2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Pimpirikliii jouuu:))
:p :p
Önceden ne güzel değişik şeyler bulup yapıyordum çocuğuma şimdi hiç bakasım gelmiyor yaw

Dedi ve hamile kaldı deriz yakında eheheheh

Doğru yoldayız Sweet devam :) büyüdü da çocuklar

Evet çok haklısın konuş tecrübeli anne :)

Aha Jou Jou pinpirikli Jou bi sen kavurmuyon ahahsjajaj yine kızacak bana Jou :KK25::p
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

Ayy aklıma o kabus günler geldi. Yeni evliyiz kv kp beraber yaşıyoruz. Misafir birisi gelecek benim aileden eksikleri almaya markete gittiler. Misafirden sonra geldiler,marketten. Misafir varken yemek pişirmeyle uğraştım hızlı hızlı. Öyle işte 😒
Ayıp yaniii

Neyse ki o günler geride kaldı,azıcık canım sıkılsa o günleri hatırlayıp halime bin şükür ediyorum 🥲
Amaann şükürr cano

şurupla toparlar canım geçmiş olsun
İnşallah canım sağolasın 🤗
Kültür verin mutlaka ondan sonra başlayın dediğine göre bence net değil. Yani kültür temiz çıkarsa ilaç kullanmasın diye demiş olabilir
Verdik bakalım inşallah yine hata mata demezler zaten zor alıyorum. Doktor kültürü verdikten sonra şuruba başlayın 1 çay kaşığı sabah akşam demiş. Sonucuna göre bakcaz demiş.

Ya amazing biz 2 hafta önce falan vermeye çalıştık sonta ile o ara mama içmiyordu tabi çiş çıkmadı sontayla bile. 2 damla çıktı onu kültüre gönderdiler. Değişik bi bakteri adı çıktı. Ankaradaki doktorumuzda dedi ki kusma iştahsızlık yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. Bizimde kafaya takıldı dedim git poşet al ben evde alıyım idrarını özel hastaneye götürelim. Götürdük tahlil sonucu çıktı evet var enfeksiyon yazıyor. Ama kültür çıkmadı hatadan dolayı. Doktorda işte öyle dedi kültürü verin mutlaka dedi. 1 saat önce götürdü eşim bakalım

Özet geçeyim. 19 yaşında ilk bebeğimi kucağıma aldım. Şu an 28 yaşındayım. Küçükten büyüğe yaşları 9 aylık, 3 yaş, 5 yaş ve 9 yaş ♥️
Geçen bizim sitede bir teyzeyle karşılaştık,dört çocuğum olduğunu duyunca sen mukemmel bir annesin o zaman dedi,elimden geleni yapmaya çalışıyorum dedim. Yok yoook mükemmel olmasan yapamazdın dedi 🤣
Artık bende kendimi bir super woman olarak görüyorum 🏋‍♀️
Tişikkirler 🤪 (dip not ben ettim siz etmeyin anam)
ek bilgi: öyle rahatta geçmiyor hamileliklerim hamilelik ve lohusalik boyunca iğne vuruyorum kendime ek bir hastalığım yüzünden:/ epey yıprandım yani
Şaka bi yana hepsi için canımı veririm asla pişman değilim,bakmaya kıyamıyorum 🥲♥️
Çok zor evet ama ilerde güzel olacak hepsi bir toplanınca dugunde bayramda oh 🙈😍 yanı cesaret işi aslinda bilerek isteyerek yaptıysan ne güzel. Erken de evlenmişsin onun da verdiği bi enerji bi deli cesareti de diyebiliriz bence 😂🙈.

