- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.221
Onu esim demisti iyi degil diye ondan tek aldım demistii camaşır makineyiBu böyle ses yaptı ya acaba hem yıkayan hem kurutan makinelerden mı alsam bu bozulursa makinesiz kLmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu esim demisti iyi degil diye ondan tek aldım demistii camaşır makineyiBu böyle ses yaptı ya acaba hem yıkayan hem kurutan makinelerden mı alsam bu bozulursa makinesiz kLmam
Büyükler adaletli olursa bence sorun olmaz. Benim annem adaletsizlik yaptı hepimiz de dağıldık. Babam hayattayken asla böyle değildikGercekten bakk buyüzden korkuyorum aile dağılsın hic istemiyorum benim sülaledede var boyle insallahh senin evlatların güzel anlaşır
Buradan birisi kullandığını ve çok memnun olduğunu yazmıştı,bende ondan öyle mi alsam diyorum. Bakalım araştırayım biraz daha.Onu esim demisti iyi degil diye ondan tek aldım demistii camaşır makineyi
Yaniii hep calıscak bide bence cabuk bozulurr yaa hem calıscak hem kurutcak butun zaten camasır durmuyo dinlenmesi de lazimBuradan birisi kullandığını ve çok memnun olduğunu yazmıştı,bende ondan öyle mi alsam diyorum. Bakalım araştırayım biraz daha.
Yaaaaa anneden yanada olmustur tabi yaa cok kotu bi kardes dağılmasıBüyükler adaletli olursa bence sorun olmaz. Benim annem adaletsizlik yaptı hepimiz de dağıldık. Babam hayattayken asla böyle değildik
Eşimde öyle söylüyor. Büyük ihtimalle ayrı alırım,tabi çamaşır makinem bozulmazsaYaniii hep calıscak bide bence cabuk bozulurr yaa hem calıscak hem kurutcak butun zaten camasır durmuyo dinlenmesi de lazim
Şunu söyleyebilirim ki çok kardeş olmasınlar kavga olur,aile dağılır diye düşünerek tek çocukla kalıyorsan yanlış olur. Tek cocuk da Allah korusun başka sıkıntılar yaratabilir. Çok cocuk kavga ederler vs diye düşünülüp çok da güzel destek olabilirler birbirlerine. Maddi manevi gücümüz neye yetiyorsa,çocuklarımızın geleceğini de düşünerek cocuk sayısını planlamaliyiz. Ve onları güzel yetiştirmek için elimizden geleni yapıp taktiri Allaha bırakmalıyız,en mantiklisi bu canoYaaaaa anneden yanada olmustur tabi yaa cok kotu bi kardes dağılması
Bence oyle yap yaa bende ayrı alcam kurutma evime yer yok tabiiEşimde öyle söylüyor. Büyük ihtimalle ayrı alırım,tabi çamaşır makinem bozulmazsa
Yanii tabi canım o yöndende düşünüp 2 ciye yapmak istedim birbirlerine destek diye bilmiyorum zaten gözüm kesmiyo bakalım 2 sene sonra kararım ne olurŞunu söyleyebilirim ki çok kardeş olmasınlar kavga olur,aile dağılır diye düşünerek tek çocukla kalıyorsan yanlış olur. Tek cocuk da Allah korusun başka sıkıntılar yaratabilir. Çok cocuk kavga ederler vs diye düşünülüp çok da güzel destek olabilirler birbirlerine. Maddi manevi gücümüz neye yetiyorsa,çocuklarımızın geleceğini de düşünerek cocuk sayısını planlamaliyiz. Ve onları güzel yetiştirmek için elimizden geleni yapıp taktiri Allaha bırakmalıyız,en mantiklisi bu cano
Benim de yer yok yoksa 3 yıl önce 7.500e alacaktık :/ banyoyu daraltir diye istemedim ama kurulmasız da olmuyor çamaşır çok çıkıyor malum 6kisiBence oyle yap yaa bende ayrı alcam kurutma evime yer yok tabii
Evett cok cıkar tabi canımm o makine hayat kurtaricı reamen keske alsaymışsınBenim de yer yok yoksa 3 yıl önce 7.500e alacaktık :/ banyoyu daraltir diye istemedim ama kurulmasız da olmuyor çamaşır çok çıkıyor malum 6kisi
Keşkee,şimdi 18.000 olmuş:/ kışa doğru alacağım inşallahEvett cok cıkar tabi canımm o makine hayat kurtaricı reamen keske alsaymışsın
Cok olmus yaaa bi süpürge kadar resmen onu alacagıma kurutma alirim daha iyiKeşkee,şimdi 18.000 olmuş:/ kışa doğru alacağım inşallah
Kurutma fiyatı zaten bu cano. Benim tüm eşyam bosh onun da fiyatlar uçukCok olmus yaaa bi süpürge kadar resmen onu alacagıma kurutma alirim daha iyi
Gerçekten öyle. Her verdiğimi yesin seçmesin diye çok dua ettim de büyüdükçe düzelirler inşallahKiz at ben de atarim ama her ogun yetisemeyebilirim
Gecici oluyolar, insan gercekten daraliyo
Valla ya yemek ayirt etmeden yiyen cocuk missss oluyo
Ay valla mutlaka ilgileneceği bi şeyle gidiyoruz alt değiştirmeye o bile kısa sürüyor daAlt degistirirken bi de istedigi olmayinca cocugu yoluyolarmis gibi agliyo evet, bu da gecicidir diye dusunuyorum, insallah gecicidir ya bu ne boyle her alt degistirme bir güreş
Bende küçük bebek özledim diyorum ama doğurmamBen doyamadim daha giydiremedigim kiyafetleri dolu ne cabuk buyuyolar cok zor ama cok ozluyorum simdiden kucuk bebekligini, ama o kdr korkuyorumki ben de dusunmuyorum suan
Yaaaa deme öyle kız içim cızladıAminn caneee
Bende haydar berk ile düşünemiyorum ama biz ölünce yalnız mı kalsınlar yaf
Bende topik açtım bununla ilgili. İşte bir kaç tavsiye vardı. Günlük deneyerek devam ediyoruz bakalım sonu ne olacak
Ahah o zaman 3-4 çocuklu pöh jöh oluyor
Olsun büyüyünce anlaşırlar
Kesinlikle öyle rabbim kolaylığını veriyorbazen en hayırlısı bu şekilde oluyor kuzum
cocuk cok guzel sey ya, yardim etcek birileri olsa yapilir da iste kimse kalmiyo ortada bazenA bide olsaydı ne güzel olurdu amaaa :)
Banane kendim çalıp kendim mi oynayam ya herkes atacak ki insan heves etsin paylaşsın
Bi sen varsın zaten sende olmasan
Yaaa evet bende doyamadım sırf bazen öyle bi çocuk istediği sorma hey kendine gel diyorum
Ben cocuk ek gidaya gectiginden beri acik büfe yapiyorum bi gun hepsini yer umuduyla hala ne zaman yicekse yesin artik ben yemekten biktimGerçekten öyle. Her verdiğimi yesin seçmesin diye çok dua ettim de büyüdükçe düzelirler inşallah
daha once hic gormedigi enteresan bise aramaktan helak oldumAy valla mutlaka ilgileneceği bi şeyle gidiyoruz alt değiştirmeye o bile kısa sürüyor da
Bunlarin kucuklukleri cok ozleniyo be, daha buyuduklerinde napcazBende küçük bebek özledim diyorum ama doğurmam