- 26 Şubat 2019
- 4.622
- 6.736
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.581
Zühre ananın hangi macunu peki? Zühre ana yazınca birsürü bi şey çıkıyoÖhöm öhöm ben geldimilaç şeklinde değil ama Zühre ananin macununu aldım. Hem iştah açıyor hem bağışıklığı güçlendiriyor. Bide fly mix sprey var bakteri virüslerden uyuzdan falan koruyor onu aldım dışarı çıkarken sıkıyorum
Çocuklar için olan sarı kutu. Dur link bakayımZühre ananın hangi macunu peki? Zühre ana yazınca birsürü bi şey çıkıyo
Aa bakayım canım buna sagolasın. Tadını begenmesi güzel ama. Öyküye balık yagını zorla içiriyorum çığlık çığlığaÇocuklar için olan sarı kutu. Dur link bakayım
İşte bu kids yazan. Tadı da çok güzel ahsen kaşığı yalıyorEylül gibi başladım ben vermeye 1 tatlı kaşığı veriyorum. Her gün de vermiyorum aklıma geldikçe
Zühre Ana Kids Ãocuklar için Ãzel - Arı Sütü, Pekmez, Bal Ve Vitamin Katkılı Kakaolu Macun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Zühre Ana Kids Ãocuklar için Ãzel - Arı Sütü, Pekmez, Bal Ve Vitamin Katkılı Kakaolu Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yaaa ahsen ona da bayılıyor. Mollers tutti frutti aromalı bizim ki.Aa bakayım canım buna sagolasın. Tadını begenmesi güzel ama. Öyküye balık yagını zorla içiriyorum çığlık çığlığa
Çİğlık çığlıgaAa bakayım canım buna sagolasın. Tadını begenmesi güzel ama. Öyküye balık yagını zorla içiriyorum çığlık çığlığa
Bilmiyorumki canim yaBirseymi dokundu acaba
Insallah cnmYaa inşallah geçmemiştir.
Insallah cnm insallahÇok vermissin kuzum bide hep emziriyosun yoruluyosun allah kolaylık versin iki erkek bebe olunca olsun allah sana güç veriyor bak büyütüyosunn ben doğurayım 1yaşı olcak rahatlıcaksın
Belki biraz zorlar ama evdesin zaten ya her türlü idare edersin. Senin kız sakindi zaten uykusu fln rahattı çok zorlanmazsın bnce canımBebeğimm aslında agustos ayı öncelerden istiyodum ama sonra vazgectim busene daha gecsin dedim derken kalmışım çoktaneylule tutturmusum korunmuyoduk ama plansız birşeydi ilk baslarda degisik oldum nasıl olcak nasil bitcek şimdi alışıyorum artık hayırlısı
Evet canım uyku konusunda rahattım halada öyle ama memeyi kesebilsem hepten rahatlıcamBelki biraz zorlar ama evdesin zaten ya her türlü idare edersin. Senin kız sakindi zaten uykusu fln rahattı çok zorlanmazsın bnce canım
Oyy evet ya meme derdi var bizimki son zamanlarda çok abarttı . Yatıyo bana gel gel yapıp hadiii diyo.Evet canım uyku konusunda rahattım halada öyle ama memeyi kesebilsem hepten rahatlıcam
Benimkide 18 aylıkKilosu az dedi. Bende biliyorum yemiyor çünkü dedim
Yavrum ya. Ahsende eminim öyle olurdu işte bu iştah açıcılar falan az da olsa işe yaradı.Benimkide 18 aylık
8 kilo
75 cm
Beterin beteri var
Sen yine haline dua et
Kizlar 2 bebeli ana olarak pek giremiyorum buraya kusura bakmayin nasilsiniz bebişler nasil?
canım bende salı günü 18 ay aşısını vurdurdum sol bacağı şişmiş ahsende var mıNe kusuru senin işin zor 2 bebekle tabi. Biz iyiyiz aynı devam. 18 ay aşısı oldu bugün. Sen nasılsın küçük adam büyüyor mu
ay benim kızı tartmadılar bende stres oldum hiç aklıma geldi18 ay aşısını olduk biraz önce. Kıyafetle 10 kg çıktı. Boyu 80 cm. Kilo tabi ki az almış persentili düşük
Sol bacağı kızarıktı. Şişlik yok ama iğne yerinin biraz ilerisi nokta nokta olmuş bugüncanım bende salı günü 18 ay aşısını vurdurdum sol bacağı şişmiş ahsende var mı
benim ebede peşimi bırakmıyor geçen hafta çağırdı yurtdışı misafirlerimiz var haftaya geleyim dedim salı günü gittik vurulduk aşımızıBenim ebe de peşimi bırakmıyor
ya soğuk kompres yapayım akşam bakalımSol bacağı kızarıktı. Şişlik yok ama iğne yerinin biraz ilerisi nokta nokta olmuş bugün
Şimdi baktım şişmiş nokta nokta olan yer şişmiş
canım nasıl haber vermezler yaSağlık ocagina gidip çıkışasım geldi bak simdi
Ne güzel valla ya ilgililer. Ben de şaşırıyorum burdan bizi aradılar gelin dediler yazılarını gördükçeburaya arada bakmasım haberim olmayacak valla. Normalde 18. Ayda goturmeyi dusunmuyodum çünkü doktorum bi dahaki kontrole 2. Yaşında gelirsiniz artık kontrol süreleri uzadı fln demişti.
Ay ne güzel ya kalp atisini fln duymuşsundur, cinsiyeti belli olur yakında ne hissediyorsun? Pembe mi mavi mi?