- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.682
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #95.261
Vallahaa anlar adamm ne işYaa çok ilgiye alıştı jouu eve gidince napacağım bilmiyorum valla:) yok demedim kız dersem hayırdır der şimdi ahahah
Yaaaaa seviyolardır çok tabii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahaa anlar adamm ne işYaa çok ilgiye alıştı jouu eve gidince napacağım bilmiyorum valla:) yok demedim kız dersem hayırdır der şimdi ahahah
Valla bilmiyorum ya benim pskloji nanay hersey mükemmel kusursuz olsun istiyorum kuzularimiz icin bide kararlari biz aliyoruz ya onun agirligi bedenimi çürütüyor resmenOfff ya napıcaz böyle
Rotanın zamanı kısıtlı yavru en son 15 mi 16 haftalıkken vurulabiliyor ilk dozuBaşka zamanıda vardı aşısı sankii yaa sweetgirlcandy
Yok kuzum vurdurmayacamVurdurcakmisin peki kuzum?
Anladım kuzum 8 aya da varmış ondan sorduydumRotanın zamanı kısıtlı yavru en son 15 mi 16 haftalıkken vurulabiliyor ilk dozu
Bende hep evdeyim aslinda ama babamiz ordan oraya surekli insanlarla muhattap bide suriyeli afgan falan oluyor cevresinde insaatlari gezdigi icin korkuyorum o yuzdenYok kuzum vurdurmayacam
Zaten ben nereye gidiyorumm hep evdeyim
Doktor olanlar öğretmen olanların çocuğuna vurdurmalarına daha çok öneriyolar bende öğretmenim amaa staj gördüm oda çalışmadım yani oturduğum şehirdede zor bulmak o iş anaokulu
Benim kuzen 9. Ayda vurdurcak son dozu nasil oldu o oyle diom ilk dozu gec vurdular ya dio ondan dio zamani gecince etki ediyormuki bilemedimAnladım kuzum 8 aya da varmış ondan sorduydum
Bilemedim kuzum allah yardımcıları olsunBenim kuzen 9. Ayda vurdurcak son dozu nasil oldu o oyle diom ilk dozu gec vurdular ya dio ondan dio zamani gecince etki ediyormuki bilemedim
Ooo hadi yaaBende hep evdeyim aslinda ama babamiz ordan oraya surekli insanlarla muhattap bide suriyeli afgan falan oluyor cevresinde insaatlari gezdigi icin korkuyorum o yuzden
Valla yaErkekler çok düz mantık düşünüyor
Kafanda rahat olur yoksa böyle zor bacımAman şu anne korkutucu doktorlar yüzüne iyice deli oldum. Yavaştan esnemeye başlayacağım.
Tek aşı diye biliyorum kızamık kabakulak kızamıkçık. 3 aşı mıymış bende çok korkuyorum otizmden yaEvet yumurta alerjimiz var diye soyledim zaten ozamana kadar devam ederse belirtiler vurmayiz demisti ama sanirim oda 2 3 asi birden sadece o yapilmicak valla kuzum bunlari bile bile vuruyorlarsa el kadar bebelere gebersinler hepsi insallah yazik ya otizm cok yaygin zaten artik eskiden boyle bi hastalik mi varmis simdi her sey tetikliyor bu illeti allahim uzak etsin vallahi cok korkuyorum ilgilenememek yada kabullenememek degil bizim toplumumuz cok vicdansiz tahammülsüz egitimi ögrenimi zorlastiriyorlar hep bu cocuklara
Rotanın yok canoBaşka zamanıda vardı aşısı sankii yaa sweetgirlcandy
Tamam beybisuRotanın yok cano
Gelmedi daha, daha doğrusu iş yerinde görmedim ama iyi diyorlarAy bacım montlar nasıl bizim bebeye de lazım
Ahsen cop cop emiyor akan suyuGenelde hep sakin yerleri seçmeye çalışıyorum kuzum keşke sadece o olsa su falanda sıkıntı. Hadi hazır sudan veriyorsun yada kaynamış ama banyo yaptırırken yutuyorlar. Kaynamış suyla yaptırasım var :))
Evet evet o site öyle aşı karşıtıAynen ya yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert, sayfaya yüzeysek bir baktımda hemen hemen hepsi için benzer tavırlar var
Evet canom bizimkiler hindistandan geliyormuş farklı yani yurt dışındakiler farklı yerden ondan güvenmiyorumMenenjiti yaptırt kuzum bence önemli bir aşı o.. Aşı içerikleri ilaç içerikleri değişiyor sanırım ülkeden ülkeye burdaki doktor KKK için bizim ülkedeki ile başka yerdeki farklı demişti.
Hiç şartlama kendini bize ağır gelmediSIz kacinci ayda vuruldunuz menenjiti cok agirmis dimi oda
İlk doz 15 haftalıktan önce vurulmalı. Son doz 8 aylık olana kadar. İlk doz önemli yani 15 i geçince olmuyorBenim kuzen 9. Ayda vurdurcak son dozu nasil oldu o oyle diom ilk dozu gec vurdular ya dio ondan dio zamani gecince etki ediyormuki bilemedim