- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.581
Anaaa ne çileği bacım ya yazıp ver sen günlük ya da sormadan verme de
ay öyle yapim dimi ya offffffffffffff
vallahi abla beni korkttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaaa ne çileği bacım ya yazıp ver sen günlük ya da sormadan verme de
Anaaa o da yani temelli kötü olmuşAyy aklıma o kabus günler geldi. Yeni evliyiz kv kp beraber yaşıyoruz. Misafir birisi gelecek benim aileden eksikleri almaya markete gittiler. Misafirden sonra geldiler,marketten. Misafir varken yemek pişirmeyle uğraştım hızlı hızlı. Öyle işte
Ayyy aynı
Bide aldıklarını diyor ki sana aldım bak evdesin ye diye diyor sonra aradan şunlar da kendime dioanemmmm kocalar böyle demekki bizimkiyle beraber gidiyorum ya o zaman ona fırsat oluyor ve o sadece abur cubura yöneliyor bu yüzden tek gönderiyorum yada tek gidiyorum
Neyse ki o günler geride kaldı,azıcık canım sıkılsa o günleri hatırlayıp halime bin şükür ediyorumAnaaa o da yani temelli kötü olmuş
Benim bebeler yiyince öyle tatlı bakıyor ki ağzını aca aça,kıyamayıp veriyorum arada çilek. Çok şükür sıkıntı olmadı
Eskiler bacım ne bilecek alerjiydi falan veriyorlardı her şeyiay öyle yapim dimi ya offffffffffffff
vallahi abla beni korkttu
Bide aldıklarını diyor ki sana aldım bak evdesin ye diye diyor sonra aradan şunlar da kendime dio
Sahtekar bunlarbanada bir parça ise kendine bir dünya bide diyorki oğlun aldı
BLW yedigi için yarisi yerde,çeyreği mama sandalyesinde,çeyreğin yarisi kıyafetinde,kalan midede oluyorşükür az birşeyse dokunmamıştır
Kız benimki yemiyor ya. Bi ekmeği verince eline yiyor. Diğer her şeyi mıncıklıyor asla ağzına götürmüyor. Normal mi sen tecrübelisinBLW yedigi için yarisi yerde,çeyreği mama sandalyesinde,çeyreğin yarisi kıyafetinde,kalan midede oluyor
Kafasına geçie bitaneacıma kız bizimki kendine telefon aldı dedim ki bende alacağım kendime affetmem idare et et et yeeterrrrrrrrrrrr ulen
Eskiler bacım ne bilecek alerjiydi falan veriyorlardı her şeyi
Eliyle minciklayip ağzına götürmediği şeyleri kaşıkla verince severek yiyor mu ?Kız benimki yemiyor ya. Bi ekmeği verince eline yiyor. Diğer her şeyi mıncıklıyor asla ağzına götürmüyor. Normal mi sen tecrübelisin
Sahtekar bunlar
Kafasına geçie bitane
Ben zwytinyağdan tereddüt ediyorum pek kullanamıyorum sonradan ekliyorum
ben dün havuçlu şehriyeli çorba yapmıştım onu içirmişler
hiç dolu öğün yemiyor ya
bide e bebekten şeftali püresi almıştım onu yedirmişler
yoğurt veriyoruz çok yetersiziz kuzu ya
Heee kızzz bunlarr tutturdu bitane daha geliyo
sweetgirlcandy M -Murphy @Masal_Perisi
Aha habunlarrr zorla doğurtacaklar beniii
Ben hep kavuruyordum yanlış mıymış
Kültür sonucumuz çıkmadı. Hatadan dolayı. Bizim mi hastanenin mi bilmiyorum. Doktora attık sonucu. İlaç verdi kültür verin mutlaka ondan sonra şuruba başlayın dedi. Ben az sanıyordum demek ki varmış enfeksiyon
Kültür verin mutlaka ondan sonra başlayın dediğine göre bence net değil. Yani kültür temiz çıkarsa ilaç kullanmasın diye demiş olabilirKültür sonucumuz çıkmadı. Hatadan dolayı. Bizim mi hastanenin mi bilmiyorum. Doktora attık sonucu. İlaç verdi kültür verin mutlaka ondan sonra şuruba başlayın dedi. Ben az sanıyordum demek ki varmış enfeksiyon