- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.788
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.401
Etiket ettim seni kuzum sweete anlatırkenJou kız noldu sonuçlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etiket ettim seni kuzum sweete anlatırkenJou kız noldu sonuçlar
Döke döke gitti nimetlerr benimkide istiyo hazır artık
Hee o zaman öyle. Fitili ateş için vermiştir yine çıkarsa diyeCano ya iburamin zero vermis dr bide vitil gibi bise totosuna sokuyon sanırim soguk algınlıgı var almiranin ruzgarda çarptı bizi sanırim
-Murphy-
Aslında güneş de kendi yemek istiyor kuzu genelde elle yiyebileceği şey varsa veriyorum bide ayarlayamayıp ağzında ki bitmeden tekrar atıyor mecbur tek tek koyuyorum önüneDemekki bir dönem oluyor kuzum mesela şuan belis kendi yemek istiyor tabağı çatalı koyuyorum önüne döke saça yiyor ama o zaman daha zevkle daha çok yiyor. Sende denesen belki o zaman oturur
Kız bazen bildirim gelmiyor baktım yok neyse bulurum ben:)Etiket ettim seni kuzum sweete anlatırken
Haaa günde 1 2 defa dedi eczane ateşi yoksa mecburmuyuz acabaHee o zaman öyle. Fitili ateş için vermiştir yine çıkarsa diye
Ayy kıskanmada başlamış heleeeeÇınarda sıkıştırıyor o yüzden ona vuruyor sanırım
Biraz öncede babasıyla oynuyordu güreşiyorlardı güneş babasını kıskandı sanırım nasıl bacaklarına vuruyor çınarın essek ya
Vitil fitil değil mi lenBenimki neseki calpol icti ama bidaha istedi resmen vitil ne için verdi ben onu anlamadım
Sırf ateş değil ağrısına da iyi gelir kuzu bende doktora demiştim ateş çıkmasada rahatlar dediHaaa günde 1 2 defa dedi eczane ateşi yoksa mecburmuyuz acaba
Sorma pohlu sen yokken o vardı diyor babasidaAyy kıskanmada başlamış heleeee
Yok kız ateş olmadan verme YunSev verilmez demiHaaa günde 1 2 defa dedi eczane ateşi yoksa mecburmuyuz acaba
Heeee bende sana sormuştumSırf ateş değil ağrısına da iyi gelir kuzu bende doktora demiştim ateş çıkmasada rahatlar dedi
Kuzum bizim doktor ozellikleYok kız ateş olmadan verme YunSev verilmez demi
Suan uyudu hanfendi dualarla açtım dua acınca yastığa koyup gidiyo ateşi yok yerinde ya burası ne ruzgari cok soguk odam olmus 24 dereceKız Rüzgar mı var orada vaayy:) şaka bir yana geçmiş olsyn beybi şuan keyfi nasıl
İvit gördüm şimdi hehehehHeeee bende sana sormuştum
Yok kız ateş olmadan verme YunSev verilmez demi
Heee tamam canım ozaman totosuna sokacazSırf ateş değil ağrısına da iyi gelir kuzu bende doktora demiştim ateş çıkmasada rahatlar dedi
Suan uyudu hanfendi dualarla açtım dua acınca yastığa koyup gidiyo ateşi yok yerinde ya burası ne ruzgari cok soguk odam olmus 24 derece