- 26 Şubat 2019
- 4.606
- 6.723
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.301
Şapşik yaayaz gelmeden önce balkona ağ yaptirdik canım.ama ağin altinda kalan bir bölum var elini ordan sokup atmaya ćalisiyo.6-7 cm lik bir boşluk var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şapşik yaayaz gelmeden önce balkona ağ yaptirdik canım.ama ağin altinda kalan bir bölum var elini ordan sokup atmaya ćalisiyo.6-7 cm lik bir boşluk var:)
Ben stresliyim ev sahibi çıkın dedi ev arıyorum her şey gözümde büyüyor sen naptın kuzucuk nasılMillet nerdesiniiiz ?
Kışlık hazirliklarina mi daldiniz heey
Ev sahibi olanların gözünu kan bürüdü resmen, kimi duyduysam problem yaşıyor daha fazla para için mi çıkın diyor :/ oglum gelecek fln diyordu sankiBen stresliyim ev sahibi çıkın dedi ev arıyorum her şey gözümde büyüyor sen naptın kuzucuk nasıl
Öykü mü yemiş yerler mi yemiş belli değilKahvaltı sonrası bizim evin halleri k.ti oncesi balkon yıka, sonrası bi daha yıka ohhh
Valla daha taşınalı 8 ay oldu ya. Kendisi oturacakmış. Genç bunun yaşı uzmandı istifa etmiş. Eşim demiş artıralım kirayı onun için diyorsanız diye istifasını göstermiş buraya geliyormuşEv sahibi olanların gözünu kan bürüdü resmen, kimi duyduysam problem yaşıyor daha fazla para için mi çıkın diyor :/ oglum gelecek fln diyordu sanki
Anladım canım, Allah kolaylık versin inşallahValla daha taşınalı 8 ay oldu ya. Kendisi oturacakmış. Genç bunun yaşı uzmandı istifa etmiş. Eşim demiş artıralım kirayı onun için diyorsanız diye istifasını göstermiş buraya geliyormuş
Evet değişikler bunlar bakalımAnam sizinkiler değişik.kizlar baba hayrani olur ne bileyim belki de ilerde
Ne alaka ya daha yeni taşındın sen fazla kiraya vermek içinse acık acık söylesin yeni eve verene kadar onlara verin bariBen stresliyim ev sahibi çıkın dedi ev arıyorum her şey gözümde büyüyor sen naptın kuzucuk nasıl
Yarın vefat eden dayımin kuranı var bugün ev işlerine saldırdımMillet nerdesiniiiz ?
Kışlık hazirliklarina mi daldiniz heey
Yok kuzu ondan değilmiş kendi oturacak istifa etmiş gelmiş. Valla canım sıkkın doğru düzgün ev yok ve fiyatları uçmuş gitmiş şok oldum. Bide yeri çok iyiydi annem hemen arka sokağımdaydı. Amaaan valla stres oldum 2 gündürNe alaka ya daha yeni taşındın sen fazla kiraya vermek içinse acık acık söylesin yeni eve verene kadar onlara verin bari
Mekanı cennet olsunYarın vefat eden dayımin kuranı var bugün ev işlerine saldırdım
Stres olunmayacak gibi değil ki inşallah şansına güzel bir yer çıkar her şey dediğin gibi uçmuş kiralar çok fenaYok kuzu ondan değilmiş kendi oturacak istifa etmiş gelmiş. Valla canım sıkkın doğru düzgün ev yok ve fiyatları uçmuş gitmiş şok oldum. Bide yeri çok iyiydi annem hemen arka sokağımdaydı. Amaaan valla stres oldum 2 gündür
Mekanı cennet olsun
Biz 2 bine oturuyorduk 8 ay önce maksimum 3 4 bine vardı düşün. Şimdi olmuş en kötü berbat ev 7 binStres olunmayacak gibi değil ki inşallah şansına güzel bir yer çıkar her şey dediğin gibi uçmuş kiralar çok fena
oy sıkma canını kuzucum bir şekilde süreç oturuyor sen yanında olduğun dakikaların tadını çıkar :)
Ahh iste gel bunu anlat bana bazen çok rahat oluyorum ama çok kısa sürüyo öyle pis bi huyum var ki her şey düzende duracakevet onu bende gördüm ve çok etkilenmiştim
gerçekten öyle bak ilk bebelerimize büyüdüler bile
bırak ev dağınık kalsın :)
Aynen canim az kaldi bakalim 1 2 aya duzelir insallahCok tehlikeli canim yaa yanindan ayrilmamak gerek.bu bi dönem oluyodu sonra atmiyolardi diye hatirliyorum.ben 1.5 yaşin dolmasini bekliyorum akillanmasi için.1.5 yaşinda Allah tarafindan bir akıl mantık yürutmesi başliyo bunlarda aniden.sana da moral olsun hamile hamile:))