- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.701
Aşçı anneyi bi benmi bilmiyom nasıl salçaysaBende salcasini.aldim.cok lezzetli:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşçı anneyi bi benmi bilmiyom nasıl salçaysaBende salcasini.aldim.cok lezzetli:)
İnstagramda sürekli reklamı çıkıyordu ben de orada gördüm ama baya popüler ek gıda ürünlerinde. Araştırdım, temiz ve doğal, mesela urunlerin son kullanma tarihi çok uzun değil korucu vs içermediği için. Tatlı biber salçası tuzsuz, ben de ilk defa denedim çok beğendim.Aşçı anneyi bi benmi bilmiyom nasıl salçaysa
Yok kuzum ne keyfi iş bitmez biz de dimi ya millet çok becerikli ya da bizim isler de var sıkıntı
Bnm kız erken de yatmıyor bi de bn yatınca siz oturacaksınız dimi diyo bekliyo biz yatana kadar.
Ya bebis de burda çok huysuz sürekli kucağımızda annem de gördükçe üzüldü nasıl yapıon böyle evde diyo. Üstelik burnumuz dokuydu sürekli serum yapıoz dün bütün gün ağladı . Ve bugün akşamdan beri sesi kısıldı ya .
O yüzden moralim bozuldu . Resmen huy değişti gece vakti bi çığlıkla uyanıyo walla uyku sersemi ne yöne gideceğimi şaşıriom
Sesi de ins geçer yarına ya baya uzuluom off
Trendyoldada varmış olmadı alırım deneyelim bakalım sağol canım :)Ben kimyonlu çözdüm gibi gaz olayını
Google a aşçıanne yazınca çıkıyor cnm. Ben oradan irmikli pancar çorbası da aldım. Dar zamanlarda kurtarıcı hem güzel de baya
Offf muhteşem görünüyorGünaydınnnnn belisin sabah kahvaltısı
Eki Görüntüle 3196969
Nerede bu kendi sitesi mi var oradan mı alıyorsunuz
Kiz masallah sana harika görünüyor sabh sabah canim cekti benim bileGünaydınnnnn belisin sabah kahvaltısı
Eki Görüntüle 3196969
Saol canım belistoşta severek yiyorKiz masallah sana harika görünüyor sabh sabah canim cekti benim bile
Onları buzluğa atabilirsin ben dün kendim ettim attım sizede fikir olsun almanıza bile gerek yok pişetinden buzluk poşetiyle bi tatlı kaşığıyla doldurdum bak böyle bağladımİnstagramda sürekli reklamı çıkıyordu ben de orada gördüm ama baya popüler ek gıda ürünlerinde. Araştırdım, temiz ve doğal, mesela urunlerin son kullanma tarihi çok uzun değil korucu vs içermediği için. Tatlı biber salçası tuzsuz, ben de ilk defa denedim çok beğendim.
Ay süpersin yaaa neler var menüdeGünaydınnnnn belisin sabah kahvaltısı
Eki Görüntüle 3196969
Harika görünüyor canım,yarasın kuzuyaGünaydınnnnn belisin sabah kahvaltısı
Eki Görüntüle 3196969
Bayağıda etmiş dimiHarika görünüyor canım,yarasın kuzuya
Ne kadarını o,ne kadarını sen yiyorsun
Kuzum pankeki neli yaptin bide hangi marka kasar kullandin ben daha kaşar vermedim oglana.Kiz masallah sana harika görünüyor sabh sabah canim cekti benim bile
2 pankeki ben yemiş olabilirimHarika görünüyor canım,yarasın kuzuya
Ne kadarını o,ne kadarını sen yiyorsun
Kuzum pankeki neli yaptin bide hangi marka kasar kullandin ben daha kaşar vermedim oglana.
Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza yardımcı olursanız sevinirim adetime 2 gün kala beta 38.8 çıktı adetimin ilk gününün akşamı ise 124 çıktı ve ertesi sabah sağlık ocağına gittim bildirmek için orda da test yaptılar ve bugün açıklandı sonuç 147.7 çıkmış akşamdan sabah sizce azmı yükselmiş bilgi verir misiniz bana kafam karıştı
Çok teşekkürlerSürekli değil 2 günde bir vermen yeterli o zaman 2 katına çıkıyorsa normaldir. Ama şimdiye kadar normal artışı sanırım
Tahmin ettim canım,oğlanın kalan püre,yoğurt ne varsa ortanca oğlumla kızım ister onlara yediririm bende2 pankeki ben yemiş olabilirim