- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.001
ikisini bir eklemişler gıcık oldumDev kupona girince sadece dev çıkmıyor mu geçen öyle olmuştu bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikisini bir eklemişler gıcık oldumDev kupona girince sadece dev çıkmıyor mu geçen öyle olmuştu bende
oğluma ilk botunu aldığımda 3 yaşındaydı sanırımBu model kışın giyilmez demi bot mu almak gerek kışa
Bulurum çaresini bakıyım biikisini bir eklemişler gıcık oldum
Yaa öyle mi bende frappe nin attığını alayım kışa diyordum ablam bot almayacan mı dedioğluma ilk botunu aldığımda 3 yaşındaydı sanırım
bot almaya gerek duymadım hiç ne kadar yürüyorlar ki zaten sürekli arabadalar
canım bizim hiç gereksinimiz olmadı karda kışta ayazda dışarda kalmıyoruz bide eski kışlar mı varYaa öyle mi bende frappe nin attığını alayım kışa diyordum ablam bot almayacan mı dedi
Aa oto koltukta hiç mi durmuyo ya ağlasa da alma kuzum. Bn bazen almıom inat ediom sonra bakıyo bn sallamiom susuyo mecbur. Bazen de babası kızıyo hemen siniyoArabada çığlık atıyor bağırıyor neymiş arabada bırakmıyormuşum düşecek haberi yok oto koltukta oturmuyor zaten cadi
Benim oğlumda çok usluydu çığlık bisi atma fln yok yani
Ayy aynı biz ya sıcaktan millet dolanıyo tüm gece dimi bn kıza dedim ki gelme annem buraya odaya geç orda yat dedim. Çünkü zümra zaten geciyo yanıma bi de o geliyo bn de şimdi birbirlerine zarar verecekler diye tedirginlikten uyuyamıomBariyer alacaktım kızlarda dedi eee memeden birakcaksaniz bir daha almayın oğlanın var onu mı taksam oğlanda bizimle uyuyor baba salonda ben güneşle uyuyorum oğlumda belli bir saat sonra yanıma geliyor odalar aradı transfer
Aynı dert Bizdede var bu arada büyük de bu gece yataktan düştüAyy aynı biz ya sıcaktan millet dolanıyo tüm gece dimi bn kıza dedim ki gelme annem buraya odaya geç orda yat dedim. Çünkü zümra zaten geciyo yanıma bi de o geliyo bn de şimdi birbirlerine zarar verecekler diye tedirginlikten uyuyamıom
Aa oto koltukta hiç mi durmuyo ya ağlasa da alma kuzum. Bn bazen almıom inat ediom sonra bakıyo bn sallamiom susuyo mecbur. Bazen de babası kızıyo hemen siniyo
Ouyyy kıyamam ya uyku arası çocuk sok yasamıştır. Ama gelmez bi daha belkiAynı dert Bizdede var bu arada büyük de bu gece yataktan düştü
Kuzum kullanıyo bunlar insanı he senin alacağını öğrenmiş artık o . Bizim ki de hemen küsüyo ama bn bunları hiç ilkinde görmedim ya. İkizler kızları fenaymışAy almayınca nefesi kesiliyor ya çok inat bir kız ne yapacağım bilmiyorum
Babası kizincada ağlama krizine giriyor
Yürüme ayakkabısı olarak doktorlar da bunu öneriyolar canım. Aman ne olacak? Ayağı zaten hemen büyüyecek idarelik bi ayakkabı alayım, iyice yürümeye başlayinca iyi bi seyler bakarım diyip e bebekten yumuşak bi ayakkabı almıştım; çocuğumun ayağına vurmuş hemen. Ayagının arkasını yara yapmışBu marka bizimkiler için daha mı iyiydi çok araştırmadan aldım
Ev ayakkabısı, misafirlikte ve kapali alanlarda giymesi için daha uygun olur tabi. Yagmurlu çamurlu havalarda leş olup, su emebilirBu model kışın giyilmez demi bot mu almak gerek kışa
Hangi rengini aldınBu marka bizimkiler için daha mı iyiydi çok araştırmadan aldım
Sıcak tutsun ayağını diye kızcanım bizim hiç gereksinimiz olmadı karda kışta ayazda dışarda kalmıyoruz bide eski kışlar mı var
Benim kız da mesela bana asla demez oto koltuğundan al diye ama annem olunca yanında al diye ağlarKuzum kullanıyo bunlar insanı he senin alacağını öğrenmiş artık o . Bizim ki de hemen küsüyo ama bn bunları hiç ilkinde görmedim ya. İkizler kızları fenaymış
Anladım canım.Ev ayakkabısı, misafirlikte ve kapali alanlarda giymesi için daha uygun olur tabi. Yagmurlu çamurlu havalarda leş olup, su emebilir
Hangi rengini aldın