- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.061
Ben kullandım memnun kalmıştım ama almoş hanımin totosu daha kaliteli arıyormuş tekrar primaya geçtim batırıyo kız bizigoon marka bez kullanan var mı kuzular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandım memnun kalmıştım ama almoş hanımin totosu daha kaliteli arıyormuş tekrar primaya geçtim batırıyo kız bizigoon marka bez kullanan var mı kuzular
Aynen alışır mutlaka 1 2 ağlar. Bide ablası var ya daha iyiYaa iste bn bebeklikten beri arkadayım emiyo koyuom uyuyo fln veya bise ler veriom eline oyalansın diye. Aslında bnde artık öne geçeyim ablasıyla arkada oyalansin alışsın
Gugubi sanırım kullanıyordu. Ben olsam ben de goon alırdım baştagoon marka bez kullanan var mı kuzular
kız prima çok pahalıBen kullandım memnun kalmıştım ama almoş hanımin totosu daha kaliteli arıyormuş tekrar primaya geçtim batırıyo kız bizi
fiyatı baya uygundu 100 tanede 80 tl fark ediyordu indirimli olduğu için emin olamadığım için alamadım yaGugubi sanırım kullanıyordu. Ben olsam ben de goon alırdım başta
Vallaha indirimi yakaladım 126 tanesi 870 lirakız prima çok pahalı
annem biriktir biriktir öyle yap derdim herhalde
Vallaha indirimi yakaladım 126 tanesi 870 lira
Yapcak bisiyohhhhay molfixin iki katı
Abooo cok pahali adami batiracağiniz anne kız:)Vallaha indirimi yakaladım 126 tanesi 870 lira
KOcam yüzünden ilkbasta dedim prima alırsak oyle gider diye yokyok birşey olmaz kendi kaşindı benim umurumdamıAbooo cok pahali adami batiracağiniz anne kız:)
Kız ne fenasın:)) ben de prima kullaniyodum sonra molfixe geçtim yani bayadir.kulot bezini kullaniyorum.hiç fire vermedi şu ana kadar cok memnunumKOcam yüzünden ilkbasta dedim prima alırsak oyle gider diye yokyok birşey olmaz kendi kaşindı benim umurumdamı
Hahahaah napemm iyi yaptın canım külot bezini kullanıyorum bende ama sıcaktan pişik etti busefer bantlı aldım hala gelecekKız ne fenasın:)) ben de prima kullaniyodum sonra molfixe geçtim yani bayadir.kulot bezini kullaniyorum.hiç fire vermedi şu ana kadar cok memnunum
Goon kullananlar prima ile eş değer diyor sarı olanı iyiymişfiyatı baya uygundu 100 tanede 80 tl fark ediyordu indirimli olduğu için emin olamadığım için alamadım ya
Geçmiş olsun canım. Geçen hafta bizde öyleydik 39 a kadar çıktı. 2 3 gün 37.5 altına düşmedi 38 lerde gezdi.Ay cocuum ateslendi bugun, bu salginmidir nedir kimi duysam atesli, calpol dolven batagina biz de dustuk
YunSev ben kullanıyorum canım, sarı paket olan ama. Mavi mutlu bebek olan ince dokusu da pek sevmedim. Gece güvenemediğim için prima kullanıyordum sonra aldığımız primalar defolu geldi bantları kopuyordu o sebeple firmayla irtibata geçtik derken elimde prima kalmadı hiç. Gece de goon taktım mecbur aa bi baktım mis gibi. Gece de gündüz de goon kullanıyorum hatta bugün ebebekte indirm vardı %25 hepsiburadadan aldım stokGugubi sanırım kullanıyordu. Ben olsam ben de goon alırdım başta
Evet kuzum bende o indirim görünce sorayım dedimYunSev ben kullanıyorum canım, sarı paket olan ama. Mavi mutlu bebek olan ince dokusu da pek sevmedim. Gece güvenemediğim için prima kullanıyordum sonra aldığımız primalar defolu geldi bantları kopuyordu o sebeple firmayla irtibata geçtik derken elimde prima kalmadı hiç. Gece de goon taktım mecbur aa bi baktım mis gibi. Gece de gündüz de goon kullanıyorum hatta bugün ebebekte indirm vardı %25 hepsiburadadan aldım stok
Tamam kuzum alam kaldıysaGoon kullananlar prima ile eş değer diyor sarı olanı iyiymiş
Antibiyotik kullandiniz mi? Neden olmus sizinki?Geçmiş olsun canım. Geçen hafta bizde öyleydik 39 a kadar çıktı. 2 3 gün 37.5 altına düşmedi 38 lerde gezdi.
Evet canım gerçi ablamız pek oralı olmuyoAynen alışır mutlaka 1 2 ağlar. Bide ablası var ya daha iyi