- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.341
12ye kadar nasıl dolaşem hahahahaolurdu6bin herhaldeHe kız gözümde görmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12ye kadar nasıl dolaşem hahahahaolurdu6bin herhaldeHe kız gözümde görmüyor
Kız ne 5binim10bini geçerdi o zaman :)12ye kadar nasıl dolaşem hahahahaolurdu6bin herhalde
Gecermiydi hahahayapsma yapardımda sıkıldımKız ne 5binim10bini geçerdi o zaman :)
Sende uyuşuk uyuşuk davranıyon hızlı ol biraz Almişimi bekletmeKizımla dışarı çıkıcazz bana diyoki hadi hadii
Ahahahah kendiminkine baktım daBakcanmı bebeme
Once onu hazırlaniyom ben hazırlanana kadarr beklesin yavv hadi diyorum hemen kapıya pohluuu bide erkekleri gördumü peşine kosuyo kızım diyo onlar koşsunSende uyuşuk uyuşuk davranıyon hızlı ol biraz Almişimi bekletme
Kemiklerini kırarımmAhahahah kendiminkine baktım da
Doğur bakarız dedi bakmadı
AhahahahOnce onu hazırlaniyom ben hazırlanana kadarr beklesin yavv hadi diyorum hemen kapıya pohluuu bide erkekleri gördumü peşine kosuyo kızım diyo onlar koşsun
Doğur bakarız topikçeKemiklerini kırarımm
Kandırıyonuz beniiiDoğur bakarız topikçe
Disler ciktikca su agizda bekletme olayi gecer insallah cigner cigner yerler, pirincinbile agzinda tutuyo yaEvet önce azılar çıkıyor sonra köpek dişleri. Bayadır köpek dişleri kabarık duruyordu birinin ucu çıkmıştı ama uzamamıştı şimdi 4 ü de çıkmış baya uçları sivri sivri
Sana haberim var çiğnemiyor ahsen bildiğin dişi yokmuş gibi davranıyor çok nadir çiğnediğiDisler ciktikca su agizda bekletme olayi gecer insallah cigner cigner yerler, pirincinbile agzinda tutuyo ya
canım ben işe başladığımdan beri ayrı yemek yapmıyorumJou sweetgirlcandy @Catlak-kurabiye @Sade frappe L lyss @ @YunSev simin55 neredesiniz bi Lumix paylaşıyor haydee katılın bize:) unuttuklarım affola
Sana haberim var çiğnemiyor ahsen bildiğin dişi yokmuş gibi davranıyor çok nadir çiğnediği
canım ben işe başladığımdan beri ayrı yemek yapmıyorum
dün somon köfte yapmıştım, öğlen onu yedi. somonu pişirip, patates, havuç, limon suyu, galeta, maydonoz, tuz, karabiber blenderdan geçirip, galeta ve zeytinyağına bulayıp airfryerda pişiriyorum, güzel oluyor.
akşam da bezelye yemeği yapacam onu yiyecek
Olamaz ya bunlarin hepsi mi boyle yoksa bizimkiler mi boyle acabaSana haberim var çiğnemiyor ahsen bildiğin dişi yokmuş gibi davranıyor çok nadir çiğnediği
İnsallah bakalım yine iğneler falan gözümde büyüyor ama yıl sonu 37 oluyorum biraz hızlanmam lazımOo helal sanaaa :) yine de yıldıramaz beni diyorsun. Yakın zamanda haber bekliyoruz o zaman senden darısı Jou nun başına :))
İnsallah bakalım yine iğneler falan gözümde büyüyor ama yıl sonu 37 oluyorum biraz hızlanmam lazım
Damakta eziyoruz bizde kalanı dediğin gibi tüm tüm gidiyorBeliste hala öyle yapıyo yaaa tüm tüm yutuyooo:)