- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.161
korkuttu tabi çok fenagunes seni korkutmuş:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
korkuttu tabi çok fenagunes seni korkutmuş:))
Son 1 aydır bende öyleyim aşırı yorgun hemen yoruluyorum. Magnezyum takviyesi başladım bide bi vitaminim vardı düzenli içmiyordum geri başladım o da enerji veriyordu
Magnezyum çok önemliymiş cano ona başladım ocean extra mag adı.işe yaradı mı acaba hangi vitaminimiz eksik kız
Evettt hizmetci falanda yok canım kocasıda ev islerine yardım ediyo hersey beraber ediyolar yanii hizmet flaanda yokEvde en az iki tane yardimci biri cocuklarima baksa biri de yemekleri temizligi yapsa ben de 6 yi dogururum.sanki kendilerimi bakiyo surekli kiz
Bence yoll yoruyo senii yaakızlar ya ben kendimi çok yorgun hissediyorum önceden de vardı kansızlıktan dolayıydı şimdi kansızlık bitti ama yine yorgunum gece uyumama hergün 3-3,5 saatlik yol mu beni bu hale getiriyor anlamadım
çok güçsüzüm
Karnı tepe gibi olmuş hala çift cizgi mi ciktı, tek çizgi mi çıktı ona bakıyolar.Ağlıyordu videoda çokta hazır değilmiş anam ben ikide yıkıldım şaka gb
Özlem de aynı gördün mü kocaman karnıKarnı tepe gibi olmuş hala çift cizgi mi ciktı, tek çizgi mi çıktı ona bakıyolar.
Özlem kim kız? normalde bu kizi da tanımıyorum, sabah bi arkadasım hikayesini bana yollamista ordan gordümÖzlem de aynı gördün mü kocaman karnı
Ozden ozdogan mi ne instası cok meshur kendisiÖzlem kim kız? normalde bu kizi da tanımıyorum, sabah bi arkadasım hikayesini bana yollamista ordan gordüm
Yok yok özlemi soruyorum, o kim diyeOzden ozdogan mi ne instası cok meshur kendisi
HeeeeYok yok özlemi soruyorum, o kim diye
Oda 4.hamileymis tobe bismillahÖzlem de aynı gördün mü kocaman karnı
Bende keşfette görüyorum bunları ozlemlinaoz diye bi bak. O da erkek çocuk tutturmaya çalışıyor o kadar belli kiÖzlem kim kız? normalde bu kizi da tanımıyorum, sabah bi arkadasım hikayesini bana yollamista ordan gordüm
Bide hep sürpriz modundalar koca karınlarıylaOda 4.hamileymis tobe bismillah
Oda erkek istiyor amaa oda özdenemi özeniyor acep kızOda 4.hamileymis tobe bismillah
Niye bukadar erkek sevgisi anlamadım benBende keşfette görüyorum bunları ozlemlinaoz diye bi bak. O da erkek çocuk tutturmaya çalışıyor o kadar belli ki
İşteNiye bukadar erkek sevgisi anlamadım ben
O degil de niye gelinlik giymiş hepsi?Bende keşfette görüyorum bunları ozlemlinaoz diye bi bak. O da erkek çocuk tutturmaya çalışıyor o kadar belli ki
Biri yeniden evlenmiş birinin de 10.evlilik yıl dönümüymüşO degil de niye gelinlik giymiş hepsi?