- 25 Ağustos 2019
- 60.491
- 110.957
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.201
Amaann summiş ben buna razıyım emzirmeden sallamak istedim burnumdan getirdi psikolojim alt ust oldu benim cok emmiyo zaten 5 dk 10 dk emip geçiyo yastığa zorlanmıyorum geceleride güzel uyuyor çok şükür istemiyorValla ben emzirmeyi bırakalı 4 ay oldu çok güzel ve sorunsuz bıraktık. Siz ne güzel hala devam ediyonuz benim bunyem de kaldırmıyordu artık geceleri eziyetti vallahoş emzik niyetine kullanıyordu senın hamilelik nası cano ? Ben 22. Haftadan selamlar
Hadi gözün aydınDün itibariyle ben de kestim memeden
Sağol cicimHadi gözün aydın
Oooo anlat bakeemmmm detaylııDün itibariyle ben de kestim memeden
Ben kesmedim esasında, sütüm zaten gece beslemenmesini kestikten sonra eskiye oranla azalmıştı. Sonra dışarlarda olduğumuz uzun zamanlarda da vermeyince hepten günde ikiye fln düşmüştü emmesi. Sonra bire düştü derken kesildi gittiOooo anlat bakeemmmm detaylıı
Benimki sadece uyurken aldığı için bıraktırma çabam yok henüzEmzikçiler ne alemdee
Ben o isleri atlattım sukur bundan sonra doguma kadar test yokAmaann summiş ben buna razıyım emzirmeden sallamak istedim burnumdan getirdi psikolojim alt ust oldu benim cok emmiyo zaten 5 dk 10 dk emip geçiyo yastığa zorlanmıyorum geceleride güzel uyuyor çok şükür istemiyor
Harika canım pek bi hareketli yarın detaylım var
Nasıl atlattın kız detaya girdinmiBen o isleri atlattım sukur bundan sonra doguma kadar test yokay benimde öyle ya doktor napıcan sen bununla diyo
Hee bizim gibiiBenimki sadece uyurken aldığı için bıraktırma çabam yok henüz2 yaştan sonra bakarım duruma
Aaa evettt öyle olurr sürekli dışarda olunca aklinca unutuyo artık iyi olmuş kolay olmuş benimde kesildi cok gelmiyo ama ille de çekecekBen kesmedim esasında, sütüm zaten gece beslemenmesini kestikten sonra eskiye oranla azalmıştı. Sonra dışarlarda olduğumuz uzun zamanlarda da vermeyince hepten günde ikiye fln düşmüştü emmesi. Sonra bire düştü derken kesildi gitti
Süt kesildi ama versem bnmki de alıyo. Sanki süt var gibi çekiyoAaa evettt öyle olurr sürekli dışarda olunca aklinca unutuyo artık iyi olmuş kolay olmuş benimde kesildi cok gelmiyo ama ille de çekecek
Aynı aynı yaaa vermeden sallasam evi yıkıyo baktım daha uğraşamıyorum oluruna bıraktımSüt kesildi ama versem bnmki de alıyo. Sanki süt var gibi çekiyo
Baş olmuyo artık valla. Hele şu son bi haftada cok yıprandım benAynı aynı yaaa vermeden sallasam evi yıkıyo baktım daha uğraşamıyorum oluruna bıraktım
Sen bide beni düşünBaş olmuyo artık valla. Hele şu son bi haftada cok yıprandım ben
Almiş emzik emiyor mu kız ben emmiyor sanıyordumHee bizim gibii
Yok yani emziriyorum ya oda uykuya geçince istiyo mutlaka ona benzer yaniAlmiş emzik emiyor mu kız ben emmiyor sanıyordum
HeeeYok yani emziriyorum ya oda uykuya geçince istiyo mutlaka ona benzer yani
Sende sendrom yok bi sey yok be sussSen bide beni düşün