- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.484
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #97.181
Ayy inşallah güzel olur beeVallahaa 3 gelin 3 elti içlerindee çekeceğun varr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy inşallah güzel olur beeVallahaa 3 gelin 3 elti içlerindee çekeceğun varr
Insaallahh insallahh bu devirde zorrAyy inşallah güzel olur bee
Doğru diyorsun,eşime şey diyorum ediyle büdü takılırızInsaallahh insallahh bu devirde zorr
7bucuk aylik oldu bnm bebegim, erken mi denemek icin sen ne zaman denemistin? Bende istiyorum denemek ama korkuyorum alerji yaparsa tekrar kotu bise olurmuki acabaBizim alerjimiz vardi ama ben azar azar verdim sonra baktim dokunmuyor arada meyvelerle karisik verdim simdi peynir labne vs tuketiyoruz sukur 1 yasa kadar herhangi bi donemde biter demisti dr oylede oldu istersen 3 gün kuraliyla bi dene kuzum
Bişey olmaz Allahın izniyleGectim beybimm iyi yedii 6 kaşık yeter gerisini ben
İspanağa korkuyim
Ben senin gibi düzenli yapmıyorum sabah kahvaltı akşam yemek çorba tarzı bide ara öğün yoğurt meyve gibi sadece. 2 ana 1 ara yani. Akşam yaptığımı fazla yaparım ertesi gün yine veririm. Yani maksimum 2 gün veriyorum yaptığımıKızlar bişi sorcam siz mesela minnoklara yemeği fazla yapıp hem sabah hem akşam mı yediriyorsunuz. Ben öyle yapıyorum da hata yapıyorum acaba
Ben hiç vermedim ince bulgur verdim. Ama iri de vercem. Zararlı olacağını düşünmüyorum benKızlar ben bebegime bulgur yediriyorum yiyor zararlı mı acaba iri bulgur 7 bucuk aylığız
Ben sevmedim yaaa beceremedim daha çok uğraştırdı beni zaten ahsen almaya çalıştı durdu tırnak makasını öyle yapmıyorduDenedim hemen dipleri almiyor canim zorlaman gerekiyor ozamanda bebik durmadi benim ama keskinligi aliyor kisaltarak
Ss aldım hemen çok güzel tarifler benceKızlar bunları buldum kaydettim bende belki yapmak istersiniz sizde Jou sweetgirlcandy
Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198735 Eki Görüntüle 3198733 Eki Görüntüle 3198736 Eki Görüntüle 3198737
Beeem diyorum büyük rahatlık kız vur kafayı yat üstünü açtı mı derdi yokUyku tulumu kullanan var mı. 9.30da yatam dedim yatağa yattığımdan beri 2 dk bir üstünü açıyor ağlıcam ya
Sanki 1 yaşından sonra başlanıyor açmaya öyle biliyorum benKizlar selamlar, ek gida tarifleri havalarda ucusuyo butun bebikler basladi yemelere heralde dimi cok cabuk buyudu bunlar be
Biz de degisik degisik yemeye devam ediyoruz süt alerjisinden yogurt peynir fln veremiyorum, ne zaman acicam bu diyeti ben, var mi sut alerjili bebigi olan basladiniz mi yogrt fln?
Şuanlık birşey yok kuzum baktım bakalım yarınaBişey olmaz Allahın izniyle
Hahahaha uğraşcağınız vallahaaDoğru diyorsun,eşime şey diyorum ediyle büdü takılırız
Ben de oyle biliyodum da 1mrw vermis alismis bebisi, insallah bnmki de alisirSanki 1 yaşından sonra başlanıyor açmaya öyle biliyorum ben
Oo en sevdigimizKız bugün akşam ahseni uyuttum babasına bıraktım dışarı çıktım 2 saat oh çok iyi geldi valla
Ay hadi inşallah yaa. Valla işiniz zor. Bizde de bişeyler dokunuyor sanırım karnında isilik tarzı noktalar oluyor
Kuzum ben bi damla bi damla verdim 6 aylikken istersen 8. Ayı doldurmayi tam bekle sonra o sekilde tattir cok yogun bi reaksiyon olcagini dusunmuyorum mesela bizde yumurta sivilce gibi daginik sekilde sırtta kabarma yapti 2 3 gune gecti bidaha vermedim7bucuk aylik oldu bnm bebegim, erken mi denemek icin sen ne zaman denemistin? Bende istiyorum denemek ama korkuyorum alerji yaparsa tekrar kotu bise olurmuki acaba
Benimki tırnak makasindan korkuyordu kuzum cunku bi kac kez dibe girdim hareketli oldugu icin acitti heralde hic kestirmiyordu bu oyuncak gibi geldi sevdi rahat törpuledim biraz buyudugunde kullanirsin kenarlarinin keskinligini aliyor ya iyi oluyorBen sevmedim yaaa beceremedim daha çok uğraştırdı beni zaten ahsen almaya çalıştı durdu tırnak makasını öyle yapmıyordu
1 yasa kadar geciyor dedi doktor ilk alerjik denildiginde 1 yas sonrasi tadimlara baslaniyor dedi ama coklu besinde secenek cok az kuzum o yuzden şansimi denedim ben aman sen bekle en iyisi kiz minnaga bisey olursa kendimi paralarim ben burda