- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.762
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.361
Valla belis de öyleymiş demek ki hepsi öyleOlamaz ya bunlarin hepsi mi boyle yoksa bizimkiler mi boyle acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla belis de öyleymiş demek ki hepsi öyleOlamaz ya bunlarin hepsi mi boyle yoksa bizimkiler mi boyle acaba
Biyerde bi hata yapiyoruz galiba, orda burda gordugum bebeler yiyo ya, ben corba veriyorum herseyin yaninda ondan mi oluyo acabaValla belis de öyleymiş demek ki hepsi öyle
Biyerde bi hata yapiyoruz galiba, orda burda gordugum bebeler yiyo ya, ben corba veriyorum herseyin yaninda ondan mi oluyo acaba
1 saattir sayfaları okuyorum birikmiş anca bitti 3 gündür diş çıkardık sonuç benm göğüs ucu iptal gece en az 3 kere kalkıyoruz. Gece memeden kesmeyi düşünüyordum ama kıyamıyorum vazgeçtim. Az önce de bir doktorun paylaşımına rastladım umut doldum: 15. Ay atağından sonra bebeklerin uykuları düzene giriyormuş suan buna tutundum bu arada ben 9.aydan beri biz ne yersek onu veriyorum sadece balı 1 yaş sonrası verdim.
Ay güneşe öyle zeytin aşkı sabah zeytinden başka bisi istemediKızlar ben yedirdiklerimi paylaşmıyorum çünkü ona özel yaptığım birsey yok bizle sofrada 3 öğün ama sabahları yumurta ekmek labne ve zeytin bunları yiyor hep. Zeytini yumurtasını yedikten sonra veriyorum. Çünkü hiç durmuyor yani önüne 30 tane zeytini doğra koy yiyor. Ve zeytini görürse başka birsey yemiyor. Anlamadım zeytin aşkını
Jou sweetgirlcandy @Catlak-kurabiye Sade frappe @lyss @ YunSev @simin55 neredesiniz bi Lumix paylaşıyor haydee katılın bize:) unuttuklarım affola
Ben pespese istiyorum diyince arkadaşım da aynı yaşlarda bebeği vardı diyordu ki ciddi cesaret edebiliyor musun sonra baktım o yapmış ben ondan 4 sene sonra yaptımBide yok deyip herkesten önce doğuruyormuşsun elço
gerçekten çok doğru bi lafmış, okuyunca gözler doldu benim de ben de hiç unutamıcam sanırım.
hele o gecelerin yalnızlığı. cok yazmazdım ama durmadan buraları okur, az rahatlardım. iyi ki varsınız valla :)
Cnm ben de özel bi sey yapmıyorum kızıma, o günku menüde ne varsa onları bir deniyorum yemezse ki genelde hic bir sey yemiyor, o zamanda mama veya meme teklif etmek zorunda kalıyorum. Et, balık, tavuk, kofte, kiyma vb seyleri yemiyor, tüküyor ztn. Onceden meyve severdi artik onu da nadiren yemeye basladi, eskisi gibi yumurta ve yogurt da veremiyorum. Acikcasi bn cok kısıtlanıyorum o konuda, iştahı ne zaman açılır bilemiyorum ama bir an önce açılır da ben de rahatlarım insallah. Bala, recele, tahin pekmeze ekmek bandirip veriyorum onlari bile tüküyorJou sweetgirlcandy @Catlak-kurabiye Sade frappe @lyss @ YunSev @simin55 neredesiniz bi Lumix paylaşıyor haydee katılın bize:) unuttuklarım affaffolx
Hayırlı olsun o zamanAldım bile Eylüle kadar giyer
