- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.601
Yaaa yerrriiiiimmmm seni canım benim iyi gecelerr tatlı rüyalarr
İyi geceler beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa yerrriiiiimmmm seni canım benim iyi gecelerr tatlı rüyalarr
Öyle canım çok şükür evlatlarimiz iyi bunlarda oluyor tatlı yorgunluklardan :)Üff şekerpareyide çok severim
Senin işinde zor canım normal gerilmeniz inş halledersiniz. Bu tartışmalarda tuzu biberi diyoruz artık :)
Kuzum yalniz olmasam ne ki. Gece beyefendi iki saat uykusuz kaldı bana kaç kez bağırdı . Annemlerin evinde gece vakti bi de . Ağlıyo durmuyo ayağa kalkıp gezdirecekmişim inan ayakta duramıyorum dengem yok düşecek diye korkuyorum . Bu gece su saate kadar 1bucuk saat max 2saat uyuyabildim .
Ya su an aynı durumdayız gece ikisi de ateşlendi ikisinde d eburun akıntısı . Allah sağlık versin tez zamanda kuzum ya
Aynı aynı bugün elma verdim dişleriyle kırt kırt ses geldikçe hoşuna gittiBeliste öyle yapıyordu ilk :) ben eline verip sonra ağzına götürüyordum öyle öyle alıştı yoksa oyuncak falan sanıp vurup etrafa yere atıyordu :))
Ahsende öyle sıkıyor sıkıyor atıyor sonraBenimkii herşey atıyo aşşağaa bunlar nasıl yemahh yiyceeekk
Jou buuuKorkutma beni kız sweetgirlcandy şuna bişi de ya :))
Eşşeekk sıpaaAhsende öyle sıkıyor sıkıyor atıyor sonra
Saol canim. Atak donemi sanirim suan asla memnun olmuyor hiç birseyden sadece disarda sakin simdi arabada geziyoruz uyku yine yoktu gece dön dolas dön dolaş yatakta sabahladik degisiklik olsun die kv gidiyorum orasi biraz kalabalik belki enerjiyi atar
ben çok masummuummmJou buuu
Tanıttım şimdisweetgirlcandy seni tanımadı başganım tanıtsana kendini
Evet kuzum iyicede tontik oldular kanguruda olmuyor bizimki durmuyor nasil olcak boyle bilmiyorum
Aşkilotirelllaaaaaaaaammmmmmm sen bi aşksınn balkuzusunnn ball balll sevdiçeeekkkkkkkk
Oooo canikoooomAşkilotirelllaaaaaaaaammmmmmm sen bi aşksınn balkuzusunnn ball balll sevdiçeeekkkkkkkk
Üff şekerpareyide çok severim
Senin işinde zor canım normal gerilmeniz inş halledersiniz. Bu tartışmalarda tuzu biberi diyoruz artık :)
İns kuzum ya. Walla imreniom çoluk çocukla fildir fildir gezen insanlar nasıl yapıyo ben mi beceremiyorum anlamadım inan ya.Oy oy çok zor kuzum ya
O kadar dayanıksizlar ki gerçekten bizim canimiz yok yani
Az kaldı kuzum geçecek bugünlerde bu yorgunlugun yanında bide hasfa olunca herşey daha da zor oluyor
Tesekkur ederim canim bekliyorum uzun suredir gideyim artik:)Biscuits hayırlı olsun canım sonunda gidiyorsun demek :) burada tek bıraktın beni bi ek gıda konusunda ay olarak aynıydık destek olurduk yaw:)
İns kuzum ya. Walla imreniom çoluk çocukla fildir fildir gezen insanlar nasıl yapıyo ben mi beceremiyorum anlamadım inan ya.
Ama Dün dedim ki yanı otursaydın evinde ya ne isin var . Aman öyle kuzum iste ya walla buraya da çok bakamiom ama dusunuom sizi diom ki dayan bak yalnız değilsin
Ehehehh bunu 1 kere bende yaşadım anneme gösteriyordum anne bak ne güzel bebek istediği kadar çeksin yapışık demeye kalmadı ortalık mahvoldu O gün bu gündür elimde tutuyorum ama yine engel olamıyorum etrafın batmasınaBelisin akşam vakumlu tabağını mama sandalyesine koydum içinede havuç dilimledim alıp yemeyi öğrensin dedim. Almaya çalıştı çalıştı tabağı çekiyor gelmiyor. Sinirlendi bi tutup çekti havuçla birlikte fırlattı yere sinirli bir bıdık yetişiyor