara uyuyacağını sanıyor çok emmeye başlayınca tamam annem yeter diyorum tabi biraz ağlıyo ama sallıyorum o ara böyle bitiyo bigünde ağlamasa kafam gitti artık yaniBelki de daha zamani gelmemistir ve cocuk bazir oldugunda kendiliginden birakir, butun umidim bu suan, insallah 5 yasina kadar surmez ama
Bayada geç yatıyor geç yatarken bile sabaha kadar uyuması lazimdı her bebede aynı değilki amann sal gitsin yaaZaten 8e kadar yemek yiyo benimki anca 1 saatte, sonra 22-23 gibi yatirmaya goturuyom artik kacta kalktigina bagli olarak, karni sis oluyo acikiyomudur bilmiyormki
Ya verince de yemiyoki, mama icmiyo zaten, yapip denedim kc sefer yook
Teşekkür ederimSade frappe aaa hamilemisin tebrik ederim saglikla gelsin insallah bole hamilelik haberi alinca cok seviniyorum ama kendim asla cesaret edemiyorum
Teşekkur ederim canım umarım dediğin gibi güzel olur yaşlarının yakın olmasıay sağlıkla gelsin minnok maşallah yaşları yakın olması çok güzel
kuzum ben tamamladım seriyi :)
Rabbim isteyene versin
Sen doğana kadar öykü 3 yaşa az kalmış olur kendi kendine oynar zaten rahatsın öyle düşunmeTeşekkür ederimdeli cesaretinden lazım sana
Teşekkur ederim canım umarım dediğin gibi güzel olur yaşlarının yakın olması
Kız yok ne 3 yaşı ekimin başında gösteriyo doğumu 27 aylık anca olacakSen doğana kadar öykü 3 yaşa az kalmış olur kendi kendine oynar zaten rahatsın öyle düşunme
Amaann olsun kız kardeş geliyorrrKız yok ne 3 yaşı ekimin başında gösteriyo doğumu 27 aylık anca olacakbabasindan fln cok kıskaniyo beni bakalim kardesine karşı nasil olacak? Gecen bi arkadaş yazmış 3 yaştan sonra her sey cok koly oluyo diye. Gercekten de hem daha akillaniyolar hem de kendi yemeklerini tuvaletlerini fln kendileri görebiliyolar.
Yapcak bi sey yok valla ya kafaya takamam şimdiden ilk bi senemiz ekstra zor gececek ama olsun atlatıriz bi şekilde. 3 yaşından sonra da kreşe veririz en kötü
Canımm bebişin hayırlı uğurlu ömürlü olsunSagol canım benim, darısı isteyeninizin başına
Sırada kim var acep?
Geçecek kuzum inşallahEvett atak gibi aynenn uyuduğu yerdende ağlıyo yok kizz benimki de açıyo oynuyo ediyo ham diyo öyle seyi yok arada geliyolar bana işte
Insaallahh bebeğimmGeçecek kuzum inşallah
Uyumasin1 saat suruyo ztn memesiz, bi de gece de kalkiyoHahahahah annem diyo kendiliğinden bırakır falann hakkat ben çok sey etmedim gündüz hiç istemiyorum sadece uyumaya gidecekken dandini açıyorum hemen yapışıyo o ara uyuyacağını sanıyor çok emmeye başlayınca tamam annem yeter diyorum tabi biraz ağlıyo ama sallıyorum o ara böyle bitiyo bigünde ağlamasa kafam gitti artık yani
Bayada geç yatıyor geç yatarken bile sabaha kadar uyuması lazimdı her bebede aynı değilki amann sal gitsin yaa
Yok yook ben cok korkuyorum, az buyusun de oyle olur insallahTeşekkür ederimdeli cesaretinden lazım sana
evet verince de yemiyor bende çok denedim artık denemiyorum bu sefer sinirim bozuluyorBelki de daha zamani gelmemistir ve cocuk bazir oldugunda kendiliginden birakir, butun umidim bu suan, insallah 5 yasina kadar surmez ama
Zaten 8e kadar yemek yiyo benimki anca 1 saatte, sonra 22-23 gibi yatirmaya goturuyom artik kacta kalktigina bagli olarak, karni sis oluyo acikiyomudur bilmiyormki
Ya verince de yemiyoki, mama icmiyo zaten, yapip denedim kc sefer yook
Amin canım, cok teşekkür ediyorumCanımm bebişin hayırlı uğurlu ömürlü olsun
Teşekkür ederimdeli cesaretinden lazım sana
Hayırlı olsun sekerimKız yok ne 3 yaşı ekimin başında gösteriyo doğumu 27 aylık anca olacakbabasindan fln cok kıskaniyo beni bakalim kardesine karşı nasil olacak? Gecen bi arkadaş yazmış 3 yaştan sonra her sey cok koly oluyo diye. Gercekten de hem daha akillaniyolar hem de kendi yemeklerini tuvaletlerini fln kendileri görebiliyolar.
Yapcak bi sey yok valla ya kafaya takamam şimdiden ilk bi senemiz ekstra zor gececek ama olsun atlatıriz bi şekilde. 3 yaşından sonra da kreşe veririz en kötü
Kiz kalp kalbe karsiymis bebelerimi uyuttum anca bi kahve yaptim dedim kizlara bi yazayim ozledim okadar yogun geciyorki zamanim kadir tuğra asla dur durak bilmeyen bir cocuk oldu surekli onun pesinde kosuyorum
Yaaa Allah yardımcın olsunKiz kalp kalbe karsiymis bebelerimi uyuttum anca bi kahve yaptim dedim kizlara bi yazayim ozledim okadar yogun geciyorki zamanim kadir tuğra asla dur durak bilmeyen bir cocuk oldu surekli onun pesinde kosuyorum
Maşallah yaaa zaman bizlere çabuk geçiyor kocaman olmuşBiz 5 aylik olduk bile
Valla oyle hizli geciyor zaman . Ama benden de bi ömür gidiyorMaşallah yaaa zaman bizlere çabuk geçiyor kocaman olmuş