2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Zeytinyağı ve karanfil yapıyordun sanki o işe yaramıyor mu
Jou Jou bacılar siz farklı şeylerden bahsediyorsunuz😂😂😂

Jou Jou bacım Belis annesinin kolunu ağzıyla öyle yapmış. Diş kaşıntısının azalması için ne yapıyım diyor

M -Murphy bacım Almirada annesini tırmalıyor çizikler oluyor o da mustela sürüyor 😂

Ortak paydada buluşun😂

Jou Jou bacım Belis annesinin kolunu ağzıyla öyle yapmış. Diş kaşıntısının azalması için ne yapıyım diyor

M -Murphy bacım Almirada annesini tırmalıyor çizikler oluyor o da mustela sürüyor 😂

Ortak paydada buluşun😂

Ahahaha aha off çok güldüm Sweet yaa sen söyleyince fark ettim 🙈

Ortak paydada buluşun😂
Ayy sağoll güzel bi buluşma oldu 😀

Bizde de şeffaf sümük var ama tıkanıklıkta belli balgam var. Çünkü 1 hafta önce bende başladı balgamım var kesin bebekte de var. Çünkü biraz önce baya öksürük vardı. Nebulizatör ile serum verdim. Baya tıkandı gibi sonra ağzından balgam geldi yuttu. Bebekler balgamı nasıl atıyor acaba bilgisi olan var mı?
Oturur pozisyonda mı sıktın şırıngayı? Bizim bebeler biraz büyüdü ya pozisyon değişmesi gerekiyor sanırım. Diğer burnundan çıktı mı?
Ooo sen paça vs veriyorsun ben yemeği zor yediriyorum yemek istemiyor 😞 Su da zor içiyor.. iyi olsun bebecikler çok zor. Bende öyle bir şey yiyip içemiyorum insanların hayatları mahvoldu. İmkansızlıktan destek sağlanamamasından çaresizce vefat ediyorlar 😔 ateş düştü resmen her yere..
Selamlar , balgam kelimesiyle buldum postunuzu. Geçmiş olsun. Acaba nasıl baş ettiniz balgamla?

Kızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
Eki Görüntüle 3208628

ay dişleri çıkıncada sorun kuzu
güneşde elleriyle göğsümü göğüs ucumu mıncıklıyor acıyıncada gülüyor pisssssssssssss :KK70:

Ya bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor :KK43:
İyi günler komşum 2 yaşındaki bebeğine bakıcı arıyor benden bakmamı istedi fiyat araştırmasını sen yap dedi benim evime getirecek siz ne kadar veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz mümkünse

Selamlar, gozlerime inanamiyorum 1mrw 1mrw bebek mi geliyooor 🤩🤩🤩 hayirli olsun haziran analarinin ikinci tur etabi baslamistir yok mu arttiran 😜
Valla öyle kuzum en sonunda faka bastim. Yalniz bu defa cok perişan oldum ya öğürtü baş dönmesi el ayak titremesi 2 gündür sadece meyve suyu iciyorum bide ayran heralde gecen hamilelikde 30 kilo almistim bunda vercem 🤭🤭 çok korkuyordum ama rabbim gönül ferahligi veriyor ya simdiden telas heyecan tavan bende 🤩

Kızlar bu kolumun hali belistoş sürekli koluma saldırıyor. Şu parmağa takılan fırçalı şey var ya onu takıp kaşıyorum ama bir süre sakinleşiyor. Başka öneriniz var mı
Eki Görüntüle 3208628
Ay kuzum ya bende oyleydim hatta benimki meme ucumu isiriyordu en cok mahvoluyordum sonra internetten arastirdim tepki vermeyin asla yaziyordu oyuna ceviriyorlarmis bende canim acisada valla dislerimi sıka sıka asla bakmadim yuzune simdi arada yapio oda eskisi gibi acitmadan hungur hungur agladigimi biliyorum ya cok kotu oluyordum sukur unutuyor git gide

İyi günler komşum 2 yaşındaki bebeğine bakıcı arıyor benden bakmamı istedi fiyat araştırmasını sen yap dedi benim evime getirecek siz ne kadar veriyorsunuz bilgi verebilir misiniz mümkünse
Hangi sehirde yasadiginiz kac saat bakicaginizda onemli fiyat konusunda benim kayinvalidem 3000 liraya 12 saat bakiyor 3 yasindaki cocuga denizlide yasiyoruz bedava yani ama arkadasim izmirde 1.5 yasinda kizi icin 5000 lira veriyor 8 saate

Valla öyle kuzum en sonunda faka bastim. Yalniz bu defa cok perişan oldum ya öğürtü baş dönmesi el ayak titremesi 2 gündür sadece meyve suyu iciyorum bide ayran heralde gecen hamilelikde 30 kilo almistim bunda vercem 🤭🤭 çok korkuyordum ama rabbim gönül ferahligi veriyor ya simdiden telas heyecan tavan bende 🤩
Hayirlisiyla gelsin insallah 😍 hatirliyorum da hamilelikte ilk 5ay mideden fena cekmistim bende, en son yok kesin ben ölüyorum falan diye gastroenterolojiye gitmistim 😅 Allah guc kuvvet kolayliklar versin ikisine de gül gibi bakarsin

Hayirlisiyla gelsin insallah 😍 hatirliyorum da hamilelikte ilk 5ay mideden fena cekmistim bende, en son yok kesin ben ölüyorum falan diye gastroenterolojiye gitmistim 😅 Allah guc kuvvet kolayliklar versin ikisine de gül gibi bakarsin
Amin canim 🩷 evet mide bulantisi falan eoey zor oluyor umarim sadece belirtidir diyorum simdilik 🤭🤭

Kızlar ek gıdaya geçeli bebeğim düzenli kaka yapmaz oldu 5 6 günü bulduğu oldu kayısı falan da veriyorum ama var mı çaresi fitil falan kullanmak istemiyorum

X