- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.061
Ayhan beyde randevu zor bulunuyor evet. Ilk doğum sezeryan evet canım. Yükselmiştir tabii uyku göğüs hassasiyeti gaz falanda var. Biraz da sağ komple bacak agrım var resmen damarlarda doktora soracağım neden diye kalsiyum eksikliği olabilir.ayhan ekici duruyor galiba hala ama randevu bulunmuyor onadam.ata topçuoğluna vardı en yakın ona aldım. ömür bey il dışına cıkmış yoksa randevum vardı cuma günü iptal ettiler. iki gün ara ile kan verdim gecen hafta ilki 57 diğeri de 177 di perşembe günü. bakalım inşallah yükselmiştir inşallah değerim. uyku ve gögüs hassasiyeti dışında hala belirti yok . normal mi sezeryan mı senin ilk doğumun?
Bende 4+5 te gideceğim inşallah bende görürüm yaBen keseyi 4+2 de gördüm minnacikti listeye eklersen sevinirim
Son adet tarihin ne zaman canımKızlar sabah doktor kontrolüm var . Dün sabah beta hcg 25.00 çıkmıştı. Yarın beni ne bekliyor doktor neye bakacak tam olarak bilen varmıkaç haftalık olduğunu falan mı söyleyecek acaba
6 EylülSon adet tarihin ne zaman canım
Daha 4 haftalık canım o zaman yarın gittiğinde sadece beta değerine bakacaklar6 Eylül
Yarın betan 50 ve üstü çıkarsa gebelik yolunda ilerliyor demek canım kese 1500 üstü gözükür6 Eylül
Nasıl olur adetim biteli 3 hafta oldu pek anlam veremiyorum bu konularaDaha 4 haftalık canım o zaman yarın gittiğinde sadece beta değerine bakacaklar
Benm istahima noldu acaba ac kurt gibiyimİştah bende de yokuyku var bıraksalar hiç kalkmadan yatıcam
Ben vajinadan alıyorum canım dün akşam başladım öyle bi etkisi olmuyoProgestan hap kullanırken baş dönmesi yaşayan varmı kızlar
Tamam işte hemen mi hamile kaldın adet bittiği günNasıl olur adetim biteli 3 hafta oldu pek anlam veremiyorum bu konulara
Umarım sağlıklı bir gebeliktir yaTamam işte hemen mi hamile kaldın adet bittiği günmuhtemelen setin 12 13. Günü yumurtlamasan iki haftalık bebek o da betanın bu değerde çıkmadı çok normal ama son adet tarihine göre 4 haftalıksın haftaya perşembe kesen gözükür canım
Henüz bir şey söylemez betanın düzenli artışına bakılırKızlar sabah doktor kontrolüm var . Dün sabah beta hcg 25.00 çıkmıştı. Yarın beni ne bekliyor doktor neye bakacak tam olarak bilen varmıkaç haftalık olduğunu falan mı söyleyecek acaba
Perşembe gittiğimde soracağım belki tamamen bırakırım.Aynen canım sende istersen ona geç böyle yan etki yaşamaktan sa
Maşallah darısı kalp atışına olsun hayırlısıyla sağlıkla ilerlesinKızzlar biraz önce kese görmeye geldim çok şükür rahimde keseyi gördük ama yolk kesesini henüz göremedik son adet tarihine göre 5+2 yiz sizler yolk kesesini görebilmiş miydiniz2 hafta sonra Cumartesi miniği görmeye geleceğiz inşallah kalp atışlarını da duyarız
Kaç çıktı HCG?Kızlar günaydın4+3 teyim. Pazar HCG baktirmistim sabahına da gebelik testi yapmıştım bugün tekrar yaptım daha koyu pazar gününden 2 gün arayla diyoruz ya bugün tekrar baktirmam gerek değil mi? Bir de doktor kontrolüne haftaya gideyim mi sizce çok yabancıyım da konuya ben hep tek çizgiye kadar gelebilmiştim 1 buçuk senedir
2 gün önce 79 çıkmıştı canımKaç çıktı HCG?
Bende dün verdim ASM ye ama hala sonuç gözükmüyor2 gün önce 79 çıkmıştı canım