- 29 Şubat 2012
- 395
- 378
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.321
Allahalla konuşur belki ya bilemiyorum ki.Selam Hg diş bizde de yok eddacım, baba demeye başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahalla konuşur belki ya bilemiyorum ki.Selam Hg diş bizde de yok eddacım, baba demeye başladı.
Tamam canımÖyle bir şey yok tatlım o 3. Dozluk olan rotateqin son dozu için verilen tarihte.
OoyyyyyyşşşEvet ya arkaya doğru yatiyor saçlarını oksim bende kuzular yaaa
Eevttt şaşırdım bendeDoktorun uyarması lazımdı
Valla ben yine 2 3 aşı diye biliyorum canim ya belkide ebeyi yalnis anladim ama sanirim onu vurmayiz digerlerini vururuz dediTek aşı diye biliyorum kızamık kabakulak kızamıkçık. 3 aşı mıymış bende çok korkuyorum otizmden ya
Masallah kuzuma peki kacinci ayda vuruldunuz canim tam olarak bizim bu ara vurdurmmiz lazim aydina gitmem gerekiyor onun icinHiç şartlama kendini bize ağır gelmedi
O ilk dozuda gecirmisti tüh ya insallah faydasi olmusturİlk doz 15 haftalıktan önce vurulmalı. Son doz 8 aylık olana kadar. İlk doz önemli yani 15 i geçince olmuyor
Insallah canim valla sosyal medyada otizme çok sık denk geliyorum ister istemez korkutuyor soylenenler bide cok yaygin allah korusun yavrularimiziHee yok kuzum ya sen aklına kötü bişe getirme . Makine dikkat çeken bişe tabi gezinirken onu görüp dikkatle bakması normal. Bi hareketlilik var orda sonuçta ve ilk kez gördüğü bişe . Hani hangi çocuk görse bi bakar inceler . Saydığın şeyler zaten olmadığını gösteren şeyler
Her bebik gibi bizde degiskenlik gosteriyoruz demekkiAhahah kız senin takıntı ettiğini ben etmiyorum., benim takıntı ettiğimi sen etmiyorsun İlk defa bir bebiş tam anlamıyla bakıp büyütüyoruz o yüzden çok normal
Tühh valla cocuk doktoru olsaydi pek sevinirdimBenim kuzenim şuan okuyor son sınıf çocuk doktoru olmak istiyordu ilk başta ama başka dala yönlendi sanırım Benim kardeşimde hemşire ama başka birimde oda
Evet kararı bizde olduğun için bende birçok şey de çok sorguluyorum. Oda insanı çok yoruyor.
Kızlar günaydın. Belisin sabah ateşi vardı yine bu sefer sanırım hastalıktan değil. Kaç gündür eli sürekli kulağında, ağzı akıyor sürekli dişten sanırım değil mi
Çok iyi ya 2gun walla. Bn seneye bakalım bi de öğlenci olursam off ya şimdiden içim daralıyorCok sagol kuzucum
Şükür 2 gun sadece ayri kalıyoruz
Çok iyi ya 2gun walla. Bn seneye bakalım bi de öğlenci olursam off ya şimdiden içim daralıyor
Ee kuzum ek gıda bişe ler yiyormuş mu. Ya dert etme bak bugün yemeyecek ama zamanla o da öğrenecek geri çevirince başka şansı olmadığını. Bi de şükret cidden haftada iki gün kuzum inan çok rahat gelip gece rOy oy zor kuzu vallahi annem le konuştum çok içmiyormuş sut
ben de tam bunu sormaya gelmiştim benim oğlum da ne babıldıyor, ne desteksiz oturuyor, ne emeklemeye çalışıyor, dişi de yok artık ilk baba desen de olur diyip onu öğretmeye çalışıyorum bakalım bi tek yemek yerken nammmm yapıyor arada, beni taklit ediyor. e 3 aydır nam nam dşyerek yedşrmeye çalışıyorum.selamlar ben geldim yine bebeğim 7 ay 20 günlük oldu hala dişi çıkmadı. Anne baba da demiyor sizde nasıl durumlar
Desteksiz oturma bizde de yok kuzum şuan atakta inşallah atak sonrası bunda bir gelişme bekliyorum diş bizde de yok. Baba, aba diyor genelde bababababa diyor babası da garibim mutlu oluyor emekleme değilde solucanımsı bir hareket yapıyor ufacık geri ya da öne ya da yana gidiyor ama nasıl oluyor çözemedimben de tam bunu sormaya gelmiştim benim oğlum da ne babıldıyor, ne desteksiz oturuyor, ne emeklemeye çalışıyor, dişi de yok artık ilk baba desen de olur diyip onu öğretmeye çalışıyorum bakalım bi tek yemek yerken nammmm yapıyor arada, beni taklit ediyor. e 3 aydır nam nam dşyerek yedşrmeye çalışıyorum.
Benimkide bayılıyor babasına ama Allah tan bana da aynı hareketleri yapıyor hatta babasını sattığı bile oluyor sonuçta benden besleniyorSlm kızlar benim bu bebişim şimdiden babasına düşkün oldu. Akşam işten gelince çığlık çığlığa kalıyor eller kollar durmuyo. Eğer hemen almazsa kucağına diyelim ki lavaboya gitti tekrar görene kadar kucağına alana kadar çığlıklar hoplamalar zıpalamalar. Sizinkiler nasıl babaya karşı. Bana böle yapmıyo diye kıskanıyom azcık
Diş olma ihtimali yüksek kuzum sen ateşi takip et nolur nolmaz..Kızlar günaydın. Belisin sabah ateşi vardı yine bu sefer sanırım hastalıktan değil. Kaç gündür eli sürekli kulağında, ağzı akıyor sürekli dişten sanırım değil mi