- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.321
Kizımla dışarı çıkıcazz bana diyoki hadi hadii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakcanmı bebemeAhahahah valla
Çok zor gecti senin icin cok iyi anlıyorummAhahaha ben doğurmam ki
Kizımla dışarı çıkıcazz bana diyoki hadi hadii
Çok zor gecti senin icin cok iyi anlıyorumm
Sabah çıktıkk cıkarken oyle dedi hahahahaha şok oldum sabah 9 dan 10buçuğa kadar tur attık bütün mahalleyiBende o yürek yok bugün sana kolay gelsin :))
2ci dedemi aynı şekilde olur dedi doktorÖyle valla o yüzden Allah sizlere versin :)
Sabah çıktıkk cıkarken oyle dedi hahahahaha şok oldum sabah 9 dan 10buçuğa kadar tur attık bütün mahalleyi
2ci dedemi aynı şekilde olur dedi doktor
Olsunn bee rabbim sana cok tatlı bi kız verdi allah yolunu hep açık etsinEvet kuzum dikiş atılacak yine. Sadece o olsa yine iyi kan uyuşmazlığı, Sonra testler falan bir sürü işler kendimi o kadar güçlü sabırlı hissetmiyorum
Adım önemliHelal olsun kız size :)
Olsunn bee rabbim sana cok tatlı bi kız verdi allah yolunu hep açık etsin
Adım önemli
3bin olduKaç adım attın kız o gün :)
Yalnız olmazz bee amann senvarsin gencecik anasın vallahaa arkadaşıda olcak kardeş gibibitti gittiÇok şükür joummm yalnız olacak diye üzülüyorum ama hayırlısı buymuş Allah sağlık versin minnokuma
Pis dyen beğenmeyen gelmesin boşver kız önce sen iyi olIş başa düşünce yapıyorum canım napıyım? Ben de şey psikolojisi oldu; eğer o gün boşlarsam ve ev kirlenirse aniden birileri gelir de mahçup olurum. O yuzden ev temiz olmayımca çok geriliyorum. Daginikligin sebebini bi sekilde anlarlar ama pislik öyle mi? Karıya bak salmış evi derler diye geriliyorum bi iki kere öyle salayım demiştim lohusayken habersiz bebek gormeye gelenler olmuştu. Komşunun biri tabak getirir eve davet etmesen olmaz hep kafamda bunlar dolanıyo gecen komşu dedi diger bir komsumla bize gelmek istediklerini soyledi. Hergun gelme ihtimallerine karsi evi cicek gibi yapiyorum, hala gelmedi pis karılar gecen gordum hani geliyodunuz dedim, vallahi gelicez firsat bulamadik bidi bidi
Evimin yerleri açık renk sayılır, oyku de hala emekledigi icin yerler hep leke hol ve mutfagi gumde 4 kere mopladigim oluyor. Balkonda kopek geziniyor, yan tarafta insaat var 2 gunde bi silmezsen ortalik 2 karis toz oluyor. Camlar desen hergun parmak izi, disariya bakasim gelmiyor diger turlu mecbur hadi onu da siliyorum. Ama dedigim gibi temizlikten zoyade daginikliligi toplamak yoruyor beni. Az once yemek masasinin uzerini toplamam yrm saatimi aldi. Esim sagolsun ymk masasjni ofis gibi kullaniyo ne ararsan hepsi orda
Ah bu eşlerrIş başa düşünce yapıyorum canım napıyım? Ben de şey psikolojisi oldu; eğer o gün boşlarsam ve ev kirlenirse aniden birileri gelir de mahçup olurum. O yuzden ev temiz olmayımca çok geriliyorum. Daginikligin sebebini bi sekilde anlarlar ama pislik öyle mi? Karıya bak salmış evi derler diye geriliyorum bi iki kere öyle salayım demiştim lohusayken habersiz bebek gormeye gelenler olmuştu. Komşunun biri tabak getirir eve davet etmesen olmaz hep kafamda bunlar dolanıyo gecen komşu dedi diger bir komsumla bize gelmek istediklerini soyledi. Hergun gelme ihtimallerine karsi evi cicek gibi yapiyorum, hala gelmedi pis karılar gecen gordum hani geliyodunuz dedim, vallahi gelicez firsat bulamadik bidi bidi
Evimin yerleri açık renk sayılır, oyku de hala emekledigi icin yerler hep leke hol ve mutfagi gumde 4 kere mopladigim oluyor. Balkonda kopek geziniyor, yan tarafta insaat var 2 gunde bi silmezsen ortalik 2 karis toz oluyor. Camlar desen hergun parmak izi, disariya bakasim gelmiyor diger turlu mecbur hadi onu da siliyorum. Ama dedigim gibi temizlikten zoyade daginikliligi toplamak yoruyor beni. Az once yemek masasinin uzerini toplamam yrm saatimi aldi. Esim sagolsun ymk masasjni ofis gibi kullaniyo ne ararsan hepsi orda
3bin oldu
Kizz yohhh 10bucuğa kadar 12 yi nerenden okudunKız 9dam 12 ye kadar nasıl 3 bin oldu '))
Kizz yohhh 10bucuğa kadar 12 yi nerenden okudun