- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.281
Neyse az kaldı pazar günü dönüyorum çok özledim evimiVallahaa anlar adamm ne iş
Yaaaaa seviyolardır çok tabii
Ahsen cop cop emiyor akan suyu
Ahahah yerim ben o minnok ahseni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse az kaldı pazar günü dönüyorum çok özledim evimiVallahaa anlar adamm ne iş
Yaaaaa seviyolardır çok tabii
Ahsen cop cop emiyor akan suyu
selamlar ben geldim yine bebeğim 7 ay 20 günlük oldu hala dişi çıkmadı. Anne baba da demiyor sizde nasıl durumlar
Benimkinde yok hiç hitap ya allahalla neden geç kaldı kiHoşgeldimn 9 aya girecek minnok daha diş yok. Anne baba dede diyor sadece
Benimkinde yok hiç hitap ya allahalla neden geç kaldı ki
Yok kuzu ya saolsun doktor falan kimse uyarmadı beni geç kaldım
Kuzum süresi vardı sanırım ya yaptırmak istemiştim ama geç kalmıştım
Bilmiyorum Kuzum.ya ama akşam peşime düştü annem türkü söyledi bKtim kFayi dayamış anneme sufdkli gorusecezKuşum ya nasıl alışacak böyle
Ev gibisi yok cidden yaaNeyse az kaldı pazar günü dönüyorum çok özledim evimi
Ahahah yerim ben o minnok ahseni
Ayyyyy yerim onu çok şapşikler yaaaa ısırıcaksın totosundan görecek bu kadar sevimli olmayı
Bizim 4 dişimiz var baya erken çıkardık. Bizde anne baba falan demiyoruz halaselamlar ben geldim yine bebeğim 7 ay 20 günlük oldu hala dişi çıkmadı. Anne baba da demiyor sizde nasıl durumlar
Yani ancak öyle olacak alışacakBilmiyorum Kuzum.ya ama akşam peşime düştü annem türkü söyledi bKtim kFayi dayamış anneme sufdkli gorusecez
Ben yaptirdım 2 tanede dr da söylemişti
Ay güleyeyimmi üzüleyemmi bilemedim pohluu yavv anası kılıklı
Bizimkide buara kollarını açıyo seviyo beni sarılıyo gobegime uzanıyo bacağıma falan değişik değişik şeyler
Hee yok kuzum ya sen aklına kötü bişe getirme . Makine dikkat çeken bişe tabi gezinirken onu görüp dikkatle bakması normal. Bi hareketlilik var orda sonuçta ve ilk kez gördüğü bişe . Hani hangi çocuk görse bi bakar inceler . Saydığın şeyler zaten olmadığını gösteren şeylerAslinda bana çok normal gibi geliyor gel diyorum geliyor babasindayken yakaladim yakaladim yapiyorum kacmaya calisiyor çak diyorum çakiyor öpmeyi ogrendi op annem diyorum yanagima yapisiyor öpücük atmaya calisio göz temasi zaten var ama iste bugün makinaya bakerken asla beni umursamadi onun icin korktum insallah bir sorun yoktur ben sadece bazen bebeklerdede erken belirti oluyor ya onla ilgilimi diye sorayim size dedim uzmana simdilik gerek yok gibi ilerde baska suphem olursa ama mutlaka gidcem
Emziriyorum kuzum . Bakalım dr a gittiğimde sorayım bunu ben ya hiç aklıma gelmedi sormakValla kuzum benim kadin dogumcu 1 yıla kadar degisebilir demisti bazen 1 ay bazen 1 yıl surermis normalmis bu ama sonrasinda gelmezse sıkıntı oluyormus emziriyorsan uzayabiliyormus süre
Bizim 4 dişimiz var baya erken çıkardık. Bizde anne baba falan demiyoruz hala
hadi ins alışma süreci başladı desene yanıKuzum simdi yola çıktık bugün daha iyiymiş şükür
hadi ins alışma süreci başladı desene yanı
Kız ben damacana ile yaptırıyorum 45 günlükten beri.. Doktor korkuttu beni yok sular temiz değil koli basili olur vs. diye.. Artık musluk suyuna geçeceğim ama zorlanıyorumGenelde hep sakin yerleri seçmeye çalışıyorum kuzum keşke sadece o olsa su falanda sıkıntı. Hadi hazır sudan veriyorsun yada kaynamış ama banyo yaptırırken yutuyorlar. Kaynamış suyla yaptırasım var :))
Ahahah kız senin takıntı ettiğini ben etmiyorum., benim takıntı ettiğimi sen etmiyorsun İlk defa bir bebiş tam anlamıyla bakıp büyütüyoruz o yüzden çok normalYerim onu .. Ya benim çook çok sevdigim bir ablam var özel egitim ögretmeni arada paylasimlar yapiyor bende soruyorum merak ettigim seyleri tabi anlattigi paylastigi seyler cok onemli bide erken teşhis herseyden onemli ya tedbirli olmak istiyorum bilion zaten pinpirikligim var sizede sorayim dedim . Kız bu sıpanin herseyi bana ilginç geliyor ya degisik degisik hergun bisiler keşfediyoruz