- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.901
Anaaam bizim ogretmem iki senedir iliğimizi kuruttu.ödev ödev ödev..cocugum yatana kadar ödev yapiyo,kitap okuyo.artik o kadar yoruluyo ki masada uyumuş buluyorum.okuldan 5.30 da donuyo zaten
Aynen ya daha da çok yapıyor o zaman oyun sanıyor bidesen dogru yoldasin canim.kucuk bebelerle inatlaşmak cok saçma.her dedigi yapilmayacak ama cocugu inatlaştigi konudan uzaklaştiracakta meşgaleleler bulmak lazim.yoksa sabahtan akşama kadar inatlaş el kadar cocukla!
Neyse bugun cuma doya doya kardeşiyle oynasin kizim.dişariya da çikarayim biraz.bizim butun okul sezonu ödevlerle geçiyo.gecen gun veli toplantisi vardi,soyleyemedim ödev konusunu.oğretmen bizim kizi cok seviyo ne bileyim ögretmeni üzmek istemedimAy çok fena ya o
Kadar
Da olmamalı
Kızlar 6.hastalık geçiren bebiş var mıydı? Ahsenin ateşi oldu bi anda başka bir şeyi yok. 2 gün önce zor düşen ateşi falan. Ertesi gün akşama bişeyi kalmadı. Dün karnında 2 3 kırmızı noktalar vardı. Bugün daha da çoğalmış. 6.hastalıkta böyle oluyormuş sanırım. Pazartesi doktoruna götürcem de merak ettim
Sağolasın canım. İnatçı bi ateşi şurup falan da etki etmedi. Ama 1 gün sürdü. İşte bugün kızarıklıklar var karnında falanGeçmiş olsun sweetim ilk defa duydum. Genelde sadece bizde ateş oluyor
Aaa çok geçmiş olsun, bi fikrim yok maalesefKızlar 6.hastalık geçiren bebiş var mıydı? Ahsenin ateşi oldu bi anda başka bir şeyi yok. 2 gün önce zor düşen ateşi falan. Ertesi gün akşama bişeyi kalmadı. Dün karnında 2 3 kırmızı noktalar vardı. Bugün daha da çoğalmış. 6.hastalıkta böyle oluyormuş sanırım. Pazartesi doktoruna götürcem de merak ettim
Bestiron muKızlar selam, geçenlerde burda bi demir ilacından bahsediliyodu içerigi daha temiz vs diye. Hangi markaydı o?sweetgirlcandy
Teşekkür ederim internetten bakınca 6.hastalık gibi görünüyor da bakalım doktor ne diyecekAaa çok geçmiş olsun, bi fikrim yok maalesef
Bilmiyorum ki, odur heralde.Bestiron mu
Meliyke sormuştu. BestirondurBilmiyorum ki, odur heralde.
Aa şimdi farkettim sizin çocuğunuz baya büyükmüş. Umarım tekrar atlatırsınız. Benim bebeğim daha 16 aylık, doktorun tek dediği zamana bırakıp gözlemlememiz gerektiği.Evet maalesef var.
Depremden sonra okula başladığı dönemde başladı, 1 hafta vs sürdü her gün telkinle, montessori müziği ile ilerledik geçti.
Aylardır yoktu yeniden başladı. Zaman okula başladığı döneme denk geldi
Sağolasın canım. İnatçı bi ateşi şurup falan da etki etmedi. Ama 1 gün sürdü. İşte bugün kızarıklıklar var karnında falan
6.hastalik olsa ateş,halsizlik devam ederdi sanki..ateş sonrasinda çogu zaman bi döküntü olur.belki oyle bişeydirKızlar 6.hastalık geçiren bebiş var mıydı? Ahsenin ateşi oldu bi anda başka bir şeyi yok. 2 gün önce zor düşen ateşi falan. Ertesi gün akşama bişeyi kalmadı. Dün karnında 2 3 kırmızı noktalar vardı. Bugün daha da çoğalmış. 6.hastalıkta böyle oluyormuş sanırım. Pazartesi doktoruna götürcem de merak ettim
Kızımda henüz yok ama yeğenimde karanlıktan korkma vardı bu yaşlarda. Kendi kendine başka bir odaya gittiğinde hemen pata küte koşa koşa geri gelirdi korku dolu ifadeyle.kızlar denizde neden olduğu anlamadığım bi korku başladı. geçen camdan ayı gösteriyodum. o günden beri her aydede dediğimde korkup bana sarılıyor. az önce de topu attı sonra arkasını dönüp korkuyla koşmaya başladı. gölgeden mi korktu acaba. sizde başladı mı böyle durumlar?
Yaa cnm bnmm :/ bence de kafasında bağdaştıramadığı için tedirgin olmuş yavrucak.ay kıyamam yaaben de biraz araştırdım. 2 yaşında hayvan maskeli insan gibi şeylerden korkarlarmış gördükleri hiçbi şeye benzemediği için. aslında dedesini çok seviyor, dede demeyi de çok seviyor. ama sanırım ay ı dedeyle bağdaştıramadığı için korktu. gölgeden korktu sandığım yerde de bi oyuncağın gülen ağzını aya benzettiği için korkmuş ağzını göstermişti de ben anlamamıştım. ben de içinde ay olan kitapları filan kaldırdım. bi süre unutturacam, sonra sadece ay diyerek öğretecem bakalım. ama çok erken geldi bu korkular için yaa
Bizde el ayak agiz hstaligi olmustu, cok da emin degildi doktor ama oyle demislerdi, bizde de omzunda dokuntuler olmustu hatta buraya da atmistm galiba hatirlayamadm, ellerinde de bir iki nokta vardi, agzinda bisey yoktu ama bademciklerinde aft gibi benekler doluydu, sonrasinda bende ve esimde de olmustu hatta, ates kisa surmustu de o bogazdaki benekler cok fenaydi, cok gecmisolsun suan nasil?Kızlar 6.hastalık geçiren bebiş var mıydı? Ahsenin ateşi oldu bi anda başka bir şeyi yok. 2 gün önce zor düşen ateşi falan. Ertesi gün akşama bişeyi kalmadı. Dün karnında 2 3 kırmızı noktalar vardı. Bugün daha da çoğalmış. 6.hastalıkta böyle oluyormuş sanırım. Pazartesi doktoruna götürcem de merak ettim
Bizde de bi gun kediden oldu boyle sonra gecti, bebek arabasina ziplickti bi kedi bende kovaladm hist pist fln yaptm ayaklarimi yere vurdun pat pat, o yuzden korktu sanirim, bi kere de yakinimiza araba parkediyodu, ben de birden noluyo diye dôndüm baktm ondan da korktu araba sesinden, simdi her buyuk araba ya da motor gectiginde sesten korkup yanizimiza kosuyokızlar denizde neden olduğu anlamadığım bi korku başladı. geçen camdan ayı gösteriyodum. o günden beri her aydede dediğimde korkup bana sarılıyor. az önce de topu attı sonra arkasını dönüp korkuyla koşmaya başladı. gölgeden mi korktu acaba. sizde başladı mı böyle durumlar?