- 2 Ağustos 2013
- 34.170
- 101.763
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #110.181
Ahahah öyle diyorsunHiç mantıklı değil asko,kanma bu oyunlara tek cocuk hiç cocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahah öyle diyorsunHiç mantıklı değil asko,kanma bu oyunlara tek cocuk hiç cocuk
Biz standart omlet. Dışına çıkamıyoruz pek yemiyor farklı şeyler.Eki Görüntüle 3285582
Niye kahvalti atmiyonuz artik ya, atsaniza fikir olsun, ben boyle biseyler hazirliyorum nasil?
Cokgüzel kuzumm benimki buara pek yemiyo cok güzel yiyodu 2 hafta once meme krizi yaşıyorumEki Görüntüle 3285582
Niye kahvalti atmiyonuz artik ya, atsaniza fikir olsun, ben boyle biseyler hazirliyorum nasil?
Biz standart omlet. Dışına çıkamıyoruz pek yemiyor farklı şeyler.
Cokgüzel kuzumm benimki buara pek yemiyo cok güzel yiyodu 2 hafta once meme krizi yaşıyorum
Değerimi bilSende olmasann
Kız hayırdır ikinci mi geliyor jouuuuıBend ekrese verince düşünmüştüm ama işte
Mecburen düşünüyorum diyelim kalan embriyom var. Transfer ücreti aldı başını gidiyor. Bir yerden yakalamam lazım
Hadi ama cooo
Eki Görüntüle 3285582
Geliyorduu ve geri döndümmDeğerimi bil
Kız hayırdır ikinci mi geliyor jouuuuı
Valla benim 6 tane vardı imha ettirdim ikinci çocuk düşünen bordo berelidir:)
Ben atmaya niyetliyim ama kimseden ses yok o yüzden atmıyorum
Benimki ne salatayı sevdi ne domatesi evett sanırım onlardan yaşıyorum çok yorucuAhsenin spesifik zevkleri var
Dis donemi, ayrilik kaygisi, zarti zurtu meme krizi aynen, ne kadar yiyolarki bunlar ya, ben hala acik bufe yapiyorum cocuga ama benimki de hep salatalik
Sorma sınırları dışına çıkmayı sevmiyor. Nolurdu babasına çekseydi o konudaAhsenin spesifik zevkleri var
Dis donemi, ayrilik kaygisi, zarti zurtu meme krizi aynen, ne kadar yiyolarki bunlar ya, ben hala acik bufe yapiyorum cocuga ama benimki de hep salatalik
Kız at niye atmıyorsun kahvaltı başkalarına yemekler bana fikir olurDeğerimi bil
Kiz at ben de atarim ama her ogun yetisemeyebilirimDeğerimi bil
Gecici oluyolar, insan gercekten daraliyoBenimki ne salatayı sevdi ne domatesi evett sanırım onlardan yaşıyorum çok yorucu
Valla ya yemek ayirt etmeden yiyen cocuk missss oluyoSorma sınırları dışına çıkmayı sevmiyor. Nolurdu babasına çekseydi o konuda
Anam, polisiye severimLumix çok karışık rüya gördüm öldürmeli falan. Rüyamda seni de gördüm ilk defa bu kadar uzun ve deliksiz uyudum diye geliyordun
Evettt bide kocam yok işte mesaide hep hepten fena oluyorum bi ağlaması var komşular sancak kızı dövüyorummKiz at ben de atarim ama her ogun yetisemeyebilirim
Gecici oluyolar, insan gercekten daraliyo
Valla ya yemek ayirt etmeden yiyen cocuk missss oluyo
Alt degistirirken bi de istedigi olmayinca cocugu yoluyolarmis gibi agliyo evet, bu da gecicidir diye dusunuyorum, insallah gecicidir ya bu ne boyle her alt degistirme bir güreşEvettt bide kocam yok işte mesaide hep hepten fena oluyorum bi ağlaması var komşular sancak kızı dövüyorumm
Heehh evettt aynennöyle ya ömrümden ömür gidiyooAlt degistirirken bi de istedigi olmayinca cocugu yoluyolarmis gibi agliyo evet, bu da gecicidir diye dusunuyorum, insallah gecicidir ya bu ne boyle her alt degistirme bir güreş
Dikkatini baska yone cekmek bazen de aglamasina aldirmamak lazim, sonucta pis pis gezemez yani altini temizlememiz gerekiyo mecburHeehh evettt aynennöyle ya ömrümden ömür gidiyoo
Tabiii hic sey etmiyorum ki ağlasın giydirince susuyo zaten isimiz bitince aliyo bezi atıyo çöpeDikkatini baska yone cekmek bazen de aglamasina aldirmamak lazim, sonucta pis pis gezemez yani altini temizlememiz gerekiyo mecbur
Heeh aynindan bende de var, altini kpatinca sanki hicbise olmamis gibi hadi çöp atiyozTabiii hic sey etmiyorum ki ağlasın giydirince susuyo zaten isimiz bitince aliyo bezi atıyo çöpe
Cok fenalarr yaaa 1tane yetti bana doydum benHeeh aynindan bende de var, altini kpatinca sanki hicbise olmamis gibi hadi çöp atiyoz