2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ortam değişikliği oldu tabi huyu ondan etkilenmiştir. Ahsen sabaha kadar yüz üstü yatar. Off dün gece bizde aynı eşim horluyor ahsen uyanıyor sürekli falan deli oldum. Kiloyu da hiç bilmiyorum 6 aydan beri gitmedik bakalım. Ama 6.aydan sonra yavaşlıyormuş kilo alımı

Ahahah şimdi iyi mi kötü mü bilemedim alması

Oluyor ya dönem dönem ben buna inandım artık kasmıyorum yemediğinde

9. Ayda merak ettim minnoku eheheh ya şimdi asıl zorlaşıyormuş jou asla mutlu edemiyorum minnakı biraz önce kitap okuyayım dedim saçımı yoldu sinirlendi bunu duyduğuma sevindim yoksa çocuğuma güzel bakamıyor muyum diye üzüldüm

Ortam değişikliğinin çok etkisi oldu. Kız ben korkuyorum yüzüstü yatınca nedense. Sen ne zaman gidiyorsun kontrole valla ben merakımdan arada gidip sağlık ocağında baktırıyorım:)

Gunlerdir gelemedim gormeyeli haziran bebeleri delirmis herkeste bi sac yolmalar bi kudurmalar bi tepinmeler baslamis, benimki de öyle , noluyo bu bebelere be ikizler burcu diye mi boyle kuduruk oldu bunlar, yemek verirken kasiga bi vuruyo heryer mama, tirmik tirmik heryer tirnak izi, vahşileşti cocuk herkesde ayni mi durumlar be ??

Evet ya walla bakalım ins iyi geçer canım. Değsin gittiğimize de .

Canim çok geçmiş olsun neden ameliyat oluyor poposunda basur mu

Geçmiş olsun kuzum sıkıntısız atlatır inş neyi vardı

sweetgirlcandy sağolun kızlar 4 aylıkken popoda çatlak var demişti dr.Başka doktora götürdük meğerse iki ayrı delik varmış poposunda.Hemen haftaya ameliyat dedi doktor.

sweetgirlcandy sağolun kızlar 4 aylıkken popoda çatlak var demişti dr.Başka doktora götürdük meğerse iki ayrı delik varmış poposunda.Hemen haftaya ameliyat dedi doktor.

Nasıl farketmemişler anlamamışlar ya tekrar geçmiş olsun canım neyse ki geç olmadan farkına varmışlar

Bemimkide öyle saçimı yoluyo cımcıklıyo hicbirşey istemiyo dedim kız depresyonamı girdin

Çok geçmiş olsun kuzum Bebişe yanaşırken maske taksan bence daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…