oğlum de yemiyor sıcaklardan mı nedir? Şarkıyla zar zor yediryorumCnm ben de özel bi sey yapmıyorum kızıma, o günku menüde ne varsa onları bir deniyorum yemezse ki genelde hic bir sey yemiyor, o zamanda mama veya meme teklif etmek zorunda kalıyorum. Et, balık, tavuk, kofte, kiyma vb seyleri yemiyor, tüküyor ztn. Onceden meyve severdi artik onu da nadiren yemeye basladi, eskisi gibi yumurta ve yogurt da veremiyorum. Acikcasi bn cok kısıtlanıyorum o konuda, iştahı ne zaman açılır bilemiyorum ama bir an önce açılır da ben de rahatlarım insallah. Bala, recele, tahin pekmeze ekmek bandirip veriyorum onlari bile tüküyor
Ben hiç püre vermedim bu zamana kadar. Yani çorba tarzı şeyler dışında hep çatalla ezdim. Ama sanki püreye alışkın gibi ağzına taneli gelince başta bi yüzü değişiyor. Çiğneme zaten nadir damakla eziyorBiyerde bi hata yapiyoruz galiba, orda burda gordugum bebeler yiyo ya, ben corba veriyorum herseyin yaninda ondan mi oluyo acaba
Ahahahah bizimki de o hesapBen pespese istiyorum diyince arkadaşım da aynı yaşlarda bebeği vardı diyordu ki ciddi cesaret edebiliyor musun sonra baktım o yapmış ben ondan 4 sene sonra yaptım
Jou
Bir ara vuruyordu bana falan uyardım kaç kere azaldı. Yeğenime vuruyor o sıkıştırıyor onu çünküKızlar Emir çok sinirli bir bebek oldu.Herkese vuruyor bağırıyor.Konuşamadığı için daha da hırçınlaşıyor.Sürekli de bir vızıltı sesi var.Sizinkiler de vuruyor mu?
Beliste daha önceden öyleydi çıldırıyordum ya mama sandalyesine koyuyordum direk ayağa kalkıyordu asla oturmadı çok şükür şimdi oturarak yiyorCano
Benim kız durmuyor yerinde ayakta yiyor iki gündür alışır diye korkuyorum sizde böyle bisi
Oldu mu
Cnm ben de özel bi sey yapmıyorum kızıma, o günku menüde ne varsa onları bir deniyorum yemezse ki genelde hic bir sey yemiyor, o zamanda mama veya meme teklif etmek zorunda kalıyorum. Et, balık, tavuk, kofte, kiyma vb seyleri yemiyor, tüküyor ztn. Onceden meyve severdi artik onu da nadiren yemeye basladi, eskisi gibi yumurta ve yogurt da veremiyorum. Acikcasi bn cok kısıtlanıyorum o konuda, iştahı ne zaman açılır bilemiyorum ama bir an önce açılır da ben de rahatlarım insallah. Bala, recele, tahin pekmeze ekmek bandirip veriyorum onlari bile tüküyor
İşler yoğun ev mesaisi ayrı telefonu zor elime alıyorum instaya bile 1-2 bakıp çıkmak zorunda kalıyorum.Dreamgirls gidiş o gidiş kışa doğru bekliyoruz seni
Denedim canim yemiyor maalesef. Ceviz bile yemiyor sen düşün aşırı seçici. Kurabiye sever ama icinde ceviz varsa (toz halinde dövülmüş) eliyle ittirir, tükürür. Belis'in düzelmesine sevindim valla darısı bizim başımıza inşallah.Beliste daha önceden öyleydi çıldırıyordum ya mama sandalyesine koyuyordum direk ayağa kalkıyordu asla oturmadı çok şükür şimdi oturarak yiyor
Değişiyor ama zevkleri Beliste köfte asla yemezdi sevmezdi şimdi seve seve yiyor. Yoğurda asla demezdi şimdi zorla veriyorum. Senin baya kısıtlayıcı olmuş. Peki sevmedi şeyleri anlamayacağı farklı şekilde yapıp verdin mi yine yemedi mi. Umarım senin minnokta seve seve yer
Pilav, makarna, hamur işi o tarz, seyler yiyor onu da kendi yerse yiyor. Mama sandalyesine oturtup onunr koyuyorum micira mincira doke saca o sekilde yiyoroğlum de yemiyor sıcaklardan mı nedir? Şarkıyla zar zor yediryorum
Hahahahahah yaşayan bilirrrBen pespese istiyorum diyince arkadaşım da aynı yaşlarda bebeği vardı diyordu ki ciddi cesaret edebiliyor musun sonra baktım o yapmış ben ondan 4 sene sonra yaptım
Jou