- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.761
Simdi oldu haaa topikk nickler siyah gözüküyo sweetgirlcandy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen pek kimse girmemiş Orya burasıda öyle sanmıştım ama maaslalh baya iyi gitmiş yeni kişilerde gelmiş eğer isim değişikliği olmamışsaSelam canım şaşırdım seni burada gördüğüme diğer topikte kimse kalmadı sanırım
Hahaha geri vites atiyor hala sıpaa benimkini yurüteçe koydum 2haftaya kalmaz tam basar ayağını artıkk
Simdi oldu haaa topikk nickler siyah gözüküyo sweetgirlcandy
Asil ben şaşırdım seni burda gördüğümeSelam kızlar uzun zaman oldu buraya görmeyeli çoğu kişiyi yeni gordum topik aktif hala sevindim buna
Bilmiyorum kuzum belkide yazılanı görmüştürr elbetkiiAna he kız sen yazınca farkettim söylediler mi kazene ondan mı değişti
Cok zararlı ama napayim cok guzel sürüyo bize birşey oldumu sankiBencede onun çok yararı oluyor belis onda baya ayakta duruyor çünkü
Bilmiyorum kuzum belkide yazılanı görmüştürr elbetkii
Cok zararlı ama napayim cok guzel sürüyo bize birşey oldumu sanki
Benimkide ağzini kilitlemeyi ögrenmiş,oyle bi kilitliyo ki,ayni temel reise benziyo o zaman:)) bizim dislerin uzerleri cok kabarmis,dr dişler hepsi birden geliyo dedi,ustler altlar
Yaniiii aynen öyle zaten sıkıliyo çok durmuyoki iyice yüruse yandık simdi bile biyere saldırıyo yapma hayırr dediğim halde inatla dahada yapıyo pohluuYa sabahtan akşama kadar yürüteçte değiller günde 1 saat anca oturuyor bizimki bencede bişi olmaz:)
Kan ilaci icinmiYarın sabah belisin 9. Ay kontrolü var kan alacaklar yaaa yavrumun canı acıyacak offf
Kan ilaci icinmi
Ahh kuzum ya doysa bile memede durmak istiyo dimi. O kısa süreli d olsa ayrılık iste onu etkiliyo bağlanma duygusunu. Bi de iste diş zamanı böyle memede oluyorlar. Allah in hikmeti anne göğsünde ağrı kesici özellik olurmus o yüzden damak ağrısında hep meme isterlermiş.
Abisi ne zaman çıkarmıştı diş kuzum
Abooovvv bizimki martta zatennYok kuzu 9. Aya sizinkiler gelince de alınacak rutinmiş
Abooovvv bizimki martta zatenn
Heee iyiiMartta mı hadi canım okadar var mı kız amaaam sanki martta olunca alınmayacak bak helee:))) şimdi baktım da demir eksikliği açısından bakıyorlarmış
Genelde aynı oluyo kuzum kardeşlerin . Bnce yakındır o zmn sizin deAynen kuzum sakinliyo memede
Rabbim in mucizesi iste kuzum
Abisi 7 aylıkti alt disi çıkmıştı görmüştüm:)
Heee iyii
Zaten 9ayın aşısıda varmış galiba yaa yanlışmı biliyorum
Vallahaaa senle aramizda 2 ay var doğum seninki geldi 1 yaşa