2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    244
Kuzum ins iyi gelir bulunur sebebi. Hatırlıyorsan sen ilk bahsettiğinde bizim de olduğunu söylemiştim bn bu tarz şeylerin ilaçtan çok yiyecek veya vücuda temas eden şeylerden old düşündüm niye bilmiyorum ama ben o yolla çözdüm belki o yüzden . Vücuduna yağ fln sürüyorsan değiştir ya da sürme şampuan lar içerik ne kadar temiz olsa da canım hassassa bişe den dokunabiliyor.
 
Yağ sürmüyorum ama tek değişiklik şampuan. Ecowell almıştım ondan olabilir. Bakalım onu bırakcam. İnşallah yiyecek alerjisinden değildir
 
Daha ilk defa yarın başlayacağız yumurta sarısına ilk başta tadım zamanı ne kadar vermiştin bebişe.. İrmiği ilk verirken direkt mi verdin yoksa başka bir şeyin tadımı yaparken mi verdin? Bir oturtsam şu tadım ve birleştirme işlemlerini çok güzel olucak bazen o kadar çok gözümde büyüyor ki.. Uyku saatleri uyuma süreleri çok değişken, sebze ve kıymalı sebze yemiyor sıpa, yoğurt seviyor. Meyvede birkaç kaşık alıyor. Saoalsın bende çok soru soruyorum ama oturtamıyorum kafamda..
 
Hem geç başladık hem de uyku saatleri vs çok değişken ne zaman ek gıda olucak uyuyası geliyor sıpanın eee uyanınca emmek istiyor emince yemek yemek istemiyor kısır döngü içindeyiz. Ekmek bebe Takıntıyı bıraktığım gün rahatlayacağım
 
Aktivite masasını bende düşünüyorum.
Bondigo balık piyano diş kaşıyıcı (sesi biraz kısık, daha çok ilgisini diş kaşıyıcı kısmı ve alt kısmındaki şekilli çember gibi şeyler ilgisini çekiyor.)
Fisher price oyun halımız var onu baya seviyor şimdilerde piyano kısmınıda aralarda oynuyor bir süre.. (Bu aylardan sonra alınmaz)
Şimdilerde fisher price eğitici kumanda aldım geçen Bim e gelmişti. Tam tutamıyor çok kısa oynar gibi yapıyor.
Fisher price eğitici köpekçik aldım ama daha temizleyipte eline veremedim. Onu sever kesinlikle diye düşünüyorum.
 
Evet ya bende bunu düşünüyorum nasıl yiyorlar dişsizken
 
Reactions: Jou
Kuzum bu aralar düzenli bakamıyorum buraya çok zor anlayışsız birisi ile aynı evi aynı hayatı paylaşmak. Bu aralar bende gerim gerim geriliyorum. Gidememek ya da kalamamakta kötü insan içinden çıkamıyor durumun.. Allah ım çıkar bir yol gösterir inşallah
Kızlar açıklamışlardır ama yine de yazayım 9. Ay aşısı zaten rutin aşılama programında yol kuzum. 12. Ayda yapılıyor. 12. Ayda yapılan bir aşıyı neden 9. Ayda yaptırıp sonra tekrar yaptıralım. Osman Gönülalan diye bir doktor var oda 9. Ayda olan aşının bağışıklığa hiçbir etkisinin olmadığını söylemişti. Alerjikte bir aşı içinde yumurta var. Bu aşı olmadan önce yumurtanın denenmesi gerekiyor. Ona göre hastenede ya da sağlık ocağında yapılıyor veya sonraki zamana bırakılıyor diye biliyorum. 3 doktora sordum biri 9. Aysa yaptır diğer ikisi 12. Ayda yaptır dedi. Ben de 9. Ayda yaptırmayacağım.
 
Ecowell de bazı ürünlerin içeriği temiz değildi kuzum şuan hatırlamıyorum. Prema incelemişti sanırım bir boşluk bulursam o gönderiyle bir bakayım.
Bizim Ankaradaki doktor cildine kafasına vs bakıp bana ne kullanıyorsun diye sormuştu. Onla devam et değişme demişti.
Geçenlerde de bir şey fark ettim. Biberon emzik temizleyici olarak siveno baby almıştım 4 ay önce.. İçeriği temiz ama ellerimi yakıyor çatlatıyor benim.. Normalde frosh hariç kullanamıyorum bulaşıkta.. İlk etapta sivenonun etki ettiğini anlamadım taki annemde kullanana kadar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…