- 25 Ağustos 2019
- 60.447
- 110.637
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #96.561
YiiiiihhhhhuuuuuuuHaklısın valla adanada bi ipin ucunu kaçırdık tekrar toparlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YiiiiihhhhhuuuuuuuHaklısın valla adanada bi ipin ucunu kaçırdık tekrar toparlayamadım
Toparlarsin yaa,ben de kaciriyom bazen olur oyle arada diyorum sonra..kac kioydun canim sen,sormamda sakinca yoksa?
Yiiiiihhhhhuuuuuuu
Amaaaannnn napcan veriipppp adanaya gidersen öyle olur veriyorusun kiloları gidiyosun adanaya yanlış buişler73üm sen peki :)
Kız jouu sen dedin arkamdan da tuttu kız ne güzel kilo veriyordum :)))
Amaaaannnn napcan veriipppp adanaya gidersen öyle olur veriyorusun kiloları gidiyosun adanaya yanlış buişler
Yaaa bende bu sene gitmek istiyorum oralara sırf yemek yemek içinMayısta da Mardin Diyarbakır antep turu yapıyorum bi 10 kilo vermem lazım gidene kadar
Yaaa bende bu sene gitmek istiyorum oralara sırf yemek yemek için
Demi yaaaAblam Mardin'de oturuyor onun sayesinde yapacağım bende bakalım. Ama mutlaka gidilmeli ya lezzet şöleni ehehej
Boyun uzun oldugu icin 73 sende cok fazla durmuyodur ama yinede şoyle bo 65 olsan fıstık olursun73üm sen peki :)
Kız jouu sen dedin arkamdan da tuttu kız ne güzel kilo veriyordum :)))
Evlendiğimde 65tim ahh ahh sen güzel vermişsinBoyun uzun oldugu icin 73 sende cok fazla durmuyodur ama yinede şoyle bo 65 olsan fıstık olursun
Ben 68 lerdeydim şimdi 62 felanim,biraz daha vermem gerek,boyum kisaaa
Kız uzulme,verirsin.bu işleri beyinde halletmek gerek once:))Evlendiğimde 65tim ahh ahh sen güzel vermişsin
Bendeeee o gün bugündür 65 i göremedim 61-65 arası gider gelirdim bekarken 65 olunca Allah strese girerdim keşke 65 olsamEvlendiğimde 65tim ahh ahh sen güzel vermişsin
Ooo hayat sana güzell bee kardeşimmmmmMayısta da Mardin Diyarbakır antep turu yapıyorum bi 10 kilo vermem lazım gidene kadar
Bendeeee o gün bugündür 65 i göremedim 61-65 arası gider gelirdim bekarken 65 olunca Allah strese girerdim keşke 65 olsam
Ooo hayat sana güzell bee kardeşimmmmm
Bossvverrrr napcan diyetiiiiAnam stres bizi yine yedirir :)
Neyse adanaya gittim gezemeden geldim bişi demicem :)
Bossvverrrr napcan diyetiiii
Yaaa gözün Aydın yepyeni bir yer yepyeni bir yaşam inşallah gönlüne göre olur. Eşya taşıma işi nasıl oluyor merak etmişimdir sonuçta başka bir ülke Benim yoğun kuzum ne olsun şehir dışındayım annem ve ananemin hastane işleri ile uğraşılıyor yıllık izin zamanı.. Bir yandan ek gıda ile savaşıyorumVizemi aldim bebisle tasiniyoruz artik ingiltereye bacim
Gunler yogun geciyor hazirlaniyorum yavas yavas, bu hafta gidiyorum Allah nasip ederse
Sen napiyorsun nasil gidiyor?
Çok şeytansın senn beni swoota ortaya atmasını biliyodun amaaSen öyle deyip sessiz sessiz vereceksin dimee:)))
Aynı benim kızımm hoşgellddddiiiiiinnnnnnn iyiki almamışım demekki onuda edermişBelisin akşam vakumlu tabağını mama sandalyesine koydum içinede havuç dilimledim alıp yemeyi öğrensin dedim. Almaya çalıştı çalıştı tabağı çekiyor gelmiyor. Sinirlendi bi tutup çekti havuçla birlikte fırlattı yere sinirli bir bıdık yetişiyor