Cok seviyorlar ilgiyi sevgiyi görüyorlar arkadaşımın kızı da öyle hep anneannesine gitmek istiyormuş kardeşi ile 4 yaş var rahat ediyorum diyormuş

aman dikkat :KK70:
Ahh sevmezler mi kuzum ya. Bnm büyüğü de ananesine bayiliği yakın olsa hep ister gitmek ama tabi başka şehirde . Gideceğimiz zaman bile saati günü sayar . Babaannemiz burda ama ona değil gidip kalmak oturmaya bile gitmek istemiyo 😂🙈

Kızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
IMG_20230221_183946.jpg

O zaman BLW yemeyi sevmiyor demek ki minnoş hanım. Ben 4 aylıkken başladım eline elma fln verdim ondan mı alıştı bilmem ama çok seviyor eline ne versem ağzına götürüp yemeye çalışıyor. Sen yine de pes etme,sevdiği şeyleri ver alışır belki 😊
Çok zor evet ama ilerde güzel olacak hepsi bir toplanınca dugunde bayramda oh 🙈😍 yanı cesaret işi aslinda bilerek isteyerek yaptıysan ne güzel. Erken de evlenmişsin onun da verdiği bi enerji bi deli cesareti de diyebiliriz bence 😂🙈.
Yani aslında küçüklüğümden beri bebekleri,çocukları çok severim. Kalabalık bir ortamda çocuklarla hep ben ilgilenirdim bekarkende. Hayalimi yaşıyorum diyebilirim. Mutlu kalabalık çocuklu bir aile ♥️
Dördüncü çok ani oldu,30 yaşımda düşünüyordum böyle kısmet oldu,çok şükür rabbime 🤲🏻
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

O zaman BLW yemeyi sevmiyor demek ki minnoş hanım. Ben 4 aylıkken başladım eline elma fln verdim ondan mı alıştı bilmem ama çok seviyor eline ne versem ağzına götürüp yemeye çalışıyor. Sen yine de pes etme,sevdiği şeyleri ver alışır belki 😊

Yani aslında küçüklüğümden beri bebekleri,çocukları çok severim. Kalabalık bir ortamda çocuklarla hep ben ilgilenirdim bekarkende. Hayalimi yaşıyorum diyebilirim. Mutlu kalabalık çocuklu bir aile ♥️
Dördüncü çok ani oldu,30 yaşımda düşünüyordum böyle kısmet oldu,çok şükür rabbime 🤲🏻

Peki sana bişi sorcam. Ben sert şeyler veriyorum öyle kemire kemire yiyor ama pankek yada o tür yumuşak şeyler vermeye korkuyorum çünkü yarısını ağzına atıyor. Minik minik parçalara ayırıp önüne koyuyorum onada alışmadığı için eliyle oynayıp yere atıyor napsam peki :)

Peki sana bişi sorcam. Ben sert şeyler veriyorum öyle kemire kemire yiyor ama pankek yada o tür yumuşak şeyler vermeye korkuyorum çünkü yarısını ağzına atıyor. Minik minik parçalara ayırıp önüne koyuyorum onada alışmadığı için eliyle oynayıp yere atıyor napsam peki :)
Pankek gibi yumuşak şeylerden korkma,direkt eline ver. Tabii her kendi yediğinde gözetim altında olsun muhakkak. Ağzında yumusatiyor zaten hemen. Bazen yutarken öğülceme vs olabiliyor ama alışır korkma. Ben öyle yapıyorum,deneyip gözlemle baktın sikinti olmuyor devam et :)

Pankek gibi yumuşak şeylerden korkma,direkt eline ver. Tabii her kendi yediğinde gözetim altında olsun muhakkak. Ağzında yumusatiyor zaten hemen. Bazen yutarken öğülceme vs olabiliyor ama alışır korkma. Ben öyle yapıyorum,deneyip gözlemle baktın sikinti olmuyor devam et :)

Bir deneyeyim ozaman

Hi

Hicbirşey geçiyo kendiliginden ama mustela kaşıntı ve kızarıklık kremi var onu sürüyorum almirada mutlaka biyerine bise vursun kafasını morarıyoya hemen sürüyorum geçiyo bayıldım vallahi

Zeytinyağı ve karanfil yapıyordun sanki o işe yaramıyor mu

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
Eki Görüntüle 3208628
Tetagil iyi geliyor ağrıya da kaşıntıya geliyor mu bilmiyorum ama

Ben geç vermiş olabilirim tabi🤭 tamam veriyim sürekli

X