- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.588
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.181
Ay çok değişik ya. Ilk Güneşin sonra Almiranın sonra Ahsenin sonra lumix in şimdi de sizde aynısı. Başka bir belirti de yok demi sadece ateşKızlar belisin ateşi çıktı 39.3 hemen ılık duş aldırıp calpol verdim neden çıkmış olabilir ki
Ay çok değişik ya. Ilk Güneşin sonra Almiranın sonra Ahsenin sonra lumix in şimdi de sizde aynısı. Başka bir belirti de yok demi sadece ateş
Yok yok örtme aynı tip ateşse geri çıkıyor sabit kalıyor değişik bir şey. Zıbınıyla yatsınAynen sadece ateş kuzum keyfi yerindeydi. Altını değiştirmek için geldim yanıyor çocuk. Şimdi düştü ateşi ama üzerini örtünce hemen ateşi çıkar gibi oldu üşümez mü örtmesem ya napacağımı bilemedim
Ayakları soğuksa ince bir çorap giydirebilirsinAynen sadece ateş kuzum keyfi yerindeydi. Altını değiştirmek için geldim yanıyor çocuk. Şimdi düştü ateşi ama üzerini örtünce hemen ateşi çıkar gibi oldu üşümez mü örtmesem ya napacağımı bilemedim
Ayakları soğuksa ince bir çorap giydirebilirsin
Ateşi kaçBacakları soğuk baya. Kısa kollu ile şort var altında atlette yok
Ateşi kaç
Terlemesi iyi bir şeymiş terlemezse ateş oluyor demişti sankiTerlemeye başladı vücudu soğuk sizinde mi öyle olmuştusweetgirlcandy
O zaman azcık ört bakalım bacaklarını düşmüş zaten35.2 olmuş
Terledikten sonra çıkmadı mı ahseninTerlemesi iyi bir şeymiş terlemezse ateş oluyor demişti sankiYunSev
Ahsende terleme olmadı ilk gün ertesi günler olmuştu soğuk soğuk
O zaman azcık ört bakalım bacaklarını düşmüş zaten
Yok cano 37.5-38 arası sabitti ilk gün asla düşmedi 37.5 un altına. Sonraki 2 günde 37.5 da kaldı düştü çıkmadı bi dahaTerledikten sonra çıkmadı mı ahsenin
Müslin örtü örttüm şimdi
Yok cano 37.5-38 arası sabitti ilk gün asla düşmedi 37.5 un altına. Sonraki 2 günde 37.5 da kaldı düştü çıkmadı bi daha
Çıkmaz çıkmaz limon varsa sık suyunu baktın yükselmeye başlıyor ayağına sür tabanına parmaklarına falan o da iyi geliyor ben hep öyle yapıyorumAy inş belisin de çıkmazçok Saol sweett immm
Çıkmaz çıkmaz limon varsa sık suyunu baktın yükselmeye başlıyor ayağına sür tabanına parmaklarına falan o da iyi geliyor ben hep öyle yapıyorum
Kızlar bir de ateş için defne yağı jeli alın dolabınızda bulunsun. Muhteşem bir şey hem ateşi düşürmeye hem burun tıkanıklığına çok iyi geliyor
İnternetten aldım trendyoldan link atayımNerden aldın
İnternetten aldım trendyoldan link atayımşu an satışta yokmuş baktım da. Ata ağaç markadan aldım ben
Komple ürünleri kaldırmış satıcı. Güncelleme yapacak muhtemelenHadi be şansımıza :)