- 21 Eylül 2020
- 2.230
- 4.981
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.961
Aman cocugum emsin de engellesin ya hic sorun yokSutün engelliyodurr normall
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman cocugum emsin de engellesin ya hic sorun yokSutün engelliyodurr normall
Amann bosverr yaaa regl hic cekilmiyo busıcaktaAman cocugum emsin de engellesin ya hic sorun yok
Valla uçmuş her şey geçen gün lcw dan seneye ve baharlık bişeyler aldım 2800 lira tuttu elle tutulur bişey yok. Bugün de defacto indirimi varmış ordan da kışlık 3 5 bişey aldım o da 1300 falan tuttu. Valla içime öküz oturdu bi giydiğini bi daha giyemiyore bebekten aldığım ayaklı pijama 90 tlden 170 tl çıkmış
hırka almıştım 70 den 125 e çıkmış abi ne bu ya
Ya bende çantadan muzdaribim dün hatta e bebekten çanta baktım eşim diyor ev çanta dolu
İnşallah canım yaAy bende olcaktm olmadim daha, bi olucak gibi oluyo sonra yok anlamadm
Ay tam duzeldi gibi oluyo bi hastalik geliyo basa sariyo, insallah toparlar yine hemen
sorma kuzum ya vallahi herşey uçmuş bende hurça kaldırmıştım geeçen kış almıştım bir kaç parça sey onları çıkardımValla uçmuş her şey geçen gün lcw dan seneye ve baharlık bişeyler aldım 2800 lira tuttu elle tutulur bişey yok. Bugün de defacto indirimi varmış ordan da kışlık 3 5 bişey aldım o da 1300 falan tuttu. Valla içime öküz oturdu bi giydiğini bi daha giyemiyor
napcaz çanta takıntımızı yaYa bende çantadan muzdaribim dün hatta e bebekten çanta baktım eşim diyor ev çanta dolu
bazen iştahları olmuyor canım yaBelis bugün kahvaltı yapmadı ne verdiysem yemedi şimdi üzüm koydum önüne onu yiyor niye yaptı böyle yaw
Bende daha önceden aldığım halde bide yeğenimin de var yeni yeni kıyafetleri olanları giydiriyorum hep. Oyy amin aminsorma kuzum ya vallahi herşey uçmuş bende hurça kaldırmıştım geeçen kış almıştım bir kaç parça sey onları çıkardım
biraz daha alışvermiş yapmam lazım oğlanada alışveriş yapıcam okul için görümcem 6 bin harcamız okul kıyafeti kalemlik fln
Allah yardımcısı olsun herkesin ya
İstediğimi bulana kadar devamnapcaz çanta takıntımızı ya
Çocuğun canı meyve istemişBelis bugün kahvaltı yapmadı ne verdiysem yemedi şimdi üzüm koydum önüne onu yiyor niye yaptı böyle yaw
Vallahi ya öğlen napacağımı şaşırdımbazen iştahları olmuyor canım ya
onlar yemedikçe bizimde keyif kaçıyor işte
Çocuğun canı meyve istemiş
Ne güzel ahsende bi karpuzu seviyor arada elma ve muzVallahi ya öğlen napacağımı şaşırdım
Eşşek sıpası a sabah öğle akşam ver meyve yer zaten
Vallahi ya öğlen napacağımı şaşırdım
Eşşek sıpası a sabah öğle akşam ver meyve yer zaten
güneş elma yemiyorNe güzel ahsende bi karpuzu seviyor arada elma ve muz
Ne güzel ahsende bi karpuzu seviyor arada elma ve muz
Karpuz da sevilmez mi hele şu sıcakta :) belis kaku diyor ona çok seviyor.Ne güzel ahsende bi karpuzu seviyor arada elma ve muz
yaaa çok güzel meyve seven çocuk iyidir
Karpuz da sevilmez mi hele şu sıcakta :) belis kaku diyor ona çok seviyor.
Öyle Tabi de yemek yiyen çocukta iyidir ahahah
iyidir dimi
cano ya bişi sorcam sana güzel kuzu kıyma köfte yemiyor
bende normal dana kıyma veriyorum bişi olmaz dimi ya