- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.901
ay aynen böyle kuzu bide kafasıyla memeye vurduruyor heheehhe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin işiniz hepten zor uyku sevmeyen güneş
Ahseni veriyim size bir kaç günay vallahi abisi kılıklı şöyle uyuyan bebelere varya bayılıyorum
Ay alemlerrr yaaaa cidden ooyyay aynen böyle kuzu bide kafasıyla memeye vurduruyor heheehhe
Bide bikac gunAhseni veriyim size bir kaç gün
Kız acıyor %80 i acıyan cinsten hiç ama hiç yaaa. Eşim diyor acıyı mı hissetmiyor diye korkutuyor beni. Ama hissediyor ıh mıh diyor geri devam ediyor
Vallahi ya anormal bir sıcak bu yada ben hemileyim diyemi bilmiyorum klimali odada bile uyurken terliyorumÖldük resmen
Hamileliktende etkisi var canım benim ne zaman doguruyorsunVallahi ya anormal bir sıcak bu yada ben hemileyim diyemi bilmiyorum klimali odada bile uyurken terliyorum
Rahat etsinler kızBide bikac gun
Aynen yaaaOzaman acı eşiği yüksek nazlı bir kız değil :)
Guneşe ugur gelir belki ayyy odam efil efil kizz 25 derece oldu oda ben şok 31 derece oluyoduRahat etsinler kız
Ohhoooo benimkinde cok varr ben arada uzun giydiriyorum daha iyi oluyo havasina gore ama nezaman zıbin giydirsem heryeri soguk buz gibii asıri derece bense anlamadım yanii kanimı az dicem yok kan ıyüksek bacak arası terliyo su oluyoKızlar belis hep soğuk terliyor normal mi sizde var mı böyle bişi
Ohhoooo benimkinde cok varr ben arada uzun giydiriyorum daha iyi oluyo havasina gore ama nezaman zıbin giydirsem heryeri soguk buz gibii asıri derece bense anlamadım yanii kanimı az dicem yok kan ıyüksek bacak arası terliyo su oluyo
Ne yazıyor kızzz ben kızdada sorun yasıyorum kocam diyo sıcaktandoktora gidince soracam aralıktaYa int baktım saçma sapan şeyler yazıyor canım sıkıldı. Merak ettim bende
Ne yazıyor kızzz ben kızdada sorun yasıyorum kocam diyo sıcaktandoktora gidince soracam aralıkta
Hımm allah korusun tabii benim 1.5 yaş kontroluAllah korusun kalple ilgili sorun olabilir diyor. Kontrole götürmem lazımdı hala götüremedim doktor bi baktırın demişti
Hımm allah korusun tabii benim 1.5 yaş kontrolu
AlayimAhseni veriyim size bir kaç gün
Çok komikler yaAy alemlerrr yaaaa cidden ooyy