- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.641
Tam kışlık zaten 21 büyük diye aldım tam oldu bu üstten tam açılıyo bu yüzden sıkma yapmaz alacaksan hemen al trenyolda 280 buldumHe bunu bilmiyorum bunu ben kışa doğru alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam kışlık zaten 21 büyük diye aldım tam oldu bu üstten tam açılıyo bu yüzden sıkma yapmaz alacaksan hemen al trenyolda 280 buldumHe bunu bilmiyorum bunu ben kışa doğru alcam
Ayakları taraklıysa vicco nun bu modelleri olmaz kızıma denemiştim olmamıştı.Minipicco kalıbı geniş almıştım çok pahalıydı.Polarisin de ilk adım ayakkabısı var daha uygun yumuşacık 2. Ayakkabı olarak almıştım size bir atayım isterseniz çok rahattı ayagından cıkarmadı.bunu aldım bende
ya canım bir yorumda okudum ayaklarının üstü tombikse hiç almayın demişti
bende ondan sonra endişe ettim yaaa
ben 19,5 adidasda dar geldi diye 20 alacaktım baktım oda stokta yok 21 aldım çorap flnda olacak eylül ekim gb
gıcık oldum bende şimdi ya
Eki Görüntüle 3281588
Dr bana travazol vermişti hemen geçirdi canım.Azcık bişey sürüyosun zatenBenimki cok fena pisik olduk kalcasina bel in asagisina bez alerjisi gibi oldu bi kasıdı kanattı hepten yaa cok üzüldümm külot bez kalın sanırim o yaptı
Sudocremi suruyorum aslinda iyi geliyoDr bana travazol vermişti hemen geçirdi canım.Azcık bişey sürüyosun zaten
Sudocremi sürdüm kuzumm yaOy kıyamam ya bizimkide popo içinde başlamış sıcak havalar bide kuzum
Hamazing ve trosy sürdüm
Hametan varsa ondan sür istersen
O da iyi geliyor biraz daha uzun sürüyor geçmesi.Poposunu her gün yıkıyosun değilmiSudocremi suruyorum aslinda iyi geliyo
BIz hergün banyo mutlakaO da iyi geliyor biraz daha uzun sürüyor geçmesi.Poposunu her gün yıkıyosun değilmi
Istahli bebek en kolayi. Benim ikizlerimden biri gayet güzel yerken, digeri savaş veriyor yememek için. Sandalyeye oturttugum an çığlıklar atiyor 2 3 lokma yerse ne ala baska da yemiyor zaten. Kilosu da dusuk. Insanin sinirleri bozuluyor artik yaİştahlı çocuğun hastasıyım yaaa maşallahhhh bizimkileri ben atmaya utanıyorum sabah 1 yumurta sarısı ve 3 lokma ekmek içi
Yaaa geçmiş olsun. 2 gündür aklımdasın bi fırsat bulup yazamamıştımAh kuzum keske tatilde olsaydim. Annem kalp krizi gecirdi 2 hafta önce aydindayim hala Anjio yapildi anca anca toparlaniyor bende bi oglanla bi annemle gelen gidenle ilgilenmekten telefonu elime hic alamadim. Anca bugün is basi yapti annem evde yalniz kaldik oglanla bi bakayim dedim nevar neyok.
Benimkinin ayağı zayıf ama giyerken parmaklarını büküyor ayakkabı girmiyor. Bizim de ayak 19, 20 alsam çıkacak dediğin gibiValla ben okadar ayakkabi aldim asla giymiyor benimki ayaginin ustu tombik diyemi bilmem girmiyor 21 numaraya kadar olanlar 22 aliyorum oda cikiveriyor
Kaç numara alsam şu an 19 oluyor 20 mi alıyımTam kışlık zaten 21 büyük diye aldım tam oldu bu üstten tam açılıyo bu yüzden sıkma yapmaz alacaksan hemen al trenyolda 280 buldum
Bnmki de öyle merak etme, yalnız degilsinİştahlı çocuğun hastasıyım yaaa maşallahhhh bizimkileri ben atmaya utanıyorum sabah 1 yumurta sarısı ve 3 lokma ekmek içi
Bnm kiziminda ayaklari üstten tombik, ayakkabı giydirirken elimle yukardan bastırarak () giydiriyorum ama ayagina olsa bile cok kolay cikiyor. Ayakkabı konusunda napicam hic bilmiyorum.bunu aldım bende
ya canım bir yorumda okudum ayaklarının üstü tombikse hiç almayın demişti
bende ondan sonra endişe ettim yaaa
ben 19,5 adidasda dar geldi diye 20 alacaktım baktım oda stokta yok 21 aldım çorap flnda olacak eylül ekim gb
gıcık oldum bende şimdi ya
Eki Görüntüle 3281588
Çok geçmiş olsun canım, acil sifalar diliyorum annene. Sen de yorulmussundur hamile hamile kısa zamanda toparlansın inşallah.Ah kuzum keske tatilde olsaydim. Annem kalp krizi gecirdi 2 hafta önce aydindayim hala Anjio yapildi anca anca toparlaniyor bende bi oglanla bi annemle gelen gidenle ilgilenmekten telefonu elime hic alamadim. Anca bugün is basi yapti annem evde yalniz kaldik oglanla bi bakayim dedim nevar neyok.
Atsana canım bakayım ayakları taraklı değil ama üstü sisko ustude açıldı ayakkabının beğendim ama sen yinede at canımınAyakları taraklıysa vicco nun bu modelleri olmaz kızıma denemiştim olmamıştı.Minipicco kalıbı geniş almıştım çok pahalıydı.Polarisin de ilk adım ayakkabısı var daha uygun yumuşacık 2. Ayakkabı olarak almıştım size bir atayım isterseniz çok rahattı ayagından cıkarmadı.
Bizi de katın aranızaBnmki de öyle merak etme, yalnız degilsin
Sudocremi sürdüm kuzumm ya
Mustela kaşıntı kızarıklıkta sürüyodum ama bide bunu sürdüm yanii uyuyo şuan bi sıkıntı yok bantlı bez buldum evde bitane onu giydirdim kulot bez var yoksa hep digeri bitmiş
O zaman yirmi al evet canımKaç numara alsam şu an 19 oluyor 20 mi alıyım
Bnm kiziminda ayaklari üstten tombik, ayakkabı giydirirken elimle yukardan bastırarak () giydiriyorum ama ayagina olsa bile cok kolay cikiyor. Ayakkabı konusunda napicam hic bilmiyorum.