- 2 Ağustos 2013
- 33.983
- 100.768
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.661
Tamamdır kışa büyür mü ayakları 21 mi alsam yoksa. Şu ayakkabı numarası konusu en kestiremediğim şeyO zaman yirmi al evet canım
Suan güneşe 20 oluyordu ben 21 aldım tsm oldu kalıbını kestiremedim
Corap ayakkabı mı alsak napsak ya? Şunları dısarda da kullanabilir miyik acep?Bende öyle yapıyorum kuzum ya
Evet sürekli cikip
Duruyor bide tam oturmuyor ayaklarına yamultuyor ayakları
Olmaz kuzum ya
Benimde ev ayakkabı oldu 22 numara da varTamamdır kışa büyür mü ayakları 21 mi alsam yoksa. Şu ayakkabı numarası konusu en kestiremediğim şey
Tabanı ince avm de falan belki olur da sokakta olmaz
Evett sıcakt akulot bez kullanılmazmış ban bantlı işe yaradı hatta küçük tü 2 numaraydı yara yeri açık bırakıp sortunu cektim yukarı az önce baktımm gitmiss azı kalmış demekki oyüzden uyuyamamış benim kızım yaa bugece cok guzel uyuduİns iyi gelir kuzum ama geçmezse dediklerimi yap
Bende kulot bez kullanıyordum bu sıcaklarda yanlış gondermislerdi
Değiştirmedim bantlı kullanıyorum iyili yanlış gelmiş o zaman
Aaa niye kullanılmıyormuş yeni bir şey öğrendimEvett sıcakt akulot bez kullanılmazmış ban bantlı işe yaradı hatta küçük tü 2 numaraydı yara yeri açık bırakıp sortunu cektim yukarı az önce baktımm gitmiss azı kalmış demekki oyüzden uyuyamamış benim kızım yaa bugece cok guzel uyudu
çünkü kalın ya ondan dedimmAaa niye kullanılmıyormuş yeni bir şey öğrendim
Nasıl kalın ay aynı değil mi sleepy aynıçünkü kalın ya ondan dedimmsıcakta pisik etti resmen bantlı giydirdim birazı gitti pişiriyorr kulot bez
Yanii baş kısmı arkasında 2 kat düşün kıvrık gibii primayı alıyorum ya ben sleypyini bilmiyorum bebişimmNasıl kalın ay aynı değil mi sleepy aynı
Ohhooo 6 ayından beri sürüyo bebesineHeeeeyy kızlar diş fırçası falan kullanıyor musunuz beybilerinizesweetgirlcandy sen kesin araştırmışsındır hangi diş macunu alalım kız :)
Ohhooo 6 ayından beri sürüyo bebesine
Yok canımm daha o evreye gelmedikk kışa dogru alcam yaparız simdi elde iyice tutulsunBeklerim valla Ahahaha sen kullandırmıyonmu kız:)
Ben parmağa takılan diş fırçası kullanıyorum suyla. Diş macunu da aldım arada onla da yapıyorum.Heeeeyy kızlar diş fırçası falan kullanıyor musunuz beybilerinizesweetgirlcandy sen kesin araştırmışsındır hangi diş macunu alalım kız :)
Hee anladımYanii baş kısmı arkasında 2 kat düşün kıvrık gibii primayı alıyorum ya ben sleypyini bilmiyorum bebişimm