- 29 Temmuz 2023
- 1.108
- 4.547
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.461
Evet böyle tutma yeri tontis catal kaşık bıçağı bile var
Canım çok şükür iyileşti. Bgn son kez antibiyotiğini de verdim 5 güne tamamlamış oldum. Şimdi yoğurt ve probiyotik takviyesine devam. Bir de doktoru bir kaç vitamin verdi onları da bütün kış kullanacağım. Artık antibiyotiğin verdiği hasarı gidermekle geçecek 2-3 ayda
Kuzu Liste yok istediğimizi koyacagızÖrtüyü ben de Trendyol dan aldım kuzum ins düzgün bise gelir ya 3tane aldım kirlenir fln değiştirmedik olsun diye.
Bizim ihtiyaç listesinde %60 ı vardı zaten . Bnm kız kırtasiye eşyası çok seviyo çok uğraşır kaç yıldır alıoz fln . İse yaradı yani sadece eksik parçaları aldık.
Beslenme yi istediğinizi mi koyacaksiniz liste verdi mi yoksa
Kuzum annem bugün geldi daha bana . Normalde bn de kimse yok burda yani hep tektim . Acil bi durumum olsa bak deyiverecek biri yoktu. Annem de evi kapatıp geliyor işte babamla beraber tabi. O biraz zor oluyo işte ya kaç kişi sürekli bir arada fln bilmiyorum yani bazen bakıcı mı bulsaydım diom bn gelince evine giderdi temiz iş en azından .
Araba öğren kuzum ya çocuğu olan her bayana gerekli bence . Özgür olursun yani alışınca keşke niye daha önce yapmadım dersin
Aynı sizin gibiydiCanım minnokun neyi vardı tam olarak. Bizimde ilk başta ateş başladı 4 gün sürdü sonra öksürük ve burun akıntısı hala antibiyotik kullanıyoruz.
Aynı sizin gibiydi
Bizim de 2 gün ateş oldu. Sonra öksürük ve burun akıntısı başladı. Kanında idrarinda birsey de çıkmadı. Doktor grip olmuş dedi. Sonra öksürük artıp sesi de kısılınca antibiyotiğe başladık. Şimdi iyi şükür. Bizde de dişle çakıştı. Aynısı olmuş demekkiCanım minnokun neyi vardı tam olarak. Bizimde ilk başta ateş başladı 4 gün sürdü sonra öksürük ve burun akıntısı hala antibiyotik kullanıyoruz.
Bizim de 2 gün ateş oldu. Sonra öksürük ve burun akıntısı başladı. Kanında idrarinda birsey de çıkmadı. Doktor grip olmuş dedi. Sonra öksürük artıp sesi de kısılınca antibiyotiğe başladık. Şimdi iyi şükür. Bizde de dişle çakıştı. Aynısı olmuş demekkiBelis nasil oldu simdi?
Ay ciddi mi yavrum benim yaaa hepsi üst üste geldi. Yemiyor mu halaÜstüne şimdi dişte eklendi. Çocuk mahvoldu ya
Ay ciddi mi yavrum benim yaaa hepsi üst üste geldi. Yemiyor mu hala
İyi bari yaa kuzum aç aç durduÇok şükür azda olsa yemeye başladı csnım
Onu alayim o zaman.ama merak ettigim;kullanipta kan degerleri iyi cikanlar bmvar mi?Evet içeriği iyi değilmiş sidefer in. Bestiron iyi dişi boyamıyor da. İçeriği temiz.
Onu alayim o zaman.ama merak ettigim;kullanipta kan degerleri iyi cikanlar bmvar mi?
İyi bari yaa kuzum aç aç durdu
Aaa ciddi miSorma 10 güne yakın birde aç durdu. Yaw Sweet bu çocuk habire üstten diş çıkarıyor altta 2 tane üstte 4 tane var şimdi 2 diş daha çıkıyor üstten :)))
Benim annem deneyecek umarım çok zorlanmaz ve devam eder en azından içim daha rahat olur. Offf keşke öteleyebilsem 1 sene kadar daha
Evet başlayanlar hep önce zor ama aynı zamanda da iyi geldiğini söylüyor. Daha çok yorulacağım hem iş hem ev işi ama şu an duygusallıktan onu düşünemiyorum sadece çok özlicem i, istediğim an öpüp koklayamayacaağım diye çok üzülüyorum
Ahhh inşallah canım inşallah. Sabah ben hazırlayıp anneme götüreceğim yavrum benimle sabah temposu yaşayacak ona da üzülüyorum. Gerçi evde bırakıp çıksam belki daha çok ağlardı. Bilmiyorum ki yaa bakalım beni neler bekliyorahh yanımda bile öpmelere doyamıyorum
Bizim de 2 gün ateş oldu. Sonra öksürük ve burun akıntısı başladı. Kanında idrarinda birsey de çıkmadı. Doktor grip olmuş dedi. Sonra öksürük artıp sesi de kısılınca antibiyotiğe başladık. Şimdi iyi şükür. Bizde de dişle çakıştı. Aynısı olmuş demekkiBelis nasil oldu simdi?
Aaa ciddi mialttan niye çıkarmıyor ki
aman kendi işin nasılsa öteleyebildiğin kadar öteleYaaa çok zor bi durumeşimde bana diyor ki ne zaman geleceksin işin başına. Diyorum ahsene bakacak kimse yok annem bakamaz. Biraz da bahane ediyorum
ben de temmuzda başladım. başta çok zor oldu ama onlar daha kolay adapte oluyor inan. gerçi sabahları giderken hala olay, ayrılmak istemiyor ama dikkati dagıldıktan sonra aynen devam :) bu ara bi de ayrılık kaygıları başlıyor, 18ay olmadan başlaman iyş olmuş aslında.
ben yemek işini filan artık gece yapıyorum ki işten dönünce oğluşumla bol bol vaktim olsun. hem haftasonları da hep yanında olacaksın, yayıla yayıla kahvaltılarına haftasonu devam edeceksin:) sıkma hiç canını. işe dönmek de güzel hissettiriyor aslında. sıcak çay kahve filan içebiliyosunbana garip bi özgürlük hissi gelmişti mesela ve baya iyi hissettirmişti içimdeki özleme rağmen
Aynen öyle ya. Bırakacak kimsem yok valla annem bakamaz ahsen 2 saniye oturmuyor yazık kadına diyorumaman kendi işin nasılsa öteleyebildiğin kadar ötele
ana kuzuları biz mecbur başladık işte
akşam eve bi gidiyorum gülücükler sarılmalar öpmeler ah ah
yaşlandı onlarda ya yetişemiyorlarAynen öyle ya. Bırakacak kimsem yok valla annem bakamaz ahsen 2 saniye oturmuyor yazık kadına diyorum