2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
vallahi bizlere diyorlar olayları büyütüyorsun çok takılıyorsun diye
bizden beterler sürekli yapıcı olmak zorluyor insanı
eskiler bu kadar erken evlenip hiç söz hakkı olmayan evlilikleri senelerce nasıl sürdürmüş şaşıyorum
eşime diyorum şimdiki zaman çok iyi bundan 50 yıl sonraki nesil kadınlar daha rahat olacak
bizim yetiştirdiğimiz erkekler daha nazik yetişiyor
çünkü bizlerin birazda olsa içinde feministlik mevcut :KK70:
eşimde diyor ama o zaman evlilikler hemen sürmeden bitecek :KK70:
Bence tam tersi daha güzel bir evlilik olacak, eşinde farkında ama sana hak vermek onun işine gelmez eheheh

Ne yapacan peki :)) bende bulamadım kahvaltılık bişiler koyarım napim amaaann
yok sweete yazdım kuşum misafir gelince ne yapacağım telaşı oluyor
Allah ne verdiyse bazen tost bazen makarna ama bu aralar sağolsun abla yapıyor
kv geldi yemek yapmıştı bize ondan kalmıştı ama onların dolaptaydı giderken al kızım dedi
ablada görmediği için türlü gibi bişi yapmış dün eve geldim kocaya dedim bu yemeğe dokunma yarın ve sonrası için :KK70:
yukardaki yemeği getir israfa gerek yok :KK70:
içimden dedim yemek bulunca ben hahah

Bende misafir modunu kapattım çok yakınlarım harici gelen yok onlarda kendileri yapıyor 😂😂 kv şehir dışında dün akşam eşim babamı yemeğe çağıralım yarın yalnız yemesin dedi ben kendime zor hazırlıyorum şu evin haline bak dedim abarttım mı bilemiyorum ama valla çocukla kimseye hizmet edemem perişan ediyor beni 🤐😂
Bacım haddim olmayarak soyluyorum; sen yemek hazirlarken baba ve dede de çocukla ilgilenirlerdi belki.ben oyle yapiyorum.gelen misafirin mutfakta iş yapmasini istemiyorum.cocuga bakin ben yaparim diyorum.onlarda bakiyolar.hatta bana da terapi gibi geliyo.varsa fazladan temizligi de aradan çikariyorum.iş yapmam icin fırsat oluyo:)

ikiniz içinde zor ve sancılı bir süreç kuzucum ama Allahın izniyle alışacaksınız
bak bana çok küçük bıraktım ve tanımadığım bir insana
çok şükür annen baban var başlarında
hasret kalıyoruz evlatlarımızın kokusuna bu çalışma saatleri sebebiyle kadınların özellikle çalışma saatlerinin daha kısa olması gerekiyor sorumluluklar çok ağır çocuklar anne istiyor
akşam çocuklar yatmıyor 10 dan önce oğlan okula başlayacak ama dün gece 12 de yattı onunla da tartıştık telefonu elinden bırakmıyor kızdık babasıyla beraber ağlama krizleri
inş okullar başlayınca düzene girer
çok yoruldum artık
Ahh insallah kuzum ya öğretmenine tembihleyin onları çok dinliyorlar . Biz tel olayını bayadır kapattık çok nadir veriyoruz tableti de yok . Almadım . Evet Tekn cagindayiz ama bunlar çok küçük daha ne izleyeceklerini bilmiyorlar içerikler çok fena ürkütücü fln Allah im korusun yavrularımızı. Yeni ortama girecekler ark ları iyi olur ins.
Kadinlarin çalışma saati kesinlikle esnek olmalı . Ama işte çalışma dünyasın da kadin çok fazla ama en azından 8yasindan küçük çocuğu olanlara bi ayrıcalık gelmeli kanunen

bişi demedim de eşimin işte kendine hakim olsaydın yaklaşımını beni benden alıyor
teşekkür ettim bende kendisine sonsuz desteği için
vallahi kv iyidir yük olmaz sağolsun ama ister istemez yeni gelmişler yanlarında misafir var derken biraz ilgi bekliyorlar
yoruldum be bacım
🥺çok iyi anlıyorum seni yalnız da değilsin unutma . Hepimiz bazen ekstra bi ttluknemislik bi yorgunluk dönemine giriyoruz ama geçecek insallah ya. Stres yapıp sağlığımızdan olmayalım da . Hep geçecek diye düşünelim. Hani bu da geçer ya Hû cümlesi var ya aklıma getiriyorum çok daraldigimda

Bacım haddim olmayarak soyluyorum; sen yemek hazirlarken baba ve dede de çocukla ilgilenirlerdi belki.ben oyle yapiyorum.gelen misafirin mutfakta iş yapmasini istemiyorum.cocuga bakin ben yaparim diyorum.onlarda bakiyolar.hatta bana da terapi gibi geliyo.varsa fazladan temizligi de aradan çikariyorum.iş yapmam icin fırsat oluyo:)
Çocuk baba ve dede de dursa dediğin iyi durmuyor ki sürekli bende😂

Çocuk baba ve dede de dursa dediğin iyi durmuyor ki sürekli bende😂
Vereceksin babaya kapatacaksin kapini seni gormeyecek oynatacaklar.burda iş baba ve aile buyuklerine düsüyo tabi kendilerini sevdirecekler.ikinci bebekte ögrendiğim en parlak şey bu; cocuga birileri bakacak sen kendine vakit ayiracaksın

Ahh insallah kuzum ya öğretmenine tembihleyin onları çok dinliyorlar . Biz tel olayını bayadır kapattık çok nadir veriyoruz tableti de yok . Almadım . Evet Tekn cagindayiz ama bunlar çok küçük daha ne izleyeceklerini bilmiyorlar içerikler çok fena ürkütücü fln Allah im korusun yavrularımızı. Yeni ortama girecekler ark ları iyi olur ins.
Kadinlarin çalışma saati kesinlikle esnek olmalı . Ama işte çalışma dünyasın da kadin çok fazla ama en azından 8yasindan küçük çocuğu olanlara bi ayrıcalık gelmeli kanunen
kesinlikle kuzum ya vallahi çalışan annelerin işi zor hele küçük bebe olunca daha da zor

🥺çok iyi anlıyorum seni yalnız da değilsin unutma . Hepimiz bazen ekstra bi ttluknemislik bi yorgunluk dönemine giriyoruz ama geçecek insallah ya. Stres yapıp sağlığımızdan olmayalım da . Hep geçecek diye düşünelim. Hani bu da geçer ya Hû cümlesi var ya aklıma getiriyorum çok daraldigimda

evet hepimiz aynıyız kuzum haklısın işte bazen daralıyorum rahatlatamıyorum kendimi elimde olmuyor
şükür günümüze evlatlarımız sağlıklı sıhhatli yorulacağız tabi

2 yaşinda memeyi birakinca sarilip uyursunuz güneşle artik.senin yakanı birakacak merak etme canım:)

memede dalamayınca ayağına alıyor eşim destek amaçlı bu seferde beraber uyuyoruz ya bacağını üstüme atıyor
ayakta sallarken eşimde güneşde ayağını atıp duruyormuş :KK70:
dediki bırak artık kes memeden bu kızı :KK70:

X