2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kızlar selam. Bizim de 9 hazirandi doğum günümüz ama bgn yaptık çok da güzel oldu atlattık bitti şükür. Emzirme izni de bitti tabi mesai bitiş saatim 6 oldu 🙈 çok yoruluyorum ama onun bir gülüşüne bakışına her şey değiyor 🫠
Selamlar canım, iyiki doğmuş ekmek bebek 😍zorlanıyoruz ama dediğin gibi bir gülüş bir bakış her şeyi unutturuyor 🥰 1 yaş itibari ile süt izinlerinin bitmesi anneler için çok adaletsizce…
 
Spirulina yosun tozu mu ne haftada 2 omlete katıyorum. Kişniş baharat zaten yemeklere. Epsom tuzu da banyo suyunda ayağını bekletiyorsun onu daha yapmadım ısınmadı havalar diye
dun eve gecerken kisnis aldim. tohumu da vardi ama tozunu aldim. hangisini alayim diye ikilemde kalinca kasadaki sordu ne yapacaksin diye ogluma verecegim deyince durdu dusundu. iskillendim ama yine de aldim. hangi yemege katiyorsunuz ?
 
Kızlar, bundan sipariş verdim. Saç rengini açıcı ve uzatıcı etkisi varmış sanırım. Kızımın saçı ve kendi saçım için deniycem bakalim. Aranizda daha onceden kullanmış olanınız var mı? :süslü:
Ben kullanmadım ama duymuştum ile yarıyormuş. Aslında geçen başka marka paylaşmış takip ettiğim annenin biri kimdi hatırlayamadım denk gelirsem yazarım buraya..
 
Bugün normalde 1 yas asilarimiz vardi . ama kimse söylemediği için KKB asisi içeriğinden kaynakli yumurta beyazina alerjisi olup olmadigini (yedirmediğimizden dolayi) bilmediğimiz için asilarimizi olamadik. Bugün yumurta beyazi yedirip yarina gideceğiz tekrar asi için. Sinir oldum hemsireye. Sonucta ilk bebegimiz ve ne yapacagimizi isin ehli olarak onlarin ya da doktorlarimizin söylemesi gerek. 1 yasindan once yumurta beyazi vermedigimiz icin vermedim haliyle. gelmeden once verip bir iki gun bekleyin oyle gelin denseydi iki gun üst üste aşı stresi yasayacagim simdi.
 
peşpeşe candır arkadaş büyüttü ikisini bir relax ben sil baştan
O çok zor olmuyor mu ama ya? Misal ben öykuye gece 4 defa fln kaliyorum o da her uyanısta viyak viyak. Yanimizda besikte yatiyor uyaninca yanima aliyorum emziyorum, bebek gelse o nerde yatacak, birj uyansa oteki de uyanacak, birini emzirsen oteki de bekleyecek cok zor bence ya :KK35: sonra bi de otuncak kavgaları olucak, arada az yas farki olunca çatısmada cok fazla oluyo
 
Ben kullanmadım ama duymuştum ile yarıyormuş. Aslında geçen başka marka paylaşmış takip ettiğim annenin biri kimdi hatırlayamadım denk gelirsem yazarım buraya..
Uzerinde, sıktıktan sonra güneşe cıkin yaziyo ben güneşten kacıyorum nasil olcak bilmem. Anca tatilde fln kullanabilicem sanırım.
 
Yavas yavas dogum günleri kutlanmaya baslanmis ve hepsine kocaman sevgiler :KK200:
Biz de bugün iyi ki dogmus bebegimiz diyoruz insallah.
Yarin KKK asimiz var. Bu asilar icin otizm tetikleyici diyorlar. Yaptirmayan var mi ?
Senin bebişinde iyiki doğmuş 😍 çok söylenti var ama yani bir çoğumuz hastalık kapma riskini göze alamıyoruz. Ben dahil bir çoğumuz yaptırıyoruz.
 
Merhaba kizlar nasılsiniz?bugun 1 yaş kontrolumuz vardi.ayni zamanda kan da verdik kontrol için.gayet stresli bir gün oldu benim için.sevmiyorum kan işlerini.biraz pimpirikliyim sanirim.kan değerlerlerini hemşire whatsapptan gonderdi önce az once de doktor arayip yorumladi.demir,demir baglama kapasitesi normal ama ferritin düşuk cikti biraz canim sıkildi.doktor sonunda arayip bi ilaç yazcam ama merak etmeyin sıkıntı yok dedi.rahatladim biraz.bizim oğlan yogurt,peynir sut urunlerini cok seviyo ondan olabilir mi acaba?
Bu arada degerlerimiz; bebişimin boyu 79 cm,kilosu 11.400 gr ,baş cevresi 47. Yaklaşik 11 aydan beri yürüyor. Bu arada 18 aya kadar yurumeyebilirmiş normalmiş.
Ne güzel atlatmissiniz.
Gecmis olsun , Ferritin dusuklugu demir oraninin azligini gösterir diye biliyorum. Her gün yumurta sarisi veriyorum ama et nadir verildi bizde de düsük cikabilir.
 
Yok canim terketmedi aldatti bahaneside bakimsizligim oldu ben artik onu yabanci gibi goruyorum pek umrumda degil evet beni herkese aciklama yapmaya itti okadar psklojimi bozdu ama artik toparladim hic birseyi oglumdan daha cok dusunmek istemiyorum .
Ne denir bilemedim mervecim nasıl bir yol izleyeceksin bilmiyorum ama mutsuz olduğun yer bebeklerine yansıyabilir. Sen en doğru kararı zamanla vereceksindir.
 
Aaa bir de bizim yeni olayımız pipi:)) pipisini keşfeden var mi?? Hep altını değişirken pipisiyle oynuyordu, bir gün eşimle kaldırdık ayağa rahatça baksın kendini tanisin diye, cocuk eğildi baktı bir çığlık kıyamet, pipisinden kaçıyor güya 😁 arada şimdi oturunca bezini yokluyor, pipisini arıyor😁😁
Var, biz : )
Ozellikle banyoda ve havuzda oturuyor pipisinin ucuna dokunuyor. Farkina variyor yavas yavas sanirim : )
 
X