- 25 Ağustos 2019
- 60.366
- 110.180
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #109.621
Yaaa dolunay diyolarrrr benim kızda bugece uyumak bilmediuyumadan yarım saat önce karnını iyice doyuruyorum kuzum gece hemen kalkmasın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa dolunay diyolarrrr benim kızda bugece uyumak bilmediuyumadan yarım saat önce karnını iyice doyuruyorum kuzum gece hemen kalkmasın diye
He bunu bilmiyorum bunu ben kışa doğru alcambunu aldım bende
ya canım bir yorumda okudum ayaklarının üstü tombikse hiç almayın demişti
bende ondan sonra endişe ettim yaaa
ben 19,5 adidasda dar geldi diye 20 alacaktım baktım oda stokta yok 21 aldım çorap flnda olacak eylül ekim gb
gıcık oldum bende şimdi ya
Eki Görüntüle 3281588
Eee artık bitmedimi tatilinizz yaavvvvv
Varsa unuttujlarım affolaa
@Madammor sweetgirlcandy @zzekta1 @-Murphy @Sade frappe @Amazing family @Maybelater
@Krglhly
@turkish-americano @Boncuk000 @Elsa355
@BHCMELEK @Paniksu @ssummer YunSev @meliyke @Biscuits 1mrw
Valla ben okadar ayakkabi aldim asla giymiyor benimki ayaginin ustu tombik diyemi bilmem girmiyor 21 numaraya kadar olanlar 22 aliyorum oda cikiveriyorHe bunu bilmiyorum bunu ben kışa doğru alcam
Ayy cok gecmis olsunn annene nasıl iyimiAh kuzum keske tatilde olsaydim. Annem kalp krizi gecirdi 2 hafta önce aydindayim hala Anjio yapildi anca anca toparlaniyor bende bi oglanla bi annemle gelen gidenle ilgilenmekten telefonu elime hic alamadim. Anca bugün is basi yapti annem evde yalniz kaldik oglanla bi bakayim dedim nevar neyok.
Çok sagol canim iyi simdi atlattik cok sukurAyy cok gecmis olsunn annene nasıl iyimi
Aman iyi iyiiÇok sagol canim iyi simdi atlattik cok sukur
Ohhh totisi rahat etsin kuzumun bende arada saliyorum oyle sicakta hep bez olmuyor bizimde benek benek totisimiz işemez insallah ama pek sanmiyorum ben 2 kez o kaza kursununa gittim vallaAman iyi iyii
Benim kızda arkası kalcası ustü pisik oldu bez terletti onu cıkardım gexiyo ev içinde insallah işemez
Ah kuzum keske tatilde olsaydim. Annem kalp krizi gecirdi 2 hafta önce aydindayim hala Anjio yapildi anca anca toparlaniyor bende bi oglanla bi annemle gelen gidenle ilgilenmekten telefonu elime hic alamadim. Anca bugün is basi yapti annem evde yalniz kaldik oglanla bi bakayim dedim nevar neyok.
Yaaaa hepmi bezsizOhhh totisi rahat etsin kuzumun bende arada saliyorum oyle sicakta hep bez olmuyor bizimde benek benek totisimiz işemez insallah ama pek sanmiyorum ben 2 kez o kaza kursununa gittim valla
Yaaaa hepmi bezsiz
Etli bulgur pilavı canım zaten durmuyo cokta sıcak sinirlerim.bozuldu yaKız jou bugün ne yemek ettim minnoka
Sıcaklardanda kalp dayanmıyo bide çoğu sıcaktan hastalanıyorCanım geçmiş olsun ne kadar çok var ya kalp krizi olayı
Bizde de bundan var kuzum 21 no almıştım henüz giydirmedim biraz büyük. Tombik ayaklara uygun bu, üst tarafı geniş giydirmesi falan çok rahat. Güle güle giysin Güneşbunu aldım bende
ya canım bir yorumda okudum ayaklarının üstü tombikse hiç almayın demişti
bende ondan sonra endişe ettim yaaa
ben 19,5 adidasda dar geldi diye 20 alacaktım baktım oda stokta yok 21 aldım çorap flnda olacak eylül ekim gb
gıcık oldum bende şimdi ya
Eki Görüntüle 3281588
Geçmiş olsun canımAh kuzum keske tatilde olsaydim. Annem kalp krizi gecirdi 2 hafta önce aydindayim hala Anjio yapildi anca anca toparlaniyor bende bi oglanla bi annemle gelen gidenle ilgilenmekten telefonu elime hic alamadim. Anca bugün is basi yapti annem evde yalniz kaldik oglanla bi bakayim dedim nevar neyok.
Tesekkur ederim canim vallahi öyle kardiolji bölümü tıklım tıklım surekli anjio yapiyorlar sanirim bu asilardan kaynakliCanım geçmiş olsun ne kadar çok var ya kalp krizi olayı
Arada canim genelde havuzdan cikinca falan yada altini aldigimda kaciyor bende zorlamiyorumYaaaa hepmi bezsiz
Tesekkur ederim canmBizde de bundan var kuzum 21 no almıştım henüz giydirmedim biraz büyük. Tombik ayaklara uygun bu, üst tarafı geniş giydirmesi falan çok rahat. Güle güle giysin Güneş
Geçmiş olsun canım
Benimki cok fena pisik olduk kalcasina bel in asagisina bez alerjisi gibi oldu bi kasıdı kanattı hepten yaa cok üzüldümm külot bez kalın sanırim o yaptıArada canim genelde havuzdan cikinca falan yada altini aldigimda kaciyor bende zorlamiyorum
Bizde de bundan var kuzum 21 no almıştım henüz giydirmedim biraz büyük. Tombik ayaklara uygun bu, üst tarafı geniş giydirmesi falan çok rahat. Güle güle giysin Güneş
Geçmiş olsun canım
Oy kıyamam ya bizimkide popo içinde başlamış sıcak havalar bide kuzumBenimki cok fena pisik olduk kalcasina bel in asagisina bez alerjisi gibi oldu bi kasıdı kanattı hepten yaa cok üzüldümm külot bez kalın sanırim o yaptı