- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.741
Yok normal bildigin pantolon giymisGobegi disari cikaran pantalonundan bahsediyosun heralde,ya ben her hafta izlemiyom,ama konulara hakimim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok normal bildigin pantolon giymisGobegi disari cikaran pantalonundan bahsediyosun heralde,ya ben her hafta izlemiyom,ama konulara hakimim
Sonrada yalayup yutuyommm kizz hele başladımı yurümeye hiç kalkıyomu ayağa
Hahaha geri vites atiyor hala sıpaa benimkini yurüteçe koydum 2haftaya kalmaz tam basar ayağını artıkkAyaklarının üzerinde duruyor. Kalkmak için çabalıyor ama kalkamıyor daha ve geri geri emeklemeye devam :)
Strep bakteride ilkkez duydum ben evlat denince akan sulan duruyo benim için çok zor ve en kotü acısı olan birşey rabbim korusun evlatlarıKizlar ya strep a virüsünden bi bebek hayatini kaybetmis bugün okadar uzuldum okadar icim acıdıki allahim korusun butun evlatlarimizi cok korkuyorum ya
tAmam tamm bildim.napaysın bebisin neler yapay:))Yok normal bildigin pantolon giymis
Vallaha kocam evdeyken evi supurdummutfagi silebildim sadece bugun temizlik ediyorum oda ise gitti şini kızı uyutuyorum uniteyi temizleyecem toz içinde sen napiiyiiinntAmam tamm bildim.napaysın bebisin neler yapay:))
Bende cocuklari yikadim,bebegi uyuttum,buyuge odevini yaptirdim.temizliği sabah halletmıstim.yemekte yapmiycam bugun canim istemiiiiVallaha kocam evdeyken evi supurdummutfagi silebildim sadece bugun temizlik ediyorum oda ise gitti şini kızı uyutuyorum uniteyi temizleyecem toz içinde sen napiiyiiinn
Ben duymustum kuzum da iste avrupada daha yaygindi simdi burayada gelmis illetStrep bakteride ilkkez duydum ben evlat denince akan sulan duruyo benim için çok zor ve en kotü acısı olan birşey rabbim korusun evlatları
Buraya avrupadan gelen olursa tabi onlardan bize bulaşır maaleseff oyüzden kalabalık yerlere gitmekten korkuyorum artıkBen duymustum kuzum da iste avrupada daha yaygindi simdi burayada gelmis illet
Yavvv yemek işi böyle sona kalıyo kocişin ne yiycek eve aç gelecek benimki zaten geceye kadar işte kendime bise ederim iki dkBende cocuklari yikadim,bebegi uyuttum,buyuge odevini yaptirdim.temizliği sabah halletmıstim.yemekte yapmiycam bugun canim istemiiii
Aynı yerde mi bakıldı değerlere?Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza yardımcı olursanız sevinirim adetime 2 gün kala beta 38.8 çıktı adetimin ilk gününün akşamı ise 124 çıktı ve ertesi sabah sağlık ocağına gittim bildirmek için orda da test yaptılar ve bugün açıklandı sonuç 147.7 çıkmış akşamdan sabah sizce azmı yükselmiş bilgi verir misiniz bana kafam karıştı
Bugunde boyle olsun napalim:))bebeyle baş başa yersiniz artik:)Yavvv yemek işi böyle sona kalıyo kocişin ne yiycek eve aç gelecek benimki zaten geceye kadar işte kendime bise ederim iki dk
Selam canım şaşırdım seni burada gördüğüme diğer topikte kimse kalmadı sanırımSelam kızlar uzun zaman oldu buraya görmeyeli çoğu kişiyi yeni gordum topik aktif hala sevindim buna
Kizlar ya strep a virüsünden bi bebek hayatini kaybetmis bugün okadar uzuldum okadar icim acıdıki allahim korusun butun evlatlarimizi cok korkuyorum ya
Oyyy tüylerim diken diken oldu yaaa rabbim korusun evlatlarımızıEkside paylasmis annesi of ya cok uzgunum
Bende oyle kuzum valla eskiden misafir kabul etmezdim hic ama bebek buyudukce bide arada kv gile gidince orayi cok arar oldu kalabaliklar o kucaktan o kucaga ilgi delisi oluyor bide 3 yasinda bebek bakio hep hasta o kızda gitsek ayri dert gitmesek evde ben mahvoluyorum asla durmuyorBuraya avrupadan gelen olursa tabi onlardan bize bulaşır maaleseff oyüzden kalabalık yerlere gitmekten korkuyorum artık
Amin kuzum aminOyyy tüylerim diken diken oldu yaaa rabbim korusun evlatlarımızı
Evett kuzumm gercekten gitsek dert gitmrsek dert napıcağımızı şaşırdıkk takma kafana eşin yardımcı oluyomu hiçBende oyle kuzum valla eskiden misafir kabul etmezdim hic ama bebek buyudukce bide arada kv gile gidince orayi cok arar oldu kalabaliklar o kucaktan o kucaga ilgi delisi oluyor bide 3 yasinda bebek bakio hep hasta o kızda gitsek ayri dert gitmesek evde ben mahvoluyorum asla durmuyor
Hee vallahaa bana yedirtmiyoki pek durmuyo sandalyedeBugunde boyle olsun napalim:))bebeyle baş başa yersiniz artik:)