- 29 Temmuz 2023
- 1.080
- 4.275
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.041
Kuzucum üzüm vermesen aç kalsa sonrasında yer mi yarın birde öyle dene bakalım
Napim dayanamıyorum en azından onu yesin diyorum olmadı denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzucum üzüm vermesen aç kalsa sonrasında yer mi yarın birde öyle dene bakalım
Ben arkaya oturmuyorum hiç. Alışkın çünkü biz tek çıktığımız için de. Uzun yolda da çok mızmızlanırsa geçiyorum. Emme olayı bizde olmadığı için bilemiyorumBiliyolar bak kime nasıl davranacağını . Geçende babayla çıktılar ikisi . Bakalım ağlayacak ki dedim çok güzel durmuş . Demekki bana naz yapıyo .
Ya bn hala arkada oturuyorum öne mi geçsem artık emme olayı çok elzem olur mu bilemiyorum uzun yolculuklarda ozellikle
Ahsene bundan aldım seviyor bunukızlar güneşde evdeki terliklere salça ona terlik alayım dedim nasıl alsam acep sweetgirlcandy
Diş falan geliyordur belkiBelis yine yemiyor menemen yaptım yemedi sevdiği omleti yaptım yemedi yine üzüm yiyor
aynen aç kalmasın istiyorsun dene bakalım kuzucumNapim dayanamıyorum en azından onu yesin diyorum olmadı denerim
alam kuzum
aynen aç kalmasın istiyorsun dene bakalım kuzucum
Fiyatı da uygun bunun. Crocs alcam büyüyünce diyorum şimdi alsam seneye giyemeyecekalam kuzum
Fiyatı da uygun bunun. Crocs alcam büyüyünce diyorum şimdi alsam seneye giyemeyecek
Evet ya çok farklı. Rahatlık yönünden ortopedik vs ondan pahalıBunlardan ne farkı var acaba :) çok pahalı ya orjinalleri
Bak dedim yani her şerde bi hayır varmışBu gece gelmedi
haydaaaa hem yolculuk hem emiş keyfi o zmn. Bizimki inip dolaşmak istiyo ayağını aradan öne doğru atıyo fln. Dağ keçisi ya her yere tırmanıyo be . Senin is nasıl gidiyo canım güneş e kim bakiyibenimkide babada oto koltuğunda sesi çıkmıyor ama ilk zaman ağladı almadım dedi
ben varsam kıyameti kopartıyor
arabayı meme olarak kodladı arabaya biner binmez çekiştiriyor beni :)
Yaa iste bn bebeklikten beri arkadayım emiyo koyuom uyuyo fln veya bise ler veriom eline oyalansın diye. Aslında bnde artık öne geçeyim ablasıyla arkada oyalansin alışsınBen arkaya oturmuyorum hiç. Alışkın çünkü biz tek çıktığımız için de. Uzun yolda da çok mızmızlanırsa geçiyorum. Emme olayı bizde olmadığı için bilemiyorum
Bak dedim yani her şerde bi hayır varmış
haydaaaa hem yolculuk hem emiş keyfi o zmn. Bizimki inip dolaşmak istiyo ayağını aradan öne doğru atıyo fln. Dağ keçisi ya her yere tırmanıyo be . Senin is nasıl gidiyo canım güneş e kim bakiyi
benimde oğlanı emzirmiyordum çok rahattı oto koltukta bebek arabasında heryerde uyurduYaa iste bn bebeklikten beri arkadayım emiyo koyuom uyuyo fln veya bise ler veriom eline oyalansın diye. Aslında bnde artık öne geçeyim ablasıyla arkada oyalansin alışsın
Yaa sevda gülüyoruz artık şu halimizeee. Ne güzel kpnforlu annelik de yaşamışsın valla bana ilk çocukta vurdu piyango. Dün gece 8. Kalkıştan sonrasını saymadım. Sallanma bitti, memeyi saatli veriyorum arayı baya açtım ama yok uyanıyor uyanıyor. Hadi yat bebeğim pış pış kedi uyumuş köpek uyumuş bak karanlık herkes uyumuş baba zaten çoktaaan uyumuşbenimde oğlanı emzirmiyordum çok rahattı oto koltukta bebek arabasında heryerde uyurdu
çınarcıkta yolda uyutur arabayı park eder gözümün önünde gözetleyerek oturur çay içerdik ulan ne konformuş
kız öyle değil sadece memede uyuyordu sonra babasıda benimde katkım olsun diyip zorla ayağa alıştırdı bu seferde babada uyuyor bende değil
fakat hala benim ayağımda uyumuyor meme olarak kodluyum zorlanıyorum çokça
oğlanı 17 ayylık fln ken sallayarak uyutmaktan 3 günde kurtarmıştım güneşi 300 günde ancak ikna ederim diye düşünüyorum
Kuzum çok güldüm yaaaaaaaaaYaa sevda gülüyoruz artık şu halimizeee. Ne güzel kpnforlu annelik de yaşamışsın valla bana ilk çocukta vurdu piyango. Dün gece 8. Kalkıştan sonrasını saymadım. Sallanma bitti, memeyi saatli veriyorum arayı baya açtım ama yok uyanıyor uyanıyor. Hadi yat bebeğim pış pış kedi uyumuş köpek uyumuş bak karanlık herkes uyumuş baba zaten çoktaaan uyumuş