- 30 Mayıs 2015
- 4.702
- 10.653
- 33
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.421
Her zaman beklerizselam anneler burada çok grup var amasweetgirlcandy sayesinde kendimi buraya yakın hissediyorum soruma geçecek olursakk,
malum havalar ısındı güzel bir güneş kremi arıyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı
Hadi yaaa çok üzüldümKizlar benim oglan uyuz oldu
Bu devirde güneş kremi kullanmayan tek insan olabilir miyim diye düşünüyorum bazenHer zaman beklerizben geçen sene İncia aldım bu sene içinde aldım hatta başladım sürmeye. Bide geçen indirimden beeo nun aldım çok övüyordu kullananlar onu denemedim henüz.
Bende kendime kullanmıyorum ahsene kullanıyorum. Beyaz ya ondanBu devirde güneş kremi kullanmayan tek insan olabilir miyim diye düşünüyorum bazen
çokk sağol hemen bakayımHer zaman beklerizben geçen sene İncia aldım bu sene içinde aldım hatta başladım sürmeye. Bide geçen indirimden beeo nun aldım çok övüyordu kullananlar onu denemedim henüz.
Ben de aynisindan hatta abartarak birkac tane daha farkli aldim. Oglum puzzle seviyor ama bunlarda sıkıldı kenara firlatti belki de yapamadigi icin. Simdilik kaldirdimkızlar güneşe bundan aldım çok hoşuna gittiÇocuk Akademi 16-24 Ay Cırt Cırt ve Cırt Cırt Ile Konuşma Vakti Etkinlik Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Çocuk Akademi 16-24 Ay Cırt Cırt ve Cırt Cırt Ile Konuşma Vakti Etkinlik Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ahsen de beyaz hemen kızarıyor kararıyorçokk sağol hemen bakayımbizimki de esmer oldu ya karardı iyice
Bende aldım bunlardan ama henüz çıkarmadım yapmaz biliyorum çünkü dinlemiyor hiç şöyle yap böyle yap deyinceBen de aynisindan hatta abartarak birkac tane daha farkli aldim. Oglum puzzle seviyor ama bunlarda sıkıldı kenara firlatti belki de yapamadigi icin. Simdilik kaldirdim
Cok gecmis olsun.Kizlar benim oglan uyuz oldu
Aynen, yapsa memnun olurdum ama simdilik cesitli ve buyuk parcali ahsap puzzle ile idare ediyoruz.Bende aldım bunlardan ama henüz çıkarmadım yapmaz biliyorum çünkü dinlemiyor hiç şöyle yap böyle yap deyince
Bizde aynı 2 parçalı puzzle yapıyoruz şu anAynen, yapsa memnun olurdum ama simdilik cesitli ve buyuk parcali ahsap puzzle ile idare ediyoruz.
ay çok geçmiş olsun canım yaKizlar benim oglan uyuz oldu
Ben de aynisindan hatta abartarak birkac tane daha farkli aldim. Oglum puzzle seviyor ama bunlarda sıkıldı kenara firlatti belki de yapamadigi icin. Simdilik kaldirdim
mustelanın kini almıştım canım bendeçokk sağol hemen bakayımbizimki de esmer oldu ya karardı iyice
Merhabalar. Mustela kullanıyorum. Geçen hafta stick olanını da aldım tam çantada taşımalık ve hızlıca fıt fıt sürüyorum yüzüne koluna. Çok beğendimselam anneler burada çok grup var amasweetgirlcandy sayesinde kendimi buraya yakın hissediyorum soruma geçecek olursakk,
malum havalar ısındı güzel bir güneş kremi arıyorum kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı
Geçmiş olsun kuzum yaa nerden nasıl bulaştı biliyor musun? Uyuzdan ve keneden korkuyorum ben deKizlar benim oglan uyuz oldu
mustelanın kini almıştım canım bende
çokkk teşekkür ederim indirim kovalayarak alayım bunlardan biriniMerhabalar. Mustela kullanıyorum. Geçen hafta stick olanını da aldım tam çantada taşımalık ve hızlıca fıt fıt sürüyorum yüzüne koluna. Çok beğendim